Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Rafa Porcar - Portaveu del PSPV-PSOE a Les Useres
Rafa Porcar - Portaveu del PSPV-PSOE a Les Useres
LES USERES

Rafa Porcar exigeix a l’equip de govern del Partit Popular en Les Useres que invertisca en el manteniment de la nova xarxa d’aigua potable

El portaveu assegura que “la instal·lació és quasi nova i ja hi ha parts que estan en mal estat”
22/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del PSPV-PSOE de Les Useres, Rafael Porcar, exigeix a l’equip de govern del Partit Popular que invertisca en el manteniment de la nova xarxa de proveïment d’aigua potable del municipi per tal de no deixar-la perdre. El socialista assegura que “la instal·lació en el camí Barranquet és quasi nova i ja hi ha parts que estan en mal estat i l’ajuntament no fa res per mantenir-les en bones condicions”.

El grup municipal socialista va votar a favor de la instal·lació “perquè era necessari que es duguera a terme una renovació de la xarxa principal d’aigua potable, que proveeix a les pedanies del municipi, però el que no podem consentir és que no es mantinga la infraestructura i es deixe perdre, i més després de gastar els diners de tots i totes, ja que una part de la inversió va sortir del pressupost per a les festes del 2020, que no es van poder celebrar”, denuncia el portaveu socialista.

La infraestructura suma més de 100 quilòmetres i les canonades anteriors es van instal·lar a principis de la dècada dels anys 80 per la qual cosa “feia falta una renovació per tal d’oferir un bon servei a tots els usuaris i les usuàries”, insisteix Porcar. Tot i la necessària actuació, “des del grup municipal socialista exigim que s’invertisquen diners tant en l’obra inicial com en el posterior manteniment per tal que no siga una pèrdua de diners”, conclou el portaveu. 

 


 

Rafa Porcar exige al equipo de gobierno del Partido Popular en Les Useres que invierta en el mantenimiento de la nueva red de agua potable.

El portavoz asegura que “la instalación es casi nueva y ya hay partes que están en mal estado”

El portavoz del PSPV-PSOE de les Useres, Rafael Porcar, exige al equipo de gobierno del Partido Popular que invierta en el mantenimiento de la nueva red de abastecimiento de agua potable del municipio para que no se eche a perder. El socialista asegura que “la instalación en el camino Barranquet es casi nueva y ya hay partes que están en mal estado y el ayuntamiento no hace nada por mantenerlas en buenas condiciones”.

El grupo municipal socialista votó a favor de la instalación “porque era necesario que se llevara a cabo una renovación de la red principal de agua potable, que provee a las pedanías del municipio, pero lo que no podemos consentir es que no se mantenga la infraestructura y se deje perder, más aún después de gastar el dinero de todos y todas, ya que una parte de la inversión salió del presupuesto para las fiestas del 2020, que no se pudieron celebrar”, denuncia el portavoz socialista.

La infraestructura suma más de 100 kilómetros y las cañerías anteriores se instalaron a principios de la década de los años 80 por lo que “hacía falta una renovación para ofrecer un buen servicio a todos los usuarios y las usuarias”, insiste Porcar. Con todo, “desde el grupo municipal socialista exigimos que se inviertan dinero tanto en la obra inicial como en el posterior mantenimiento para que no sea una pérdida de dinero”, concluye el portavoz.


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud