Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

ORPESA

María Jiménez: “Orpesa és ara un municipi més obert, plural i amb més projecció de futur que fa dos anys”

La primera tinenta d'alcalde, que hui deixa l'alcaldia per a complir amb l'acord de govern amb Ciutadans, assegura que ”seguisc a la disposició dels orpesins i orpesines per al que necessiten, i per a continuar treballant pel nostre poble”
21/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La primera tinenta d'alcalde a Orpesa, la socialista María Jiménez, ha afirmat, en el ple celebrat hui per a oficialitzar l'acord de govern amb Ciutadans i pel qual cedeix l'alcaldia al soci de govern, que “hui, dos anys després, tenim una Orpesa més oberta, més plural, més dinàmica i amb més projecció de futur que abans”.

Jiménez ha assenyalat que “ha sigut un honor ser l'alcaldessa del meu poble, el poble que m'ha vist créixer, i ha sigut un honor haver pogut representar-lo i treballar, incansablement, perquè avance i progresse, cosa que, sens dubte, continuaré fent, perquè seguiré a la disposició dels orpesins i orpesines per al que necessiten”.

A més, ha destacat que han sigut dos anys “molt difícils”, a causa del temporal Gloria i la pandèmia, “la qual cosa ha ralentitzat les accions i projectes que vam iniciar al principi de la legislatura, però, malgrat això, estic orgullosa d'haver aconseguit tant en tan poc temps, i haver pogut iniciar projectes que portaven sent reclamats per les orpesines i orpesins durant molts anys”.

Entre els projectes reclamats històricament pels orpesins i orpesines i que s'han posat en marxa en aquests dos anys estan la residència, el centre de salut, la compra del solar per a la ubicació d'aquests i el projecte de la piscina municipal.

A més, també cal destacar altree projectes com la urbanització del polígon La Catalaneta, l'habilitació d'un parc, un espai caní i un aparcament, la potenciació com a destinació turística, l'adequació de Casal Jove per a la seua reobertura i l'impuls a nous festivals culturals com A Ras i el Mico, entre altres.

Cal assenyalar que María Jiménez seguirà al capdavant de les àrees que ja gestionava durant aquests dos anys que ha sigut alcaldessa i que són Hisenda, Personal, Urbanisme, Comunicació, Vies Públiques i Obra Pública. Així mateix, la resta de l'equip també continuaran en les seues àrees: Jordi Llopis en Esports, Medi Ambient, Atenció Ciutadana, Urbanitzacions i Platges; Micaela Bermúdez en Serveis Socials, Tercera Edat, Igualtat i Immigració; Jennifer Casañ en Festes i Joventut; i Gonzalo Tamborero en Cultura, Patrimoni i Agricultura.

 


 

María Jiménez: “Orpesa es ahora un municipio más abierto, plural y con más proyección de futuro que hace dos años”

La primera teniente de alcalde, que hoy deja la alcaldía para cumplir con el acuerdo de gobierno con Ciudadanos, asegura que ”sigo a disposición de los orpesinos y orpesinas para lo que necesiten, y para seguir trabajando por nuestro pueblo”

La primera teniente de alcalde en Orpesa, la socialista María Jiménez, ha afirmado, en el pleno celebrado hoy para oficializar el acuerdo de gobierno con Ciudadanos y por el que cede la alcaldía al socio de gobierno, que “hoy, dos años después, tenemos una Orpesa más abierta, más plural, más dinámica y con más proyección de futuro que antes”. 

Jiménez ha señalado que “ha sido un honor ser la alcaldesa de mi pueblo, el pueblo que me ha visto crecer, y ha sido un honor haber podido representarlo y trabajar, incansablemente, para que avance y progrese, cosa que, sin duda, seguiré haciendo, porque voy a seguir a disposición de los orpesinos y orpesinas para lo que necesiten”. 

Además, ha destacado que han sido dos años “muy difíciles”, debido al temporal Gloria y la pandemia, “lo que ha ralentizado las acciones y proyectos que iniciamos al principio de la legislatura pero, a pesar de ello, estoy orgullosa de haber conseguido tanto en tan poco tiempo, y haber podido iniciar proyectos que llevaban siendo reclamados por las oropesinas y oropesinos durante muchos años”.

Entre los proyectos reclamados históricamente por los orpesinos y orpesinas y que se han puesto en marcha en estos dos años están la residencia, el centro de salud, la compra del solar para la ubicación de estos y el proyecto de la piscina municipal. 

Además, también cabe destacar otro proyectos como la urbanización del polígono La Catalaneta, la habilitación de un parque, un espacio canino y un aparcamiento, la potenciación como destino turístico, la adecuación de Casal Jove para su reapertura y el impulso a nuevos festivales culturales como A Ras i el Mico, entre otros.

Cabe señalar que María Jiménez seguirá al frente de las áreas que ya gestionaba durante estos dos años que ha sido alcaldesa y que son Hacienda, Personal, Urbanismo, Comunicación, Vías Públicas y Obra Pública. Asimismo, el resto del equipo también continuarán en sus áreas: Jordi Llopis en Deportes, Medio Ambiente, Atención Ciudadana, Urbanizaciones y Playas; Micaela Bermúdez en Servicios Sociales, Tercera Edad, Igualdad e Inmigración; Jennifer Casañ en Fiestas y Juventud; y Gonzalo Tamborero en Cultura, Patrimonio y Agricultura.


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud