Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

ORPESA

El PSPV-PSOE de la província de Castelló mostra el seu suport a María Jiménez pel seu “exemple de bon govern” en els dos anys com a alcaldessa d’Orpesa

Una representació del partit encapçalada pel secretari provincial Ernest Blanch han assistit hui al plenari en què s’ha fet efectiu l’acord de govern amb Ciutadans.
21/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

Una representació del PSPV-PSOE de la província de Castelló encapçalada pel secretari provincial i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha assistit hui al plenari de l’Ajuntament d’Orpesa (en el que s’ha fet efectiu l’acord de govern amb Ciutadans) per mostrar el seu suport a la socialista María Jiménez pel seu “exemple de bon govern” en els dos anys com a alcaldessa de la localitat, un suport que han fet extensible a tot el seu equip.

Blanch ha manifestat que Jiménez i tot el seu equip ha fet “una gran feina” i ha demostrat que “és possible fer política de manera més propera, eficaç i al costat dels veïns i veïnes”. “Maria i tot el grup municipal socialista han abanderat el canvi de gestió en el poble d’Orpesa amb una gran exemplaritat i treballant per i per als orpesins i orpesines, pensant sempre en el seu benestar, en donar-los els millors serveis i anteposant l’interés general per damunt dels interessos partidistes. En definitiva, han fet una política en majúscula, la que està al servei de la ciutadania”, ha apuntat Blanch.

A més a més, el secretari provincial ha destacat el fet que el partit socialista, en la figura de Jiménez i el seu equip, foren, per primera vegada, la força més votada en les passades eleccions municipals i ha apuntat que “este treball no acaba ací sinó que tot l’equip de Maria seguirà treballant la resta de legislatura pensant sempre en el benestar dels orpesins i orpesines i en millorar la seua qualitat de vida”.

Per part seua, Jiménez ha expressat en el seu discurs que “hui, dos anys després, tenim una Orpesa més oberta, més plural, més dinàmica i amb més projecció de futur que abans”. “I això continuarà sent així perquè continuarem treballant pels orpesins i les orpesines amb un únic objectiu, que totes i tots junts i units avancem”, ha afegit.

Al plenari han assistit: el vicesecretari i president de la Diputació de Castelló, José Martí; la secretària d’Organtizació i alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez; el vicesecretari i alcalde de Sot de Ferrer, Ramón Martínez; la vicesecretària i senadora Ana Edo; la vicesecretària Mari Carmen Aguilella; la vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta; el diputat provincial, alcalde de Vilafamés i membre de l’executiva, Abel Ibáñez; i la diputada provincial Lluïsa Monferrer.

 


 

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló muestra su apoyo a María Jiménez por su “ejemplo de buen gobierno” en los dos años como alcaldesa de Oropesa del Mar.

Una representación del partido encabezada por el secretario provincial Ernest Blanch han asistido hoy al plenario en el que se ha hecho efectivo el acuerdo de gobierno con Ciudadanos.

Una representación del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló encabezada por el secretario provincial y diputado autonómico, Ernest Blanch, ha asistido hoy al pleno del Ayuntamiento de Oropesa del Mar (en el que se ha hecho efectivo el acuerdo de gobierno con Ciudadanos) para mostrar su apoyo a la socialista María Jiménez por su “ejemplo de buen gobierno” en los dos años como alcaldesa de la localidad, un apoyo que han hecho extensible a todo su equipo.

Blanch ha manifestado que Jiménez y todo su equipo ha hecho “un gran trabajo” y ha demostrado que “es posible hacer política de manera más próxima, eficaz y junto a los vecinos y vecinas”. “Maria y todo el grupo municipal socialista han abanderado el cambio de gestión en el pueblo de Oropesa del Mar con una gran ejemplaridad y trabajando por y para los oropesinos y oropesinas, pensando siembro en su bienestar, en darles los mejores servicios y anteponiendo el interés general por encima de los intereses partidistas. En definitiva, han hecho una política en mayúscula, la que está al servicio de la ciudadanía”, ha apuntado Blanch.

Además, el secretario provincial ha destacado el hecho de que el partido socialista, en la figura de Jiménez y su equipo, fueran, por primera vez, la fuerza más votada en las pasadas elecciones municipales y ha apuntado que “este trabajo no acaba aquí sino que todo el equipo de Maria seguirá trabajando el resto de legislatura pensando siempre en el bienestar de los oropesinos y oropesinas y en mejorar su calidad de vida”.

Por su parte, Jiménez ha expresado en su discurso que “hoy, dos años después, tenemos una Orpesa más abierta, más plural, más dinámica y con más proyección de futuro que antes”. “Y esto va a seguir siendo así porque vamos a seguir trabajando por los orpesinos y las orposinas con un único objetivo, que todas y todos juntos y unidos avancemos”, ha añadido. 

Al pleno han asistido: el vicesecretario y presidente de la Diputación de Castelló, José Martí; la secretaria de Organtización y alcaldesa de Almenara, Estíbaliz Pérez; el vicesecretario y alcalde de Sot de Ferrer, Ramón Martínez; la vicesecretaria y senadora Ana Edo; la vicesecretaria Mari Carmen Aguilella; la vicepresidenta de la Diputación, Patricia Puerta; el diputado provincial, alcalde de Vilafamés y miembro de la ejecutiva, Abel Ibáñez; y la diputada provincial Lluïsa Monferrer.


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud