Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Ingreso Mínimo Vital

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

Joan Ronchera demana a Costes l’adequació del sender litoral d’Alcossebre

El portaveu socialista reclama que s’arreglen els desperfectes que va causar el temporal Filomena a la passarel·la que unia les platges del Carregador i de la Romana.
15/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, demana a la Direcció General de Costes que adeqüe el sender litoral d’Alcossebre. El socialista reclama que s’arreglen els desperfectes que va causar el temporal Filomena a la passarel·la que unia les platges del Carregador i de la Romana, ja que el pas ha quedat interromput per la caiguda d’una part del passeig de fusta.

A més a més, Ronchera explica que este trajecte facilitava l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, per la qual cosa, l’adequació d’este sender també és molt important per seguir garantint l’accessibilitat. Des del Grup Municipal Socialista ja han elevat les queixes als òrgans competents i mostren la seua plena disposició per persistir en la demanda i defensar els interessos dels veïns i veïnes d’Alcalà de Xivert-Alcossebre. 

El sender ha sigut guardonat en diverses ocasions pel seu interés turístic i la seua diversitat mediambiental per la Fundació FEE– ADEAC, especialitzada en la educació ambiental.

 


 

Joan Ronchera pide a Costas la adecuación de la senda litoral de Alcossebre.

El portavoz socialista reclama que se arreglen los desperfectos que causó el temporal Filomena en la pasarela que unía las playas del Carregador y de la Romana.

El portavoz del PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, pide a la Dirección General de Costas que adecue la senda litoral de Alcossebre. El socialista reclama que se arreglen los desperfectos que causó el temporal Filomena en la pasarela que unía las playas del Carregador y de la Romana, ya que el paso ha quedado interrumpido por la caída de una parte del paseo de madera.

Además, Ronchera explica que este trayecto facilitaba la accesibilidad para personas con movilidad reducida, por lo que, la adecuación de esta senda también es muy importante para seguir garantizando la accesibilidad. Desde el Grupo Municipal Socialista ya han elevado las quejas a los órganos competentes y muestran su plena disposición para persistir en la demanda y defender los intereses de los vecinos y vecinas de Alcalà de Xivert-Alcossebre.

La senda ha sido galardonada en varias ocasiones por su interés turístico y su diversidad medioambiental por la Fundación FEE– ADEAC, especializada en la educación ambiental.

 Otras Noticias

NULES. 09/09/21

PSPV-PSOE de Nules denuncia que els col·legis de la ciutat comencen altre curs escolar sense infermeria

Els socialistes votaren a favor de la proposta que es va aprovar al ple de l’ajuntament l’any passat, però CeN i Més Nules encara no ho han implantat

ONDA. 09/09/21

El PSPV-PSOE d'Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege el projecte de la nova escola infantil Sambori

La regidora socialista, Encarna Ribes, critica que “a pesar que en l’anterior legislatura vam deixar avançat el projecte, l’equip de govern del PP porta més de dos anys sense gestionar la seua constru...

40 CONGRÉS FEDERAL. 09/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 33 esmenes sobre transició ecològica per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca dotar als ajuntaments dels recursos adequats per a garantir una gestió responsable dels espais hídrics i forestals.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud