Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Ingreso Mínimo Vital

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

PERMIS MATERNITAT I PATERNITAT EN FAMÍLIES MONOPARENTALS

El PSPV-PSOE de la província de Castelló aprova una resolució per demanar la reformulació dels permisos de maternitat i paternitat en famílies monoparentals

La iniciativa, proposada i defensada per la secretaria provincial de Sanitat, Mercedes Correoso, reclama que el progenitor o progenitora puga acumular el temps que correspondria al segon progenitor.
13/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha aprovat una resolució per demanar a les instàncies competents que les famílies monoparentals puguen acumular el temps del permís de naixement i cura de fills i/o filles que correspondria al segon progenitor, equiparant-se al de les famílies biparentals. Així, tant els menors de famílies monoparentals com els de famílies biparentals podran gaudir del mateix temps de companyia i cura amb el seu progenitor o progenitora.  

Esta iniciativa, presentada i defensada per la secretaria provincial de Sanitat, Mercedes Correoso, al plenari de juny, proposa que "la totalitat del temps en què el nounat o la nounada gaudirà de la companyia, cura i vincles amb el seu progenitor/a o progenitors, siga el mateix, amb independència de l'estructura familiar en què s’integre".

Segons la resolució aprovada, esta mesura es planteja "amb la sana i clara intenció de mantenir una escrupolosa defensa dels drets del progenitor o progenitora monoparental en les seues peculiars circumstàncies i molt especialment els drets i interés superior dels i les menors.

 


 

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló aprueba una resolución para pedir la reformulación de los permisos de maternidad y paternidad en familias monoparentales.

La iniciativa, propuesta y defendida por la secretaría provincial de Sanidad, Mercedes Correoso, reclama que el progenitor o progenitora pueda acumular el tiempo que correspondería al segundo progenitor.

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló ha aprobado una resolución para pedir a las instancias competentes que las familias monoparentales puedan acumular el tiempo del permiso de nacimiento y cuidado de hijos y/o hijas que correspondería al segundo progenitor, equiparándose al de las familias biparentales. Así, tanto los menores de familias monoparentales como los de familias biparentales podrán disfrutar del mismo tiempo de compañía y cuidado con su progenitor o progenitora. 

Esta iniciativa, presentada y defendida por la secretaría provincial de Sanidad, Mercedes Correoso, en el plenario de junio, propone que "la totalidad del tiempo en que el neonato o la neonata disfrutará de la compañía, cuidado y vínculos con su progenitor/a o progenitores, sea el mismo, con independencia de la estructura familiar en que se integre”.

Según la resolución aprobada, esta medida se plantea "con la sana y clara intención de mantener una escrupulosa defensa de los derechos del progenitor o progenitora monoparental en sus peculiares circunstancias y muy especialmente los derechos e interés superior de los y las menores.

 Otras Noticias

NULES. 09/09/21

PSPV-PSOE de Nules denuncia que els col·legis de la ciutat comencen altre curs escolar sense infermeria

Els socialistes votaren a favor de la proposta que es va aprovar al ple de l’ajuntament l’any passat, però CeN i Més Nules encara no ho han implantat

ONDA. 09/09/21

El PSPV-PSOE d'Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege el projecte de la nova escola infantil Sambori

La regidora socialista, Encarna Ribes, critica que “a pesar que en l’anterior legislatura vam deixar avançat el projecte, l’equip de govern del PP porta més de dos anys sense gestionar la seua constru...

40 CONGRÉS FEDERAL. 09/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 33 esmenes sobre transició ecològica per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca dotar als ajuntaments dels recursos adequats per a garantir una gestió responsable dels espais hídrics i forestals.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud