Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Ingreso Mínimo Vital

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

BETXÍ

María José Montolío valora la creació de l’Escola d'Igualtat de Betxí i la gran acceptació entre els i les assistents

La regidora d’Igualtat destaca la “gran quantitat d’informació que han rebut les i els participants i la satisfacció amb els resultats obtinguts, tot i ser telemàtica”
12/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Betxí, la socialista Maria José Montolío, ha valorat la creació de l’Escola d'Igualtat de Betxí i la gran acceptació que ha tingut entre les persones que han assistit. Montolío explica que “malgrat que la majoria de sessions han segut telemàtiques, les persones que han participat des del mes d’octubre quan es va posar en marxa, han rebut una gran quantitat d’informació i han mostrat la seua satisfacció amb els resultats obtinguts”. La regidora indica que la sessió inaugural i la del mes de maig sí que es van poder fer de forma presencial i han sigut molt “enriquidores”.

L’objectiu del curs ha segut donar les ferramentes a la ciutadania per tal que coneguen que és la igualtat i que és la violència de gènere, “una xacra social que estem vivint al nostre territori durant molts anys i que en els últims dies ha sigut especialment dolenta. Volem que la gent identifique estes actituds i les puga combatre amb ferramentes”, explica la regidora.

Montolío també destaca la participació d'Inma Alcalá, premiada als premis Clara Campoamor del 2019 i veïna de Betxí, “que ens va parlar d’una persona molt important per al municipi com és Doña Elvira, mestra i viuda de Pascual Meneu, propietari del Palau-Castell”. L’Escola d'Igualtat té pendent una darrera sessió, que se celebrarà este mes de juny.

 


 

María José Montolío valora la creación de la Escuela de Igualdad de Betxí y la gran aceptación entre los y las asistentes.

La concejala socialista de Igualdad destaca la “gran cantidad de información que han recibido las y los participantes y la satisfacción con los resultados obtenidos, a pesar de ser telemática”

La concejala de Igualdad del Ayuntamiento de Betxí, la socialista Maria José Montolío, ha valorado la creación de la Escuela de Igualdad de Betxí y la gran aceptación que ha tenido entre las personas que han asistido. Montolío explica que “a pesar de que la mayoría de sesiones han sentado telemáticas, las personas que han participado desde el mes de octubre cuando se puso en marcha, han recibido una gran cantidad de información y han mostrado su satisfacción con los resultados obtenidos”. La edila indica que la sesión inaugural y la del mes de mayo sí que se pudieron hacer de forma presencial y han sido muy “enriquecedoras”.

El objetivo del curso ha sido dar las herramientas a la ciudadanía para que conozcan qué es la igualdad y qué es la violencia de género, “una lacra social que estamos viviendo en nuestro territorio durante muchos años y que en los últimos días ha sido especialmente doliente. Queremos que la gente identifique estas actitudes y las pueda combatir con herramientas”, explica la regidora.

Montolío también destaca la participación de Inma Alcalá, premiada a los premios Clara Campoamor del 2019 y vecina de Betxí, “que nos habló de una persona muy importante para el municipio como es Doña Elvira, maestra y viuda de Pascual Meneu, propietario del Palacio-Castell”. La Escuela de Igualdad tiene pendiente una última sesión, que se celebrará este mes de junio.

 Otras Noticias

NULES. 09/09/21

PSPV-PSOE de Nules denuncia que els col·legis de la ciutat comencen altre curs escolar sense infermeria

Els socialistes votaren a favor de la proposta que es va aprovar al ple de l’ajuntament l’any passat, però CeN i Més Nules encara no ho han implantat

ONDA. 09/09/21

El PSPV-PSOE d'Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege el projecte de la nova escola infantil Sambori

La regidora socialista, Encarna Ribes, critica que “a pesar que en l’anterior legislatura vam deixar avançat el projecte, l’equip de govern del PP porta més de dos anys sense gestionar la seua constru...

40 CONGRÉS FEDERAL. 09/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 33 esmenes sobre transició ecològica per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca dotar als ajuntaments dels recursos adequats per a garantir una gestió responsable dels espais hídrics i forestals.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud