Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Ingreso Mínimo Vital

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

NULES

Patricia Cascales denuncia la falta de manteniment i neteja dels parcs infantils de Nules

La regidora socialista explica que “els gronxadors i les gomes es troben en molt mal estat i la zona està plena de brutícia”
11/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La regidora del PSPV-PSOE de Nules, Patricia Cascales, ha denunciat la falta demanteniment i la neteja dels parcs infantils del municipi. Cascales explica que “els gronxadors i les gomes es troben en molt mal estat i la zona està plena de brutícia”. Ja en abril, el grup municipal socialista va proposar al consistori un pla anual per al manteniment d’estos espais, però el govern de Centrats en Nules no ha fet cap actuació al respecte, denuncia Cascales. 

“Els parcs infantils han patit actes vandàlics els últims dies que encara no s’han solucionat”, assegura la regidora socialista. A més, diu, “els desperfectes provocats pel pas del temps tampoc s’arreglen, les gomes són molt antigues”. Tot i això, “les poques reparacions que s’han fet són de mala qualitat i no les realitzen empreses especialitzades i, per tant, no duren en el temps”, denuncia la socialista.

Deixant de banda el mobiliari urbà en mal estat, el PSPV-PSOE de Nules assegura que les zones infantils estan plenes de brutícia. En esta línia, el govern de Centrats en Nules va assegurar que, amb el nou contracte de neteja, s’anava a procedir a condicionar el parc. Res més lluny de la realitat, Patricia Cascales assegura que “han canviat l’empresa i el contracte sense consultar amb cap partit de l’oposició i els parcs infantils de Nules continuen estant bruts”. 

“La deixadesa del govern de CeN i Més Nules provoca que els menuts i les menudes de Nules no puguen gaudir dels espais en condicions, quan van al parc acaben tots bruts i, inclús, es poden fer mal amb els jocs trencats”, lamenta Cascales. En esta línia, “nosaltres proposem que es realitze un manteniment de la zona amb més assiduïtat”, comenta la regidora socialista.

 


 

Patricia Cascales denuncia la falta de mantenimiento y limpieza de los parques infantiles de Nules.

La concejala socialista explica que “los columpios y las gomas se encuentran en muy mal estado y la zona está llena de suciedad”

La concejala del PSPV-PSOE de Nules, Patricia Cascales, la denunciado la falta de mantenimiento y limpieza de los parques infantiles del municipio. Cascales explica que “los columpios y las gomas se encuentran en muy mal estado y la zona está llena de suciedad”. Ya en abril, el grupo municipal socialista propuso al consistorio un plan anual para el mantenimiento de estos espacios, pero el gobierno de Centrats en Nules no ha hecho ninguna actuación al respeto, denuncia Cascales. 

“Los parques infantiles ha sufrido actos vandálicos los últimos días que todavía no se han solucionado”, asegura la edila socialista. Además, añade, “los desperfectos provocados por el paso del tiempo tampoco se arreglan, las gomas son muy antiguas”. Aun así, “las pocas reparaciones que se han hecho son de mala calidad y no las realizan empresas especializadas y, por lo tanto, no duran en el tiempo”, denuncia la socialista.

Dejando de lado el mobiliario urbano en mal estado, el PSPV-PSOE de Nules asegura que las zonas infantiles están llenas de suciedad. En esta línea, el gobierno de Centrats en Nules aseguró que, con el nuevo contrato de limpieza, se iba a proceder a condicionar el parque. Nada más lejos de la realidad, Patricia Cascales asegura que “han cambiado la empresa y el contrato sin consultar con ningún partido de la oposición y los parques infantiles de Nules continúan estando sucios”. 

“La dejadez del gobierno de CeN y Més Nules provoca que los pequeños y las pequeñas de Nules no puedan disfrutar de los espacios en condiciones, cuando van al parque acaban todos sucios y, incluso, se pueden hacer daño con los juegos rotos”, lamenta Cascales. En esta línea, “nosotros proponemos que se realice un mantenimiento de la zona con más asiduidad”, comenta la regidora socialista.

 Otras Noticias

NULES. 09/09/21

PSPV-PSOE de Nules denuncia que els col·legis de la ciutat comencen altre curs escolar sense infermeria

Els socialistes votaren a favor de la proposta que es va aprovar al ple de l’ajuntament l’any passat, però CeN i Més Nules encara no ho han implantat

ONDA. 09/09/21

El PSPV-PSOE d'Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege el projecte de la nova escola infantil Sambori

La regidora socialista, Encarna Ribes, critica que “a pesar que en l’anterior legislatura vam deixar avançat el projecte, l’equip de govern del PP porta més de dos anys sense gestionar la seua constru...

40 CONGRÉS FEDERAL. 09/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 33 esmenes sobre transició ecològica per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca dotar als ajuntaments dels recursos adequats per a garantir una gestió responsable dels espais hídrics i forestals.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud