Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Ingreso Mínimo Vital

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

BENICÀSSIM

Miguel Alcalde proposa construir un segon poliesportiu a Benicàssim per cobrir la demanda esportiva i cultural del municipi

El portaveu socialista assegura que “la instal·lació actual està saturada, ja que les celebracions culturals obliguen a interrompre l’activitat esportiva”
11/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del PSPV-PSOE de Benicàssim, Miguel Alcalde, proposa construir un segon poliesportiu al municipi per cobrir la seua demanda esportiva i cultural. El portaveu socialista assegura que “la instal·lació actual està saturada, ja que les actuacions musicals, els sopars, les festes de la nit de cap d’any i altres celebracions culturals que s’organitzen al poliesportiu obliguen a interrompre l’activitat esportiva”.

Alcalde explica que el municipi disposa només d'un poliesportiu cobert que és insuficient per a atendre la demanda dels nombrosos clubs d’esports. “A més, les instal·lacions estan antiquades, sense aïllament tèrmic ni ventilació adequada”, critica Alcalde. Benicàssim és un poble turístic que també acull esdeveniments esportius que es realitzen en l’antic velòdrom i omplin establiments hotelers, moltes vegades en temporada baixa, i “els i les esportistes mereixen unes instal·lacions en bones condicions”, exigeix el portaveu socialista. 

Amb tot aquest plantejament, argumenta Alcalde, “el Partit Popular ha de construir un segon poliesportiu, modern i ben condicionat, que servisca per a millorar la disponibilitat de pistes per a tots els clubs del poble i que servirà per a disposar d’un espai lliure en cas de voler celebrar esdeveniments culturals”. El portaveu socialista assegura que esta nova edificació comportarà una millora important per a l'economia de tota la ciutat i la possibilitat d'engrandir l'oferta com a seu esportiva.

 


 

Miguel Alcalde propone construir un segundo polideportivo en Benicàssim para cubrir la demanda deportiva y cultural del municipio.

El portavoz socialista asegura que “la instalación actual está saturada, ya que las celebraciones culturales obligan a interrumpir la actividad deportiva”

El portavoz del PSPV-PSOE de Benicàssim, Miguel Alcalde, propone construir un segundo polideportivo en el municipio para cubrir su demanda deportiva y cultural. El portavoz socialista asegura que “la instalación actual está saturada, ya que las actuaciones musicales, las cenas, las fiestas de fin de año y otras celebraciones culturales que se organizan al polideportivo obligan a interrumpir la actividad deportiva”.

Alcalde explica que el municipio dispone solo de un polideportivo cubierto que es insuficiente para atender la demanda de los numerosos clubes de deportes. “Además, las instalaciones están anticuadas, sin aislamiento térmico ni ventilación adecuada”, critica Alcalde. “Benicàssim es un pueblo turístico que también acoge acontecimientos deportivos que se realizan en el antiguo velódromo y llenan establecimientos hoteleros, muchas veces en temporada baja, y los y las deportistas merecen unas instalaciones en buenas condiciones”, exige el portavoz socialista.

Con todo este planteamiento, argumenta Alcalde, “el Partido Popular tiene que construir un segundo polideportivo, moderno y muy condicionado, que sirva para mejorar la disponibilidad de pistas para todos los clubes del pueblo y que servirá para disponer de un espacio libre en caso de querer celebrar acontecimientos culturales”. El portavoz socialista asegura que esta nueva edificación comportará una mejora importante para la economía de toda la ciudad y la posibilidad de agrandar la oferta como sede deportiva.

 Otras Noticias

NULES. 09/09/21

PSPV-PSOE de Nules denuncia que els col·legis de la ciutat comencen altre curs escolar sense infermeria

Els socialistes votaren a favor de la proposta que es va aprovar al ple de l’ajuntament l’any passat, però CeN i Més Nules encara no ho han implantat

ONDA. 09/09/21

El PSPV-PSOE d'Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege el projecte de la nova escola infantil Sambori

La regidora socialista, Encarna Ribes, critica que “a pesar que en l’anterior legislatura vam deixar avançat el projecte, l’equip de govern del PP porta més de dos anys sense gestionar la seua constru...

40 CONGRÉS FEDERAL. 09/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 33 esmenes sobre transició ecològica per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca dotar als ajuntaments dels recursos adequats per a garantir una gestió responsable dels espais hídrics i forestals.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud