Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Ingreso Mínimo Vital

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

LES USERES

Rafa Porcar denuncia l’abandó per part de l’equip de govern del Partit Popular de la llar dels jubilats de les Useres

El portaveu del grup municipal socialista assegura que “el local fa més d’un any que està tancat i que la façana està en mal estat”
10/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del PSPV-PSOE de les Useres, Rafael Porcar, ha denunciat l’abandó que pateix la llar dels jubilats del municipi per part de l’equip de govern del Partit Popular. El socialista assegura que “el local fa més d’un any que està tancat, i que la façana es troba en molt mal estat sense que el govern popular faça res per solucionar-ho”.

“Al llarg de l’any tan dur que hem passat tots i totes a causa de la covid-19, moltes persones, sobretot les d’avançada edat, han patit la solitud i han estat mesos sense contacte directe amb ningú, per tant, ara que es comença a normalitzar la situació, els veïns i les veïnes jubilades de les Useres mereixen un lloc adequat a les seues necessitats”, diu el portaveu del Grup Municipal Socialista. 

Rafael Porcar assegura que el Partit Popular només treballa l’any que hi ha eleccions municipals per tal d’aconseguir vots i la resta de legislatura s’obliden de governar. “El PSPV-PSOE proposa millores i solucions als problemes del municipi i fa una oposició constructiva per tal de millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes de les Useres davant la inacció del PP”, remarca el portaveu socialista. “Esperem que, quan es torne a posar en marxa la llar dels jubilats, la façana estiga arreglada i que les persones majors del nostre municipi puguen gaudir d’este espai en unes condicions dignes tal com es mereixen”, conclou. 

 


 

Rafa Porcar denuncia el abandono por parte del equipo de gobierno del PP del hogar de los jubilados de les Useres.

El portavoz asegura que “el local hace más de un año que está cerrado y la fachada se encuentran en mal estado”

El portavoz del PSPV-PSOE de les Useres, Rafael Porcar, denuncia el abandono que sufre el hogar de los jubilados del municipio por parte del equipo de gobierno del Partido Popular. El socialista asegura que “el local hace más de un año que está cerrado y que la fachada se encuentra en muy mal estado sin que el gobierno popular haga nada para solucionarlo”.

“A lo largo del año tan duro que hemos pasado todos y todas a causa de la Covid-19, muchas personas, sobre todo las de avanzada edad, han sufrido la soledad y han estado meses sin contacto directo con nadie, por lo tanto, ahora que se empieza a normalizar la situación, los vecinos y las vecinas jubiladas de les Useres merecen un lugar adecuado a sus necesidades”, añade el portavoz del Grupo Municipal Socialista.

Rafael Porcar asegura que el Partido Popular solo trabaja el año que hay elecciones municipales para conseguir votos y el resto de legislatura se olvidan de gobernar. “El PSPV-PSOE propone mejoras y soluciones a los problemas del municipio y hace una oposición constructiva para mejorar la calidad de vida de los vecinos y las vecinas de les Useres ante la inacción del PP”, remarca el portavoz socialista. “Esperemos que, cuando se vuelva a poner en marcha el hogar de los jubilados, la fachada esté arreglada y que las personas mayores de nuestro municipio puedan disfrutar de este espacio en unas condiciones dignas tal como se merecen”, concluye.


Otras Noticias

NULES. 09/09/21

PSPV-PSOE de Nules denuncia que els col·legis de la ciutat comencen altre curs escolar sense infermeria

Els socialistes votaren a favor de la proposta que es va aprovar al ple de l’ajuntament l’any passat, però CeN i Més Nules encara no ho han implantat

ONDA. 09/09/21

El PSPV-PSOE d'Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege el projecte de la nova escola infantil Sambori

La regidora socialista, Encarna Ribes, critica que “a pesar que en l’anterior legislatura vam deixar avançat el projecte, l’equip de govern del PP porta més de dos anys sense gestionar la seua constru...

40 CONGRÉS FEDERAL. 09/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 33 esmenes sobre transició ecològica per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca dotar als ajuntaments dels recursos adequats per a garantir una gestió responsable dels espais hídrics i forestals.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud