Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Ingreso Mínimo Vital

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

Ernest Blanch - Diputat Autonòmic del PSPV-PSOE per Castelló
Ernest Blanch - Diputat Autonòmic del PSPV-PSOE per Castelló
CORTS VALENCIANES

Ernest Blanch destaca en les Corts la importància de la prevenció i el bon treball dels professionals d'emergències per a frenar els incendis forestals

El secretari provincial i diputat autonòmic insta a combatre el canvi climàtic per reduir la freqüència de situacions de risc i protegir el patrimoni natural.
10/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha destacat en les Corts la importància de la prevenció, la conscienciació i el bon treball dels i les professionals demergències per frenar els incendis forestals. Així sha expressat durant la seua intervenció de hui en què ha preguntat per les accions a prendre per part del govern de la Generalitat en matèria de prevenció dincendis en la campanya del 2021.

Blanch ha mostrat la seua satisfacció per "la millora en les dades de l'any 2020, la gestió eficient i àgil que es va fer, i el bon treball dels i les nostres més de 1.000 professionals que la Generalitat coordina”, i ha ressaltat la importància de la Llei forestal, aprovada per les Corts en 2018.

A més a més, el diputat socialista ha posat el focus en el canvi climàtic com a factor d'augment de les emergències i que "segueix actuant i fa que l'estació d'incendis tinga una major durada, no només en els mesos d'estiu". "Estem davant una meteorologia que ens condueix cap a una desaparició de les estacions de transició, la pujada de temperatures i a una disminució de les precipitacions per la contaminació atmosfèrica" ha afirmat el secretari provincial socialista, per això ha instat a mantenir una estratègia de prevenció adequada.

D'altra banda, ha manifestat "la transcendència del factor humà en les xifres", ja que, en l'any 2020, sis de cada 10 incendis van ser produïts per aquest factor, i un 22% a causa de negligències. "Per això, creiem en el reforç de la vigilància, en la conscienciació cívica i en la mateixa acció dels valencians i valencianes perquè deixen de produir-se incendis aliens a les causes naturals", ha assenyalat Blanch, qui també ha reconegut la responsabilitat de les administracions públiques, i l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències en especial, per garantir la prevenció durant tot l’any.

 


 

Ernest Blanch destaca en las Cortes la importancia de la prevención y el buen trabajo de los profesionales de emergencias para frenar los incendios forestales.

El secretario provincial y diputado autonómico insta a combatir el cambio climático para reducir la frecuencia de situaciones de riesgo y proteger el patrimonio natural.

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castellón y diputado autonómico, Ernest Blanch, ha destacado en las Cortes la importancia de la prevención, la concienciación y el buen trabajo de los y las profesionales de emergencias para frenar los incendios forestales. Así se ha expresado durante su intervención de hoy en la que ha preguntado por las acciones a tomar por parte del gobierno de la Generalitat en materia de prevención de incendios en la campaña del 2021.

Blanch ha mostrado su satisfacción por "la mejora en los datos del año 2020, la gestión eficiente y ágil que se hizo, y el buen trabajo de las y los más de 1.000 profesionales que la Generalitat coordina”, y ha resaltado la importancia de la Ley forestal, aprobada por las Cortes en 2018.

Además, el diputado socialista ha puesto el foco en el cambio climático como factor de aumento de las emergencias y que "sigue actuando y hace que la estación de incendios tenga una mayor duración, no solo en los meses de verano". "Estamos ante una meteorología que nos conduce hacia una desaparición de las estaciones de transición, la subida de temperaturas y a una disminución de las precipitaciones por la contaminación atmosférica" ha afirmado el secretario provincial socialista, por lo que ha instado a mantener una estrategia de prevención adecuada.

Por otro lado, ha manifestado "la trascendencia del factor humano en las cifras", puesto que, en el año 2020, seis de cada 10 incendios fueron producidos por este factor, y un 22% a causa de negligencias. "Por eso, creemos en el refuerzo de la vigilancia, en la concienciación cívica y en la misma acción de los valencianos y las valencianas para que dejen de producirse incendios ajenos a las causas naturales", ha señalado Blanch, quien también ha reconocido la responsabilidad de las administraciones públicas, y la Agencia Valenciana de Seguridad y Respuesta a las Emergencias en especial, para garantizar la prevención durante todo el año.


Otras Noticias

NULES. 09/09/21

PSPV-PSOE de Nules denuncia que els col·legis de la ciutat comencen altre curs escolar sense infermeria

Els socialistes votaren a favor de la proposta que es va aprovar al ple de l’ajuntament l’any passat, però CeN i Més Nules encara no ho han implantat

ONDA. 09/09/21

El PSPV-PSOE d'Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege el projecte de la nova escola infantil Sambori

La regidora socialista, Encarna Ribes, critica que “a pesar que en l’anterior legislatura vam deixar avançat el projecte, l’equip de govern del PP porta més de dos anys sense gestionar la seua constru...

40 CONGRÉS FEDERAL. 09/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 33 esmenes sobre transició ecològica per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca dotar als ajuntaments dels recursos adequats per a garantir una gestió responsable dels espais hídrics i forestals.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud