Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Marta Piquer, Regidora del PSPV-PSOE a Onda
Marta Piquer, Regidora del PSPV-PSOE a Onda
ONDA

El PSPV-PSOE d'Onda lamenta que l'equip de govern del PP deixe perdre milers d'euros d'inversió per al castell

L'alcaldessa del Partit Popular Carmina Ballester ha rebutjat la subvenció de més de 200.000 euros que va aconseguir el partit socialista i no ha demanat les ajudes de l'1,5% Cultural.
16/09/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE d'Onda lamenta que la mala gestió de l'alcaldessa del Partit Popular d'Onda, Carmina Ballester, supose la pèrdua de milers d'euros d'inversió per al castell d'Onda a través del programa de l'1,5% Cultural del ministeri de Foment.

Tal com explica la regidora socialista Marta Piquer, l'alcaldessa d'Onda, “no sols es permet el luxe de rebutjar la subvenció de més de 200.000 euros que aconseguim els socialistes en la passada legislatura sinó que, a més, ni tan sols s'ha presentat a les noves ajudes que el Ministeri de Foment va convocar el 30 de desembre de 2019, per a finançar treballs de conservació o enriquiment de béns immobles del Patrimoni Històric Espanyol, dins del Programa 1,5% Cultural”.

“Mentre altres poblacions veïnes com Betxí o l'Alcora sol·liciten estes ajudes, els i les ondenses veiem com la deixadesa de l'alcaldessa fa que es perden milers d'euros per al nostre castell”, assenyala la regidora.

Per a Piquer, “este fet demostra la mala gestió de Ballester en un assumpte tan important com és el turisme i, precisament ara, que és un dels sectors que més suport de les administracions necessita per a pal·liar els efectes de la pandèmia”.

“Invertir al castell redundaria en l'atracció de més turisme a la nostra població i major dinamització econòmica en la nostra població, la qual cosa pal·liaria les xifres d'aturats que han anat en augment en l'últim any —fins als 2.100 aturats—, la majoria d'ells del sector serveis. Per això, no entenem com Ballester torna a posar traves a esta inversió”, conclou Piquer.

 


 

El PSPV-PSOE de Onda lamenta que el equipo de gobierno del PP deje perder miles de euros de inversión para el castillo.

La alcaldesa del Partido Popular Carmina Ballester ha rechazado la subvención de más de 200.000 euros que consiguió el partido socialista y no ha pedido las ayudas del 1,5% Cultural.

El PSPV-PSOE de Onda lamenta que la mala gestión de la alcaldesa del Partido Popular de Onda, Carmina Ballester, suponga la pérdida de miles de euros de inversión para el castillo de Onda a través del programa del 1,5% Cultural del ministerio de Fomento.

Tal como explica la concejala socialista Marta Piquer, la alcaldesa de Onda, “no solo se permite el lujo de rechazar la subvención de más de 200.000 euros que conseguimos los socialistas en la pasada legislatura sino que, además, ni tan siquiera se ha presentado a las nuevas ayudas que el Ministerio de Fomento convocó el 30 de diciembre de 2019, para financiar trabajos de conservación o enriquecimiento de bienes inmuebles del Patrimonio Histórico Español, dentro del Programa 1,5% Cultural”.

“Mientras otras poblaciones vecinas como Betxí o l’Alcora solicitan estas ayudas, los y las ondenses vemos cómo la dejadez de la alcaldesa hace que se pierdan miles de euros para nuestro castillo”, añade la edila.

Para Piquer, “este hecho demuestra la mala gestión de Ballester en un asunto tan importante como es el turismo y, precisamente ahora, que es uno de los sectores que más apoyo de las administraciones necesita para paliar los efectos de la pandemia”.

“Invertir en el castillo redundaría en la atracción de más turismo a nuestra población y mayor dinamización económica en nuestra población, lo que paliaría las cifras de parados que han ido en aumento en el último año —hasta los 2.100 parados—, la mayoría de ellos del sector servicios. Por ello, no entendemos cómo Ballester vuelve a poner trabas a esta inversión”, concluye Piquer.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud