Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

Joan Ronchera, Portaveu del PSPV-PSOE a Alcalà de Xivert - Alcossebre
Joan Ronchera, Portaveu del PSPV-PSOE a Alcalà de Xivert - Alcossebre
ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

Joan Ronchera lamenta que l'equip de govern del PP deixe un altre any sense executar la necessària millora de la xarxa de sanejament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre

El portaveu del grup municipal socialista recorda que encara no s'ha fet l'informe i que el pressupost tampoc contemplava cap partida.
16/09/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE d'Alcalà de Xivert lamenta que, a tres mesos de finalitzar l'any, l'equip de govern del Partit Popular encara no haja posat en marxa el Pla de Sanejament amb el qual es milloraria la xarxa municipal d'aigües. Tal com explica el portaveu del grup municipal socialista, Joan Ronchera, el PP va fer “desaparéixer” la “recurrent partida” de 170.000 euros dels pressupostos de 2020 per a continuar executant este pla i, segons el govern municipal, el novembre de 2019, s'estava estudiant la possibilitat de finançar el pla a través d'una altra via i, en conseqüència, s'estava elaborant un informe. “No obstant això, la realitat és que el famós informe mai ha arribat i els pressupostos no han contemplat cap partida per a renovar la tan necessària i urgent xarxa de sanejament municipal”, apunta.

Ronchera recorda que el grup socialista va proposar en l'última legislatura l'aprovació d'un Pla Director de Sanejament Municipal amb el propòsit que es diagnosticara tota la xarxa de sanejament i es van proposar les mesures oportunes per a adequar-la. “Les conclusions del pla van ser demolidores: Alcalà i Alcossebre necessita renovar la seua xarxa de sanejament i les infraestructures per valor de més de 15 milions d'euros, i les accions prioritàries ascendien a 2,5 milions d'euros”, assevera el portaveu del grup municipal socialista.

A partir de l'aprovació del pla de manera anual, en els pressupostos s'aprova una partida de 170.000 euros per a escometre actuacions per a la millora de la xarxa de sanejament. A més, es van realitzar obres complementàries a les pressupostades inicialment.”El grup socialista estava satisfet perquè, per fi, després de tants anys d'abandó per part del PP, existia un pla i s'estava executant, però ara tornem a una inversió de 0 euros per a este projecte tan necessari per al municipi i que, lamentablement, acabarà l'any sense executar-se”, conclou Ronchera.

 


 

Joan Ronchera lamenta que el equipo de gobierno del PP deje otro año sin ejecutar la necesaria mejora de la red de saneamiento de Alcalà de Xivert-Alcossebre.

El portavoz del grupo municipal socialista recuerda que todavía no se ha hecho el informe y que el presupuesto tampoco contemplaba ninguna partida.

El PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert lamenta que, a apenas tres meses de finalizar el año, el equipo de gobierno del Partido Popular todavía no haya puesto en marcha el Plan de Saneamiento con el que se mejoraría la red municipal de aguas. Tal como explica el portavoz del grupo municipal socialista, Joan Ronchera, el PP hizo “desaparecer” la “recurrente partida” de 170.000 euros de los presupuestos de 2020 para continuar ejecutando este plan y, según el gobierno municipal, en noviembre de 2019, se estaba estudiando la posibilidad de financiar el plan a través de otra vía y, en consecuencia, se estaba elaborando un informe. “No obstante, la realidad es que el famoso informe nunca ha llegado y los presupuestos no han contemplado ninguna partida para renovar la tan necesaria y urgente red de saneamiento municipal”, apunta.

Ronchera recuerda que el grupo socialista propuso en la última legislatura la aprobación de un Plan Director de Saneamiento Municipal con el propósito que se diagnosticara toda la red de saneamiento y se propusieron las medidas oportunas para adecuarla. “Las conclusiones del plan fueron demoledoras: Alcalà y Alcossebre necesita renovar su red de saneamiento y las infraestructuras por valor de más de 15 millones de euros, y las acciones prioritarias ascendían a 2,5 millones de euros”, asevera el portavoz del grupo municipal socialista.

A partir de la aprobación del plan de manera anual, en los presupuestos se aprueba una partida de 170.000 euros para acometer actuaciones para la mejora de la red de saneamiento. Además, se realizaron obras complementarias a las presupuestadas inicialmente.”El grupo socialista estaba satisfecho porque, por fin, después de tantos años de abandono por parte del PP, existía un plan y se estaba ejecutando, pero ahora volvemos a una inversión de 0 euros para este proyecto tan necesario para el municipio y que, lamentablemente, acabará el año sin ejecutarse”, concluye Ronchera.


Otras Noticias

IGUALTAT. 27/10/20

Susana Ros afirma que el partit socialista seguix a "l'avantguarda” en la “conquesta de drets socials” amb el reglament d'igualtat laboral

La diputada nacional del PSPV-PSOE per Castelló i portaveu adjunta del grup socialista en el Congrés defensa que esta nova legislació combatrà la bretxa salarial entre homes i dones.

ONDA. 27/10/20

El PSPV-PSOE d'Onda retreu a Ballester que haja tardat sis mesos a eliminar el cobrament de la taxa de terrassa als establi-ments

La regidora Silvia Cerdá recorda que va ser una proposta del grup municipal socialista dins del pla 'Sumem per Onda' i que, d'haver-se aplicat en el seu moment, el sector de la restauració hauria alle...

DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ. 26/10/20

Ernest Blanch afirma que “mai els municipis de Castelló han rebut tants diners de la diputació com ara”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca la “gestió exemplar” de la institució provincial amb el repartiment de 2,9 milions per a combatre la Covid-19...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud