Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Declaraci?n de Granada

Gobernando con hechos

Ana Belén Edo - Senadora del PSOE per Castelló
Ana Belén Edo - Senadora del PSOE per Castelló
BANDES DE MÚSICA

Ana Edo afirma que el reconeixement públic a les bandes de música “reforça la nostra identitat”

La vicesecretària de l'executiva provincial i senadora per Castelló posa com a exemple de suport al sector la declaració de les societats musicals com a Manifestacions Representatives del Patrimoni Cultural Immaterial.
02/08/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La vicesecretària de l'executiva provincial i senadora per Castelló, Ana Edo, ha valorat la declaració de les bandes de música com a Manifestacions Representatives del Patrimoni Cultural Immaterial a proposta de la Generalitat i del Ministeri de Cultura i Esport com una acció que “reforça la nostra identitat, i retorna a les bandes de música al lloc que els correspon, com a part del patrimoni valencià que són, i el seu caràcter social, intergeneracional i de convivència”.

Edo ha ressaltat que esta iniciativa, presa conjuntament per les dues administracions, té com a objectiu el reconeixement del conjunt de societats musicals i bandes que es vertebren i desenvolupen en tot l'àmbit de la Comunitat Valenciana. “Les bandes són una part essencial de la nostra cultura i una expressió artística i educativa de primer ordre. Per això, i a través d'esta declaració, el Govern de Pedro Sánchez, atorga la màxima consideració a les societats musicals i a les i els músics que tant aporten a la vertebració del territori”, ha afegit la vicesecretària.

Cal assenyalar que, esta mateixa setmana, el ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, ha anunciat, en una reunió mantinguda amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, que el Govern d'Espanya declararà les bandes de música de la Comunitat Valenciana com a manifestació representativa del patrimoni cultural immaterial a proposta de la Generalitat i del Ministeri de Cultura i Esport.

Este reconeixement és un exemple del compromís del partit socialista amb les societats musicals, un compromís que també s'ha deixat manifest amb anterioritat en reunions mantingudes amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la seua presidenta Daniela González. En una d'estes trobades, la senadora Ana Edo va ser l'encarregada de recollir les peticions i manifestar el seu compromís de defensar-les davant les cambres legislatives de l'Estat.

 


 

Ana Edo afirma que el reconocimiento público a las bandas de música “refuerzan nuestra identidad”

La vicesecretaria de la ejecutiva provincial y senadora por Castelló pone como ejemplo de apoyo al sector la declaración de las sociedades musicales como Manifestaciones Representativas del Patrimonio Cultural Inmaterial

La vicesecretaria de la ejecutiva provincial y senadora por Castelló, Ana Edo, ha valorado la declaración de las bandas de música como Manifestaciones Representativas del Patrimonio Cultural Inmaterial a propuesta de la Generalitat y del Ministerio de Cultura y Deporte como una acción que “refuerza nuestra identidad y devuelve a las bandas de música al lugar que les corresponde, como parte del patrimonio valenciano que son, y su carácter social, intergeneracional y de convivencia”. 

Edo ha resaltado que esta iniciativa, tomada conjuntamente por ambas administraciones, tiene como objetivo el reconocimiento del conjunto de sociedades musicales y bandas que se vertebran y desarrollan en todo el ámbito de la Comunitat Valenciana. “La bandas son una parte esencial de nuestra cultura y una expresión artística y educativa de primer orden. Por eso, y a través de esta declaración, el Gobierno de Pedro Sánchez, otorga la máxima consideración a las sociedades musicales y a las y los músicos que tanto aportan a la vertebración del territorio”, ha añadido la vicesecretaria. 

Cabe señalar que, esta misma semana, el ministro de Cultura y Deporte, José Manuel Rodríguez Uribes, ha anunciado, en una reunión mantenida con el president de la Generalitat, Ximo Puig, que el Gobierno de España declarará las bandas de música de la Comunitat Valenciana como manifestación representativa del patrimonio cultural inmaterial a propuesta de la Generalitat y del Ministerio de Cultura y Deporte.

Este reconocimiento es un ejemplo del compromiso del partido socialista con las sociedades musicales, un compromiso que también se ha dejado patente con anterioridad en reuniones mantenidas con la Federación de Sociedades Musicales de la Comunitat Valenciana (FSMCV) y su presidenta Daniela González. En uno de estos encuentros, la senadora Ana Edo fue la encargada de recoger las peticiones y manifestar su compromiso de defenderlas ante las cámaras legislativas del Estado.


Otras Noticias

ESCOLLERES D'ALMENARA. 22/09/20

Susana Ros: “La licitació de les escolleres d'Almenara és un exemple que la nostra acció política és passar de les paraules als fets”

La diputada nacional del PSOE per Castelló assenyala que el president Pedro Sánchez “torna a demostrar la seua sensibilitat per la província i complix amb el compromís adquirit amb l'alcaldessa”

CONSENS. 21/09/20

Ernest Blanch reclama un consens polític per a reforçar als ajuntaments com a palanca contra la COVID19

El secretari general provincial afirma que el VI Fòrum d'Alcaldes, Alcaldesses i Portaveus ‘Vicent Nebot’ del passat dissabte “ha constatat la importància de la gestió local com a principal ferramenta...

VI FÒRUM VICENT NEBOT. 19/09/20

Ernest Blanch afirma que los ayuntamientos y portavoces socialistas “han sido ejemplo de buen gobierno, responsabilidad, capacidad y creatividad en esta crisis”

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló destaca en el VI Foro Vicent Nebot que la ciudadanía tiene, en las instituciones que gobierna el partido socialista, “la seguridad que e...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud