Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Declaraci?n de Granada

Gobernando con hechos

Estíbaliz Pérez, Secretària d'Organització i Alcadessa d'Almenara
Estíbaliz Pérez, Secretària d'Organització i Alcadessa d'Almenara
RECONSTRUCCIÓ

Estíbaliz Pérez convida al PP a abandonar el discurs de l'odi i sumar-se al consens que demana la ciutadania per a la reconstrucció

La secretària d'Organització i alcaldessa d'Almenara valora l'esforç del Consell de Ximo Puig per tirar endavant la Comunitat, “del qual la bancada popular hauria de prendre exemple”
01/08/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

”No és moment de discursos catastrofistes, ni de missatges alarmistes, ni de sembrar odi. És moment, i així ens ho demana la ciutadania, de treballar conjuntament per la reconstrucció i d'anar tots i totes de la mà”. Amb estes paraules s'ha expressat la secretària d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, en relació amb l'actitud poc responsable i gens constructiva en la qual s'ha instal·lat el Partit Popular d'Isabel Bonig per no unir-se al pacte de reconstrucció valencià Alcem-nos. La secretària d'Organització provincial valora l'esforç del Consell de Ximo Puig per tirar endavant la Comunitat, “un esforç del qual la bancada popular hauria de prendre exemple”.

“Si el partit popular tinguera, només una mica, de sensatesa se sumaria al consens que ens està demanant la ciutadania per a seguir avançant en la gestió d'esta nova normalitat. Per això, i davant la imminent aprovació del pacte Alcem-nos que tindrà lloc la setmana vinent en les Corts, només cal convidar a la bancada popular al fet que, deixe a un costat els seus discursos demagogs i estèrils, i se sume al pacte de la responsabilitat i el compromís amb el sector social de la Comunitat Valenciana”, diu Pérez.

La secretària d'Organització provincial recorda que “al virus se li va guanyar terreny des de la unitat i, en este sentit, des de la unitat també s'ha de continuar avançant per a superar la pandèmia”. “És evident que l'únic objectiu que persegueix el Partit Popular des de la declaració de l'emergència sanitària és el de traure rèdit polític de la crisi sanitària i social més gran a escala mundial. I mentre ells encara no han assumit que han perdut cinc eleccions i només pensen a arrapar uns vots i a anar-se'n de vacances, el partit socialista se centra a atendre les vertaderes preocupacions de la gent. Això és el que ens diferencia a un partit de l'altre”, destaca la també alcaldessa d'Almenara.

Finalment, Pérez insta el PP a aprofitar l'oportunitat que tenen ara per a “passar de ser el partit de la corrupció, al partit de la responsabilitat”. “Si no, el PP passarà a la història, no sols per haver sigut el partit corrupte que va arruïnar les arques públiques en la Comunitat Valenciana, sinó també per haver sigut el partit que va tindre l'actuació més deslleial en plena crisi”, conclou.

 


 

Estíbaliz Pérez invita al PP a abandonar el discurso del odio y sumarse al consenso que pide la ciudadanía para la reconstrucción. 

La secretaria de Organización y alcaldesa de Almenara valora el esfuerzo del Consell de Ximo Puig por sacar adelante a Comunitat, “del que la bancada popular debería tomar ejemplo”

”No es momento de discursos catastrofistas, ni  de mensajes alarmistas, ni de sembrar odio. Es momento, y así nos lo pide la ciudadanía, de arrimar el hombro, trabajar conjuntamente por la reconstrucción y de ir todos y todas de la mano”. Con estas palabras se ha expresado la secretaria de Organización del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y alcaldesa de Almenara, Estíbaliz Pérez, en relación a la actitud poco responsable y nada constructiva en la que se ha instalado el Partido Popular de Isabel Bonig por no haber querido unirse al pacto de reconstrucción valenciano Alcem-nos. La secretaria de Organización provincial valora el esfuerzo del Consell de Ximo Puig por sacar adelante a Comunitat, “un esfuerzo del que la bancada popular debería tomar ejemplo”.

“Si el partido popular tuviera solo un poco de sensatez se sumaría al consenso que nos está pidiendo la ciudadanía para seguir hacia adelante en  la gestión de esta nueva normalidad. Por eso, y ante la inminente aprobación del pacto Alcem-nos que tendrá lugar la próxima semana en les Corts, solo cabe invitar a la bancada popular a que, deje a un lado sus discursos demagogos y estériles y se sume al pacto de la responsabilidad y el compromiso con el sector social de la Comunitat Valenciana”, añade Pérez. 

La secretaria de Organización provincial recuerda que “al virus se le ganó terreno desde la unidad y, en este sentido, desde la unidad también se tiene que seguir avanzando para superar la pandemia”. “Es evidente que el único objetivo que persigue el Partido Popular desde la declaración de la emergencia sanitaria es el de sacar rédito política de la mayor crisis sanitaria y social a nivel mundial. Y mientras ellos todavía no han asumido que han perdido cinco elecciones y solo piensan en arañar unos votos y en irse de vacaciones, el partido socialista se centra en atender las verdaderas preocupaciones de la gente. Esto es lo que nos diferencia a un partido del otro”, destaca la también alcaldesa de Almenara.

Por último, Pérez insta al PP a aprovechar la oportunidad que tienen ahora para “pasar de ser el partido de la corrupción, al partido de la responsabilidad”. “Si no, el PP pasará a la historia, no solo por haber sido el partido corrupto que arruinó las arcas públicas en la Comunitat Valenciana, sino también por haber sido el partido que tuvo la actuación más desleal en plena crisis”, concluye.


Otras Noticias

ESCOLLERES D'ALMENARA. 22/09/20

Susana Ros: “La licitació de les escolleres d'Almenara és un exemple que la nostra acció política és passar de les paraules als fets”

La diputada nacional del PSOE per Castelló assenyala que el president Pedro Sánchez “torna a demostrar la seua sensibilitat per la província i complix amb el compromís adquirit amb l'alcaldessa”

CONSENS. 21/09/20

Ernest Blanch reclama un consens polític per a reforçar als ajuntaments com a palanca contra la COVID19

El secretari general provincial afirma que el VI Fòrum d'Alcaldes, Alcaldesses i Portaveus ‘Vicent Nebot’ del passat dissabte “ha constatat la importància de la gestió local com a principal ferramenta...

VI FÒRUM VICENT NEBOT. 19/09/20

Ernest Blanch afirma que los ayuntamientos y portavoces socialistas “han sido ejemplo de buen gobierno, responsabilidad, capacidad y creatividad en esta crisis”

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló destaca en el VI Foro Vicent Nebot que la ciudadanía tiene, en las instituciones que gobierna el partido socialista, “la seguridad que e...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud