Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Declaraci?n de Granada

Gobernando con hechos

Estíbaliz Pérez - Secretària d'Organització
Estíbaliz Pérez - Secretària d'Organització
REBROTS

Estíbaliz Pérez apel·la a la responsabilitat individual per a continuar avançant en la nova normalitat i evitar rebrots

La secretària d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcaldessa d'Almenara recorda que “el risc de contagi persisteix” i que “no s'ha d'abaixar la guàrdia”
30/06/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La secretària d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha fet una crida a la responsabilitat individual per a continuar guanyant terreny a la COVID-19 i garantir la salut de les persones, després del rebrot confirmat per la Conselleria de Sanitat a Castelló.

Pérez assenyala que “és necessari que cadascun de nosaltres complim de les directrius de control i prevenció de la COVID-19 que marca la nova normalitat i seguir rigorosament les directrius d'higiene i distància social”. Després de tres mesos molt difícils hem començat a avançar, i tenim continuar fent-ho, però amb responsabilitat i sentit comú. Per això, és vital seguir les regles de distància, màscares i higiene de les mans per a evitar contagis i rebrots, que podria suposar una nova pandèmia al país”, apunta Pérez.

L'alcaldessa d'Almenara recorda que començar la nova normalitat no significa que el virus ja no siga present, és més, el risc de contagi persisteix i, per això, hem de continuar sent prudents i no abaixar la guàrdia”.

La secretària d'organització dels socialistes a la província de Castelló ha posat l'accent que, fins ara, hem fet un gran esforç col·lectiu per a guanyar terreny al virus i l'hem aconseguit. Ara toca ser responsables de manera individual per a continuar avançant totes i tots junts”. A més, Pérez ha volgut fer una especial crida als i les joves perquè seguisquen igual de conscienciats que el primer dia perquè el virus segueix a l'aguait i, protegint-nos nosaltres i nosaltres mateixos, protegim als altres”.

 


 

Estíbaliz Pérez apela a la responsabilidad individual para seguir avanzando en la nueva normalidad y evitar rebrotes

La secretaria de Organización del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y alcaldesa de Almenara recuerda que “el riesgo de contagio persiste” y que “no hay que bajar la guardia”

La secretaria de Organización del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y alcaldesa de Almenara, Estíbaliz Pérez, ha hecho un llamamiento a la responsabilidad individual para seguir ganando terreno a la COVID19 y garantizar la salud de las personas, tras el rebrote confirmado por la Conselleria de Sanidad en Castelló.

Pérez señala que “es necesario que cada uno de nosotros y nosotras cumplamos de las directrices de control y prevención de la COVID-19 que marca la nueva normalidad y seguir a rajatabla las directrices de higiene y distancia social”. “Después de tres meses muy difíciles hemos empezado a avanzar, y tenemos seguir haciéndolo, pero con responsabilidad y sentido común. Por ello, es vital seguir las reglas de distancia, mascarillas e higiene de las manos para evitar contagios y rebrotes, que podría suponer una nueva pandemia en el país”, apunta Pérez.

La alcaldesa de Almenara recuerda que empezar la nueva normalidad “no significa que el virus ya no esté presente, es más, el riesgo de contagio persiste y, por ello, tenemos que seguir siendo prudentes y no bajar la guardia”.

La secretaria de organización de los socialistas en la provincia de Castelló ha hecho hincapié en que, hasta ahora, “hemos hecho un gran esfuerzo colectivo para ganar terreno al virus y lo hemos conseguido. Ahora toca ser responsables de manera individual para seguir avanzando todas y todos juntos”. Además, Pérez ha querido hacer un especial llamamiento a los y las jóvenes para que sigan “igual de concienciados que el primer día porque el virus sigue al acecho y, protegiéndonos nosotras y nosotros mismos, protegemos a los demás”.


Otras Noticias

PENÍSCOLA. 18/09/20

Isabel Esbrí critica que l'alcalde del PP de Peníscola haja sigut incapaç de trobar una alternativa per a l'emplaçament del col·legi

La portaveu del grup municipal socialista demana en el ple que s'informe del cost de l'anterior projecte i si els fonaments executats del col·legi són els idonis.

LLEI DE L'EUTANÀSIA. 16/09/20

Susana Ros defensa que la llei de l'eutanàsia serà “un as-soliment més en la conquesta dels drets socials”

La diputada nacional del PSPV-PSOE i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista en el Congrés diu que la dreta i la ultradreta “tornaran a fracassar com ho van fer amb la llei del divorci, de l...

ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE. 16/09/20

Joan Ronchera lamenta que l'equip de govern del PP deixe un altre any sense executar la necessària millora de la xarxa de sanejament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre

El portaveu del grup municipal socialista recorda que encara no s'ha fet l'informe i que el pressupost tampoc contemplava cap partida.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud