Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Isabel Esbrí - Portaveu del PSPV-PSOE a Peníscola
Isabel Esbrí - Portaveu del PSPV-PSOE a Peníscola
PENÍSCOLA

Isabel Esbrí insta l'equip de govern del PP de Peníscola a reubicar el mercat hippie per incomplir el Pla especial de Protecció del Conjunt Històric-Artístic i mancar de regulació

La portaveu municipal socialista recorda que l'ajuntament tenia de termini fins a 2011 per a regular la situació.
05/06/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, insta l'equip de govern del Partit Popular a reubicar el mercat hippie que, actualment, es munta en el carrer Calabuch, carrer Porteta i el seu entorn, ja que incompleix el Pla especial de Protecció del Conjunt Històric-Artístic.

Esbrí recorda que, amb l'aprovació d'este pla —el setembre de 2009—, es donava el termini de dos anys, és a dir, fins a 2011, per a buscar un altre emplaçament però que, encara hui, no s'ha procedit a regular la situació. La portaveu municipal socialista assenyala que una possible ubicació seria, i així s'expressa en el Pla Especial, la Bateria del Calvari.

A més, Esbrí lamenta que el portal de transparència, “del qual tant presumeix el Partit Popular”, no reculla la normativa que regeix este tipus de mercats i quins requisits s'han de complir per a participar en el mateix.

És per això que la portaveu municipal socialista considera que l'ajuntament té ara l'oportunitat de regular esta situació i emplaçar el mercat artesanal temporal en el lloc pertinent que, a més, permeta complir amb les indicacions sanitàries quant a la prevenció de la COVID-19.

Així mateix, exigeix que s'establisca una normativa i que esta siga pública perquè tots els peniscolans i peniscolanes puguen optar a una plaça del mercat en igualtat de condicions.

 


 

Isabel Esbrí insta el equipo de gobierno del PP de Peñíscola a reubicar el mercadillo hippie por incumplir el Plan especial de Protección del Conjunto Histórico-Artístico y carecer de regulación

La portavoz municipal socialista recuerda que el ayuntamiento tenía de plazo hasta 2011 para regular la situación

La portavoz del PSPV-PSOE de Peñíscola, Isabel Esbrí, insta el equipo de gobierno del Partido Popular a reubicar el mercadillo hippie que, actualmente, se monta en la calle Calabuch, calle Puertecilla y su entorno, ya que incumple el Plan especial de Protección del Conjunto Histórico-Artístico.

Esbrí recuerda que, con la aprobación de este plan —el septiembre de 2009—, se daba el plazo de dos años, es decir, hasta 2011, para buscar otro emplazamiento pero que, todavía hoy, no se ha procedido a regular la situación. La portavoz municipal socialista señala que una posible ubicación seria, y así se expresa en el Plan Especial, la Batería del Calvario.

Además, Esbrí lamenta que el portal de transparencia, del cual tanto presume el Partido Popular”, no recoja la normativa que rige este tipo de mercados y qué requisitos se tienen que cumplir para participar en el mismo.

Es por eso que la portavoz municipal socialista considera que el ayuntamiento tiene ahora la oportunidad de regular esta situación y emplazar el mercadillo artesanal temporal en el lugar pertinente que, además, permita cumplir con las indicaciones sanitarias en cuanto a la prevención de la COVID-19.

Así mismo, exige que se establezca una normativa y que esta sea pública para que todos los peñiscolanos y peñiscolanas puedan optar a una plaza del mercado en igualdad de condiciones.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud