Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Susana Ros - Diputada del PSOE al Congrés per Castelló
Susana Ros - Diputada del PSOE al Congrés per Castelló
TURISME

Susana Ros: “El Govern demostra el seu suport al turisme com a activitat econòmica prioritària amb un pla de reactivació”

La diputada nacional del PSPV-PSOE de la província de Castelló i membre de l'executiva federal del PSOE valora que el Govern “no es queda en paraules, sinó que governa, i això implica prendre decisions”
04/06/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

“El Govern presidit per Pedro Sánchez considera que el turisme és una activitat econòmica prioritària en tota Espanya i posarà en marxa, abans del 15 de juny, un Pla de Reactivació del Sector Turístic, que també beneficiarà al sector a la província de Castelló”. Així s'ha expressat la diputada nacional del PSPV-PSOE de la província de Castelló i membre de l'executiva federal del PSOE, Susana Ros, qui destaca que “ens felicitem d'esta mesura que, una vegada més, demostra que el Govern no es queda en paraules, sinó que governa, i això implica prendre decisions”.

El president del Govern va anunciar este dimecres en el Congrés que l'Executiu ultima un pla de rellançament del turisme" basat en mesures de suport econòmiques i laborals que se sumaran a les ja aprovades, i en el "reposicionament d'Espanya com a destí segur i sostenible". El turisme és un sector de prestigi internacional i de gran capacitat de crear ocupació" va dir Sánchez, i ho continuarà sent secundat pel Govern d'Espanya".

Ros assenyala que el turisme és també un sector important i necessari al nostre país” per al Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic. Esta és la idea que apliquem els i les socialistes en les institucions en les quals governem per a atendre les necessitats de les nostres infraestructures turístiques en el litoral de la Comunitat Valenciana. Estic convençuda que, en els pròxims dies, podrem comprovar la seua sensibilitat i oferir solucions que satisfacen a totes dues parts. Des del diàleg i el consens, mai des de l'enfrontament”, diu Ros.

Entre altres mesures, el pla anunciat pel Govern comportarà una línia d'avals ICO per valor de 2.500 milions d'euros destinats a garantir la liquiditat del sector, així com una inversió directa de 151 milions d'euros per a la transformació i digitalització del sector, que inclourà el reforç de destins intel·ligents i sostenibles.

Part d'esta inversió també anirà destinada a programes de formació, capacitació i digitalització per a empreses, negocis i treballadors del sector turístic, amb mesures destinades a les empreses i a la protecció dels seus treballadors.

Un Pla de Rellançament del Turisme basat en mesures de suport econòmic i laboral complementàries a les ja aprovades i en el reposicionament d'Espanya com a destí segur i sostenible per a este estiu. En este pla assegurarem que la recuperació del sector s'alinee amb els principis de sostenibilitat socioeconòmica i sostenibilitat mediambiental, amb les quals este Govern està plenament compromés. L'objectiu és que el sector continue treballant en dos elements fonamentals com són la innovació en les destinacions turístiques i la digitalització”, destaca Ros.

 


 

Susana Ros: “El Gobierno demuestra su apoyo al turismo como actividad económica prioritaria con un plan de reactivación”

La diputada nacional del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y miembro de la ejecutiva federal del PSOE pone en valor que el Gobierno “no se queda en palabras, sino que gobierna, y eso implica tomar decisiones”

“El Gobierno presidido por Pedro Sánchez considera que el turismo es una actividad económica prioritaria en toda España y pondrá en marcha, antes del 15 de junio, un Plan de Reactivación del Sector Turístico, que también beneficiará al sector en la provincia de Castelló”. Así se ha expresado la diputada nacional del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y miembro de la ejecutiva federal del PSOE, Susana Ros, quien destaca que “nos felicitamos de esta medida que, una vez más, demuestra que el Gobierno no se queda en palabras, sino que gobierna, y eso implica tomar decisiones”.

El presidente del Gobierno anunció este miércoles en el Congreso que el Ejecutivo ultima un plan de “relanzamiento del turismo" basado en medidas de apoyo económicas y laborales que se sumarán a las ya aprobadas, y en el "reposicionamiento de España como destino seguro y sostenible". El turismo es un sector de prestigio internacional y de gran capacidad de crear empleo" dijo Sánchez, y “lo va a seguir siendo apoyado por el Gobierno de España".

Ros señala que el turismo es también un “sector importante y necesario en nuestro país” para el Ministerio para la Transición Ecológica y Reto Demográfico. “Esta es la idea que aplicamos los y las socialistas en las instituciones en las que gobernamos para atender las necesidades de nuestras infraestructuras turísticas en el litoral de la Comunitat Valenciana. Estoy convencida que, en los próximos días, podremos comprobar su sensibilidad y ofrecer soluciones que satisfagan a ambas partes. Desde el diálogo y el consenso, nunca desde el enfrentamiento”, añade Ros.

Entre otras medidas, el plan anunciado por el Gobierno conllevará una línea de avales ICO por valor de 2.500 millones de euros destinados a garantizar la liquidez del sector, así como una inversión directa de 151 millones de euros para la transformación y digitalización del sector, que incluirá el refuerzo de destinos inteligentes y sostenibles.

Parte de esa inversión también irá destinada a programas de formación, capacitación y digitalización para empresas, negocios y trabajadores del sector turístico, con medidas destinadas a las empresas y a la protección de sus trabajadores.

Un Plan de Relanzamiento del Turismo basado en medidas de apoyo económico y laboral complementarias a las ya aprobadas y en el reposicionamiento de España como destino seguro y sostenible para este verano. “En este plan aseguraremos que la recuperación del sector se alinee con los principios de sostenibilidad socioeconómica y sostenibilidad medioambiental, con las que este Gobierno está plenamente comprometido. El objetivo es que el sector continúe trabajando en dos elementos fundamentales como son la innovación en los destinos turísticos y la digitalización”, destaca Ros.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud