Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Casc antic
Casc antic
ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

Joan Ronchera exigeix a l'equip de govern del PP d'Alcalà de Xivert-Alcossebre “urgència” en la recuperació del casc antic

El portaveu del Grup Municipal Socialista critica l'estat generalitzat de cases en condicions “lamentables”
04/06/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE d'Alcalà de Xivert-Alcossebre exigeix a l'equip de govern del Partit Popular la “màxima urgència” en l'aprovació del pla de recuperació del casc antic de la localitat i la seua posada en valor, a causa de la importància cultural i turística que té este lloc, a més de per a millorar la qualitat de vida dels habitants.

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Joan Ronchera, recorda que, a inicis de la legislatura, l'alcalde del PP Francisco Juan, acompanyat del regidor d'Urbanisme, José Miguel Martorell, van visitar el municipi d'Onda i van ser al seu ajuntament per a "inspirar-se" en el seu pla de rehabilitació del casc antic.

No obstant això, hui dia només sabem que són experts a vendre fum i fer-se fotografies propagandístiques, tenint en compte que demanàrem el pla en qüestió en l'última sessió plenària i no tenen res”, afirma Ronchera. El portaveu municipal socialista lamenta que, mentrestant, l'estat del casc antic del nucli d'Alcalà “està que fa pena”. Hi ha un gran nombre de cases que estan en condicions lamentables i amb el risc d'enrocament”, afirma.

És per això que Ronchera exigeix a l'equip de govern que es pose les piles i actue amb rapidesa per a evitar una deterioració generalitzada del centre històric, la qual cosa suposaria un lamentable greuge cultural i turístic per al municipi”.

 


 

Joan Ronchera exige al equipo de gobierno del PP de Alcalà de Xivert-Alcossebre “premura” en la recuperación del casco antiguo

El portavoz del Grupo Municipal Socialista critica el estado generalizado de casas en condiciones “lamentables”

El PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert-Alcossebre exige al equipo de gobierno del Partido Popular la “máxima premura” en la aprobación del plan de recuperación del casco antiguo de la localidad y su puesta en valor, debido a la importancia cultural y turística que tiene este lugar, además de para mejorar la calidad de vida de los habitantes. 

El portavoz del Grupo Municipal Socialista, Joan Ronchera, recuerda que, a inicios de la legislatura, el alcalde del PP Francisco Juan, acompañado del concejal de Urbanismo, José Miguel Martorell, visitaron el municipio de Onda y estuvieron en su ayuntamiento para inspirarse en su plan de rehabilitación del casco antiguo.

No obstante, “a día de hoy solo sabemos que son expertos en vender humo y hacerse fotografías propagandísticas, habida cuenta que pedimos el plan en cuestión en la última sesión plenaria y no tienen nada”, afirma Ronchera. El portavoz municipal socialista lamenta que, mientras tanto, el estado del casco antiguo del núcleo de Alcalà “está que da pena”. “Hay un gran número de casas que están en condiciones lamentables y con riesgo de derrumbe”, afirma.

Es por ello que Ronchera exige al equipo de gobierno “que se ponga las pilas y actúe con rapidez para evitar un deterioro generalizado del casco histórico, lo que supondría un lamentable agravio cultural y turístico para el municipio”.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud