Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Ernest Blanch, Secretari General i Pepe Martí, President de la Diputació de Castelló
Ernest Blanch, Secretari General i Pepe Martí, President de la Diputació de Castelló
DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

Ernest Blanch destaca l'èxit de Martí en aconseguir el consens en la diputació per a iniciar la reconstrucció de Castelló

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló afirma que “es tracta d'una fita més de la Diputació del Canvi”
04/06/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, ha valorat el “tarannà negociador” del president de la Diputació de Castelló i vicesecretari de l'executiva provincial, José Martí, en haver aconseguit conjuminar a tots els grups amb representació per a aprovar el pla de reactivació de la província, que contempla l'adopció de mesures per a fer front a la crisi de la Covid-19, valorades en 9 milions d'euros. A més a més, apunta que este consens “és una fita més de la Diputació del Canvi”.

Blanch ha assenyalat que seria una gran notícia que este tipus de consensos s'aconseguiren també en institucions de tots els àmbits perquè, en estos moments, és absolutament imprescindible que tots remem en la mateixa direcció per a tirar el país avant”.

El dirigent socialista a les comarques de Castelló ha insistit que des de l'arribada de José Martí a la institució, els esforços han sigut constants per a fer un gir de 180 graus a la diputació i convertir-la en una autèntica institució de suport als municipis i amb grans consensos”. Per al secretari provincial, la diputació ha de ser una institució de grans acords, sobretot, per a combatre la bretxa territorial que sempre ha existit entre l'interior i la costa i, per això, una persona com José Martí, com alcalde que és d'un xicotet poble de l'interior, és perfectament coneixedor del molt que una diputació pot ajudar als més xicotets”.

Per este motiu, ha valorat el tarannà conciliador de Martí que, malgrat els greus enfrontaments que estan protagonitzant els partits de l'oposició en altres àmbits, en la diputació han sigut capaces d'asseure's i arribar a un acord que beneficia a tots.

 


 

Ernest Blanch destaca el éxito de Martí al conseguir el consenso en la diputación para iniciar la reconstrucción de Castelló

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló afirma que “se trata de un hito más de la Diputación del Cambio”

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló, Ernest Blanch, ha puesto en valor el “talante negociador” del presidente de la Diputación de Castelló y vicesecretario de la ejecutiva provincial, José Martí, al haber conseguido aunar a todos los grupos con representación para aprobar el plan de reactivación de la provincia, que contempla la adopción de medidas para hacer frente a la crisis de la Covid-19, valoradas en 9 millones de euros. Además, apunta que este consenso “es un hito más de la Diputación del Cambio”.

Blanch ha señalado que “sería una gran noticia que este tipo de consensos se alcanzasen también en instituciones de todos los ámbitos porque, en estos momentos, es absolutamente imprescindible que todos rememos en la misma dirección para sacar el país adelante”.

El dirigente socialista en las comarcas de Castelló ha insistido en que “desde la llegada de José Martí a la institución, los esfuerzos han sido constantes para dar un giro de 180 grados a la diputación y convertirla en una auténtica institución de apoyo a los municipios y con grandes consensos”. Para el secretario provincial, “la diputación tiene que ser una institución de grandes acuerdos, sobre todo, para combatir la brecha territorial que siempre ha existido entre el interior y la costa y, por eso, una persona como José Martí, alcalde como es de un pequeño pueblo del interior, es perfectamente conocedor de lo mucho que una diputación puede ayudar a los más pequeños”.

Por este motivo, ha puesto en valor el talante conciliador de Martí que, pese a los graves enfrentamientos que están protagonizando los partidos de la oposición en otros ámbitos, en la diputación han sido capaces de sentarse y llegar a un acuerdo que beneficia a todos.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud