Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Ruth Esteve - Portaveu del PSPV-PSOE a Moncofa
Ruth Esteve - Portaveu del PSPV-PSOE a Moncofa
MONCOFA

Ruth Esteve valora que el PP de Moncofa impulse ajudes a autònoms i autònomes després de ser proposades pel GMS

La portaveu municipal socialista considera que la línia d'ajudes “es podria haver treballat més” per a beneficiar a un major nombre d'afectats i afectades.
03/06/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de Moncofa ha valorat el fet que l’equip de govern del Partit Popular haja aprovat —arran d’una moció presentada per l'agrupació municipal socialista— unes ajudes dirigides a Pimes, autònoms i autònomes per a minorar l’efecte de la declaració de l’Estat d’Emergència per l’emergència sanitària de la COVID-19.

Tal com apunta la portaveu municipal socialista, Ruth Esteve, la situació d'excepcionalitat en la qual ens trobem requereix que tots els càrrecs en el govern, però fonamentalment els que estem en l'oposició, treballem de manera constructiva i responsable, i així ho estem fent”. Per això, Esteve considera molt positiu per als veïns i veïnes de Moncofa” que lalcalde del PP, Wenceslao Alós, haja atés la proposta del partit socialista i impulse mesures amb les quals reduir limpacte de la pandèmia en la localitat.

No obstant això, la portaveu municipal socialista considera que les ajudes a autònomes i autònoms haurien dhaver estat millor treballades per a fer-les compatibles amb les ajudes impulsades pel Govern dEspanya i la Generalitat Valenciana i beneficiar a un major número dafectats i afectades”. Limpuls destes ajudes per a donar suport a autònoms, autònomes i Pymes davant la crisi causada per la COVID-19 està molt bé —i així ho manifestarem en la nostra proposta— però sha fet tard i amb una qüestionable implicació per part de lequip de govern del PP, ja que estan formulades duna manera que farà que poques persones es puguen beneficiar d'estes, com ja ha passat en altres municipis governats pel PP, com és el cas dOnda”, argumenta Esteve.

Per últim, la portaveu municipal socialista, reitera la disposició del grup municipal socialista de seguir treballant conjuntament amb lequip de govern en la presa de mesures i acords que redunden en la millora del benestar de la ciutadania de Moncofa. “És en estos moments, en què probablement estiga'm davant una de les crisis més importants a la que tinga'm que fer front, és quan hem de demostrar que es pot fer política en majúscula pensant sempre en les persones”, conclou Esteve.

 


 

Esteve (PSPV-PSOE) valora que el PP de Moncofa impulse ayudas a autónomos y autónomas tras proponerlo el GMS

La portavoz municipal socialista considera que la línea de ayudas “se podría haber trabajado más” para beneficiar a un mayor número de afectados y afectadas

El PSPV-PSOE de Moncofa ha valorado que el equipo de gobierno del Partido Popular haya aprobado —a raíz de una moción presentada por la agrupación municipal socialista— unas ayudas dirigidas a Pymes, autónomos y autónomas para aminorar el efecto de la declaración del Estado de Emergencia por la emergencia sanitaria de la COVID-19.

Tal como apunta la portavoz municipal socialista, Ruth Esteve, la situación de excepcionalidad en la cual nos encontramos requiere que todos los cargos en el gobierno, pero fundamentalmente los que estamos en la oposición, trabajemos de manera constructiva y responsable, y así lo estamos haciendo”. Por eso, Esteve considera muy positivo para los vecinos y vecinas de Moncofa” que el alcalde del PP, Wenceslao Alós, haya atendido la propuesta del partido socialista e impulse medidas con las cuales reducir el impacto de la pandemia en la localidad.

Sin embargo, la portavoz municipal socialista considera que las ayudas a autónomas y autónomos tendrían que haber estado mejor trabajadas para hacerlas compatibles con las ayudas impulsadas por el Gobierno de España y la Generalitat Valenciana y beneficiar a un mayor número de afectados y afectadas”. El impulso de estas ayudas para apoyar a autónomos, autónomas y Pymes ante la crisis causada por la COVID-19 está muy bien —y así lo manifestaremos en nuestra propuesta— pero se ha hecho tarde y con una cuestionable implicación por parte del equipo de gobierno del PP, puesto que están formuladas de una manera que hará que pocas personas se puedan beneficiar de estas, como ya ha pasado en otros municipios gobernados por el PP, como es el caso de Onda”, argumenta Esteve.

Por último, la portavoz municipal socialista, reitera la disposición del grupo municipal socialista de seguir trabajando conjuntamente con el equipo de gobierno en la toma de medidas y acuerdos que redundan en la mejora del bienestar de la ciudadanía de Moncofa. Es en estos momentos, en que probablemente estemos ante una de las crisis más importantes a la que tengamos que hacer frente, cuando tenemos que demostrar que se puede hacer política en mayúscula pensando siempre en las personas”, concluye Esteve.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud