Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

PENÍSCOLA

Isabel Esbrí demana a l'equip de govern del PP “més implicació” per a integrar al sector comercial de Peníscola com a destinació turística en el SICTED

La portaveu municipal socialista lamenta que “si s'haguera treballat abans en este sentit, ara, hi hauria més beneficiats de les ajudes anunciades per la Generalitat”
02/06/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, demana a l'equip de govern del Partit Popular “més implicació” per a “difondre i instar” el sector comercial del municipi al fet que s'unisquen al Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en destí (SICTED). Esbrí va fer esta petició en l'últim Consell del Comerç celebrat en el qual va manifestar que a Peníscola, a penes uns 30 establiments estan adherits a esta marca de qualitat turística impulsada per la Generalitat, “perquè dels 360 establiments que compten amb una oferta comercial, la majoria desconeixen este programa”.

A més, la portaveu municipal va exposar que totes les adhesions municipals al SICTED són d'hotels i restaurants “pel que urgeix un major compromís per part de l'ajuntament per a ampliar estes inscripcions a tots els sectors comercials, i així aportar qualitat al destí”.

Esbrí lamenta que “si s'haguera treballat abans en este sentit, ara, tots els establiments, empreses, autònoms i autònomes adherits al SICTED hagueren pogut optar a la línia d'ajudes directes anunciades per la Generalitat per a alleujar l'impacte de la pandèmia en el sector turístic, i a la qual destinarà un total de 6,5 milions d'euros”. “En estos moments en què és tan necessari reforçar la qualitat i la imatge segura de les destinacions turístiques, etos programes són més necessaris que mai perquè, al final, és el que pot certificar aqueixa implicació de tots i totes”, apunta Esbrí.

La portaveu municipal socialista assenyala que, a més d'hotels i restaurants, altres serveis turístics com les agències de viatges, lloguer de vehicles, taxis i comerços “també podrien formar part del SICTED com una aposta per la millora contínua de qualitat com a destinació turística”.

Cal assenyalar que SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses/serveis turístics de fins a 32 oficis diferents, amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

 


 

Esbrí (PSPV-PSOE) pide al equipo de gobierno del PP “más implicación” para integrar al sector comercial de Peníscola como destino turístico en el SICTED

La portavoz municipal socialista lamenta que “si se hubiera trabajado antes en este sentido, ahora, habría más beneficiados de las ayudas anunciadas por la Generalitat”

La portavoz del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, pide al equipo de gobierno del Partido Popular “más implicación” para “difundir e instar” al sector comercial del municipio a que se unan al Sistema Integral de Calidad Turística Española en destino (SICTED). Esbrí hizo esta petición en el último Consejo del Comercio celebrado en el que manifestó que en Peníscola, apenas unos 30 establecimientos están adheridos a esta marca de calidad turística impulsada por la Generalitat, “porque de los 360 establecimientos que cuentan con una oferta comercial, la mayoría desconocen este programa”.

Además, la portavoz municipal expuso que todas las adhesiones municipales al SICTED son de hoteles y restaurantes “por lo que urge un mayor compromiso por parte del ayuntamiento para ampliar estas inscripciones a todos los sectores comerciales, y así aportar calidad al destino”.

Esbrí lamenta que “si se hubiera trabajado antes en este sentido, ahora, todos los establecimientos, empresas, autónomos y autónomas adheridos al SICTED hubieran podido optar a la línea de ayudas directas anunciadas por la Generalitat para aliviar el impacto de la pandemia en el sector turístico, y a la que destinará un total de 6,5 millones de euros”. “En estos momentos en que es tan necesario reforzar la calidad y la imagen segura de los destinos turísticos, estos programas son más necesarios que nunca porque, al final, es lo que puede certificar esa implicación de todos y todas”, apunta Esbrí.

La portavoz municipal socialista señala que, además de hoteles y restaurantes, otros servicios turísticos como las agencias de viajes, alquiler de vehículos, taxis y comercios “también podrían formar parte del SICTED como una apuesta por la mejora continua de calidad como destino turístico”.

Cabe señalar que SICTED es un proyecto de mejora de la calidad de los destinos turísticos promovido por la Secretaría de Estado de Turismo (SET), con el apoyo de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), que trabaja con empresas/servicios turísticos de hasta 32 oficios diferentes, con el objetivo último de mejorar la experiencia y satisfacción del turista.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud