Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Pol?tica - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Declaraci?n de Granada

ONDA

El PSPV-PSOE d'Onda lamenta que Ballester rebutge eliminar el cobrament de la taxa de terrassa als establiments

El Grup Municipal Socialista qualifica "d'incomprensible” que l'equip de govern es negue a alleujar els efectes de la COVID-19 en el sector de l'hostaleria.
01/06/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE d'Onda lamenta que l'alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, es negue a eliminar el cobrament de la taxa de terrassa als establiments com a mesura per a alleujar els efectes de la COVID-19 en el sector de la restauració. Tal com expliquen des del Grup Municipal Socialista, “els establiments, bars i restaurants d'Onda es veuen obligats a pagar esta taxa sense tindre la certesa que puguen utilitzar la terrassa durant tot l'any, a causa de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19”.

Els socialistes havien proposat a l'actual equip de govern dins de les propostes Sumem per Onda’ la suspensió del cobrament d'esta taxa durant l'any 2020 —a partir de la declaració de l'Estat d'Alarma—, ja que consideren que és una mesura justa per a alleujar la pressió fiscal a un sector, com és el de l'hostaleria, que pitjor l'està passant en estos moments i s'enfronta a un futur incert”.

Per al PSPV-PSOE d'Onda és incomprensible” que Ballester pose excuses per a no aprovar esta mesura mentre altres ciutats i municipis com l'Alcora, Orpesa, Almenara, Vila-real i Castelló ja l'han aprovada per a beneficiar al sector hostaler de la ciutat”.

A Onda, no sols arriben tard i malament les ajudes als autònoms —només s'han concedit un 0,4% del milió d'euros promés i només s'han beneficiat 18 dels més de 400 autònoms i autònomes sol·licitants—, sinó que tampoc veiem per part de Ballester gens d'interés a beneficiar al sector hostaler de la ciutat, ni tampoc al sector de la construcció per al qual ha pujat l'ICIO fins a un 200%”, afirmen.

 


 

El PSPV-PSOE de Onda lamenta que Ballester rechace eliminar el cobro de la tasa de terraza a los establecimientos

El Grupo Municipal Socialista califica de “incomprensible” que el equipo de gobierno se niegue a aliviar los efectos de la COVID-19 en el sector de la hostelería

El PSPV-PSOE de Onda lamenta que la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, se niegue a eliminar el cobro de la tasa de terraza a los establecimientos como medida para aliviar los efectos de la COVID-19 en el sector de la restauración. Tal como explican desde el Grupo Municipal Socialista, “los establecimientos, bares y restaurantes de Onda se ven obligados a pagar esta tasa sin tener la certeza de que puedan utilizar la terraza durante todo el año, debido a la evolución de la pandemia de Covid-19”.

Los socialistas habían propuesto al actual equipo de gobierno dentro de las propuestas ‘Sumem per Onda’ la suspensión del cobro de esta tasa  durante el año 2020 —a partir de la declaración del Estado de Alarma— ya que consideran que es “una medida justa para aliviar la presión fiscal a un sector, como es el de la hostelería, que peor lo está pasando en estos momento y se enfrenta a un futuro incierto”.

Para el PSPV-PSOE de Onda es “incomprensible” que Ballester ponga excusas para no aprobar esta medida “mientras otras ciudades y municipios como l’Alcora, Orpesa, Almenara, Vila-real y Castelló ya la han aprobado para beneficiar al sector hostelero de la ciudad”.

 “En Onda, no solo llegan tarde y mal las ayudas a los autónomos —solo se han concedido un 0,4% del millón de euros prometido y solo se han beneficiado 18 de los más de 400 autónomos y autónomas solicitantes—, sino que tampoco vemos por parte de Ballester ningún interés en beneficiar al sector hostelero de la ciudad, ni tampoco al sector de la construcción para el que ha subido el ICIO hasta un 200%”, añaden.


Otras Noticias

REQUISIT LINGÜÍSTIC. 14/07/20

Ernest Blanch qualifica el requisit lingüístic d'un “pas històric” per a la potenciació de l'ús del valencià

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic defensa en les Corts que “en quasi quaranta anys d'autogovern no s'havia apostat tant per la llengua com ho ha fet el...

CHÓVAR. 14/07/20

El PSPV-PSOE de Chóvar denuncia irregularidades en la adjudicación de la concesión del bar de la piscina

El portavoz del grupo municipal socialista Jorgé Picó asegura que no se ha respetado el procedimiento estipulado legalmente.

JUSTÍCIA. 13/07/20

Ernest Blanch afirma que la justícia “juga un paper decisiu perquè ningú es quede enrere”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic ha intervingut hui en la comissió de reconstrucció on ha mostrat la seua preocupació pels casos de violència de gèner...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud