Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Reunió telemàtica
Reunió telemàtica
EXECUTIVA PROVINCIAL

Ernest Blanch: “El partit socialista combat l'odi, la confrontació i la crispació amb diàleg i concòrdia”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló defensa un procés de reconstrucció “des de la unitat social i política”
01/06/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

“El partit socialista combat l'odi, la confrontació i la crispació amb diàleg, concòrdia i fent política en majúscules”. El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha fet estes declaracions en el ple de l'executiva celebrat esta vesprada de manera telemàtica i en el qual ha fet una crida “a la unitat social i política” per a dur a terme el procés de reconstrucció després de la pandèmia.

Blanch ha assenyalat que, en este moment de gran responsabilitat que suposa la planificació del futur, ens trobem amb un ambient de crispació que no ajuda en res a superar la crisi en la qual estem immersos”. Davant esta situació, els i les socialistes tenim el deure de la responsabilitat i de seguir amb el que estem fent: donar solucions als problemes de la ciutadania, que és el que s'espera de nosaltres”, ha afegit el dirigent socialista de les comarques de Castelló.

El secretari provincial ha destacat que hem d'aprofitar este moment per a continuar demostrant que el partit socialista és el partit que està al servei de les persones. Si alguns s'obstinen a sembrar odi, nosaltres cultivarem el diàleg; si volen confrontació, nosaltres serem exemple de la política en majúscula; i si instauren la crispació, la combatrem amb concòrdia. Perquè la convivència és la clara vencedora enfront de la bel·ligerància, i així ho creu també la gran majoria de la ciutadania”, ha destacat Blanch.

Un assoliment col·lectiu”
Blanch també s'ha referit al procés de reconstrucció, un procés que, segons les seues pròpies paraules, haurà d'estar marcat pel mateix criteri amb el qual s'ha treballat des de l'inici de la pandèmia: la unitat”. Anar totes i tots junts i, junts i juntes, véncer al virus i els seus efectes. Perquè la reconstrucció ha de ser un assoliment col·lectiu”, ha afegit.

Blanch considera que el gran pacte de reconstrucció” ha d'anar més enllà d'un pacte polític i implicar a tota la societat”. Cal escoltar i comptar amb totes les aportacions possibles per a afrontar la nova normalitat de la millor manera possible. Per això, les comissions han de ser un espai per a compartir, escoltar, debatre i, sobretot, per a construir”, afirma.

En este sentit, el secretari provincial ha valorat el extraordinari treball” que està realitzat el Govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana i la valentia” en tirar avant mesures com l'ingrés mínim vital i la llei del joc planificades per a afrontar moments difícils i que, precisament ara, adquireixen molt més valor, convertint-se en essencials perquè en esta crisi ningú es quede arrere”.

Blanch també ha destacat el paper de la Diputació de Castelló i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) en la gestió cap a la nova normalitat i ha tingut un esment especial per als alcaldes i alcaldesses, dels qui ha dit seran una figura decisiva en este procés”.

Responsabilitat
Així mateix, i coincidint amb l'inici de la fase 2 en tota la Comunitat Valenciana, Blanch ha apel·lat a la responsabilitat individual per a continuar avançant en la desescalada amb garanties i seguretat”. S'ha guanyat terreny al virus però això no significa que se li haja vençut. El risc de contagi persisteix i no podem obviar que un sol brot podria suposar l'inici d'una altra pandèmia al país”, ha assenyalat Blanch.

Cal assenyalar que abans de l'inici del ple s'ha guardat un minut de silenci en record de les víctimes de la COVID-19 amb motiu del dol oficial declarat pel Govern d'Espanya de deu dies, el més llarg de la democràcia.

 


 

Ernest Blanch: “El partido socialista combate el odio, la confrontación y la crispación con diálogo y concordia”

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló defiende un proceso de reconstrucción “desde la unidad social y política”

“El partido socialista combate el odio, la confrontación y la crispación con diálogo, concordia y haciendo política en mayúsculas”. El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y diputado autonómico, Ernest Blanch, ha hecho estas declaraciones en el pleno de la ejecutiva celebrado esta tarde de manera telemática y en el que ha hecho un llamamiento “a la unidad social y política” para llevar a cabo el proceso de reconstrucción tras la pandemia. 

Blanch ha señalado que, “en este momento de gran responsabilidad que supone la planificación del futuro, nos encontramos con un ambiente de crispación que no ayuda en nada a superar la crisis en la que estamos inmersos”. “Ante esta situación, los y las socialistas tenemos el deber de la responsabilidad y de seguir con lo que estamos haciendo: dar soluciones a los problemas de la ciudadanía, que es lo que se espera de nosotros y nosotras”, ha añadido el dirigente socialista de las comarcas de Castelló.

El secretario provincial ha destacado que “tenemos que aprovechar este momento para seguir demostrando que el partido socialista es el partido que está al servicio de las personas. “Si algunos se empeñan en sembrar odio, nosotros cultivaremos el diálogo; si quieren confrontación, nosotros seremos ejemplo de la política en mayúscula; y si instauran la crispación, la combatiremos con concordia. Porque la convivencia es la clara vencedora frente a la beligerancia, y así lo cree también la gran mayoría de la ciudadanía”, ha destacado Blanch.

“Un logro colectivo”
Blanch también se ha referido al proceso de reconstrucción, un proceso que, según sus propias palabras, “deberá estar marcado por el mismo criterio con el que se ha trabajado desde el inicio de la pandemia: la unidad”. “Ir todas y todos juntos y, juntos y juntas, vencer al virus y sus efectos. Porque la reconstrucción tiene que ser un logro colectivo”, ha añadido.

Blanch considera que “el gran pacto de reconstrucción” tiene que ir “más allá de un pacto político e implicar a toda la sociedad”. “Hay que escuchar y contar con todas las aportaciones posibles para afrontar la nueva normalidad de la mejor manera posible. Por eso, las comisiones tienen que ser un espacio para compartir, escuchar, debatir y, sobre todo, para construir”, afirma. 

En este sentido, el secretario provincial ha valorado el “extraordinario trabajo” que está realizado el Gobierno de España y la Generalitat Valenciana y la “valentía” en sacar adelante medidas como el ingreso mínimo vital y la ley del juego “planificadas para afrontar momentos difíciles y que, precisamente ahora, adquieren mucho más valor, convirtiéndose en esenciales para que en esta crisis nadie se quede atrás”. 

Blanch también ha destacado el papel de la Diputación de Castelló y la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) en la gestión hacia la nueva normalidad y ha tenido una mención especial para los alcaldes y alcaldesas, de quienes ha dicho “van a ser una figura decisiva en este proceso”. 

Responsabilidad
Asimismo, y coincidiendo con el inicio de la fase 2 en toda la Comunitat Valenciana, Blanch ha apelado a la responsabilidad individual para seguir avanzando en la desescalada “con garantías y seguridad”. “Se ha ganado terreno al virus pero eso no significa que se le haya vencido. El riesgo de contagio persiste y no podemos obviar que un solo brote podría suponer el inicio de otra pandemia en el país”, ha señalado Blanch.

Cabe señalar que antes del inicio del pleno se ha guardado un minuto de silencio en recuerdo de las víctimas de la COVID-19 con motivo del duelo oficial declarado por el Gobierno de España de diez días, el más largo de la democracia.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud