Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Ana Belén Edo, Senadora i Vicesecretària General del PSPV-PSOE a la província de Castelló
Ana Belén Edo, Senadora i Vicesecretària General del PSPV-PSOE a la província de Castelló
INGRÉS MÍNIM VITAL

Ana Belén Edo: “La renda mínima marcarà un abans i un després en la lluita contra la desigualtat”

La vicesecretària del PSPV-PSOE de la província de Castelló i senadora destaca que, una vegada més, el Govern d'Espanya demostra el seu compromís amb les persones.
30/05/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

”La renda mínima és un nou dret que marcarà un abans i un després en la lluita contra la desigualtat i amb la qual Espanya se suma a la majoria de països europeus a disposar d'esta renda bàsica per a la ciutadania més vulnerable”. Amb estes paraules, la vicesecretària del PSPV-PSOE de la província de Castelló i senadora, Ana Edo, ha valorat l'ingrés mínim vital que va ser aprovat ahir pel Consell de Ministres amb el que Pedro Sánchez, “una vegada més, demostra el seu compromís amb les persones i les famílies”.

En este moment, eixe compromís amb les persones es materialitza amb l'aprovació de la renda mínima que beneficiarà a més de 850.000 persones a Espanya”, apunta Edo. La senadora destaca que la renda mínima o ingrés mínim vital suposa un pas important en la lluita contra la pobresa i la desigualtat” i un avanç per als drets del conjunt dels ciutadans i ciutadanes”. Sobretot, dels xiquets i xiquetes sense recursos perquè esta nova prestació serà de gran utilitat per a combatre també la pobresa infantil”, diu la vicesecretària de l'executiva provincial.

Per a Edo, el compromís del Govern de Pedro Sánchez continua sent que ningú es quede enrere, que ningú es quede exclòs i que tots puguen viure dignament”. I el Govern d'Espanya, una vegada més, ha demostrat el compromís amb les persones i amb les famílies, amb esta renda mínima que se suma a la bateria de mesures posades ja en marxa, o que s'estan ja implementant en estos moments, en molts sectors (autònoms, pymes, treballadores de la llar, ramaders i agricultors) fent tot el possible perquè les famílies patisquen el menys possible les conseqüències de la pandèmia mundial que estem vivint”, conclou la senadora socialista.

La renda mínima o ingrés mínim vital és una prestació econòmica —en la seua modalitat no contributiva de la Seguretat Social— que té com a objecte prevenir i lluitar contra el risc de pobresa i exclusió social de les persones que visquen soles o integrades en una unitat de convivència que manque dels recursos econòmics suficients per a la cobertura de les seues necessitats bàsiques.

 


 

Ana Belén Edo: “La renta mínima marcará un antes y un después en la lucha contra la desigualdad”

La vicesecretaria del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y senadora destaca que, una vez más, el Gobierno de España demuestra su compromiso con las personas

”La renta mínima es un nuevo derecho que marcará un antes y un después en la lucha contra la desigualdad y con  la que España se suma a la mayoría de países europeos en disponer de esta renta básica para la ciudadanía más vulnerable”. Con estas palabras, la vicesecretaria del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y senadora, Ana Edo, ha puesto en valor el ingreso mínimo vital que fue aprobado ayer por el Consejo de Ministros con lo que Pedro Sánchez, “una vez más, demuestra su compromiso con las personas y las familias”.

“En este momento, ese compromiso con las personas se materializa con la aprobación de la renta mínima que beneficiará a más de 850.000 personas en España”, apunta Edo. La senadora destaca que la renta mínima o ingreso mínimo vital “supone un paso importante en la lucha contra la pobreza y la desigualdad” y “un avance para los derechos del conjunto de los ciudadanos y ciudadanas”. “Sobre todo, de los niños y niñas sin recursos porque esta nueva prestación será de gran utilidad para combatir también la pobreza infantil”, añade la vicesecretaria de la ejecutiva provincial.

Para Edo, “el compromiso del Gobierno de Pedro Sánchez sigue siendo que nadie se quede atrás, que nadie se quede excluido y que todos puedan vivir dignamente”. “Y el Gobierno de España, una vez más, ha demostrado ese compromiso con las personas y con las familias, con esta renta mínima que se suma a la batería de medidas puestas ya en marcha o que se están ya implementando en estos momentos en muchos sectores (autónomos, pymes, trabajadoras del hogar, ganaderos y agricultores) haciendo todo lo posible para que las familias sufran lo menos posible las consecuencias de la pandemia mundial que estamos viviendo”, concluye la senadora socialista.

La renta mínima o ingreso mínimo vival es una prestación económica —en su modalidad no contributiva de la Seguridad Social— que tiene como objeto prevenir y luchar contra el riesgo de pobreza y exclusión social de las personas que vivan solas o integradas en una unidad de convivencia que carezca de los recursos económicos suficientes para la cobertura de sus necesidades básicas.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud