Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Pol?tica - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Declaraci?n de Granada

LA VILAVELLA

El PSPV-PSOE de la Vilavella demana un ple extraordinari per a abordar mesures per a minorar els efectes de la pandèmia

El Grup Municipal Socialista lamenta que des de l'Estat d'Alarma no s'haja convocat cap sessió plenària
30/05/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de la Vilavella ha sol·licitat que es convoque un ple extraordinari perquè s'aborden mesures amb les quals minorar els efectes de la situació generada per la crisi sanitària de la COVID-19 en els veïns i veïnes del municipi. Des del partit socialista exposen que, amb l'entrada en vigor de l'Estat d'Alarma el dia 14 de març, es va suspendre el ple ordinari d'aqueix mes i no s'ha convocat cap altra sessió fins hui.

Des del Grup Municipal Socialista de la Vilavella apunten que els òrgans de l'ajuntament no poden estar parats, per això considerem que s'ha de celebrar un ple extraordinari en el qual abordar mesures per a gestionar l'impacte de la pandèmia en el municipi”. "Els ciutadans i ciutadanes necessiten més transparència i més informació que mai, per això, l'ajuntament no pot esperar quiet al fet que la situació se solucione sense fer res”, afirmen.

A més, el Grup Municipal Socialista demana que s'elabore un nou pressupost municipal que compte amb el suport i la participació dels grups polítics amb representació a l'ajuntament i que reculla totes les propostes presentades pel PSPV-PSOE per la seu electrònica encaminades a ajudar a les famílies en risc d'exclusió social, els autònoms i autònomes, emprenedors i emprenedores i altres persones i sectors que s'hagen vist afectats per l'Estat d'Alarma declarat per la pandèmia.

 


 

El PSPV-PSOE de la Vilavella pide un pleno extraordinario para abordar medidas para aminorar los efectos de la pandemia.

El Grupo Municipal Socialista lamenta que desde el Estado de Alarma no se haya convocado ninguna sesión plenaria.

El PSPV-PSOE de la Vilavella ha solicitado que se convoque un pleno extraordinario para que se aborden medidas con las que aminorar los efectos de la situación generada por la crisis sanitaria de la COVID19 en los vecinos y vecinas del municipio. Desde el partido socialista exponen que, con la entrada en vigor del Estado de Alarma el dia 14 de marzo, se suspendió el pleno ordinario de ese mes y no se ha convocado ninguna otra sesión hasta la fecha.

Desde el Grupo Municipal Socialista de la Vilavella apuntan que los órganos del ayuntamiento no pueden estar parados, por eso consideramos que se tiene que celebrar un pleno extraordinario en el que abordar medidas para gestionar el impacto de la pandemia en el municipio”. "Los ciudadanos y ciudadanas necesitan más transparencia y más información que nunca, por eso, el ayuntamiento no puede esperar quieto a que la situación se solucione sin hacer nada”, afirman.

Además, el Grupo Municipal Socialista pide que se elabore un nuevo presupuesto municipal que cuente con el apoyo y la participación de los grupos políticos con representación en el ayuntamiento y que recoja todas las propuestas presentadas por el PSPV-PSOE por sede electrónica encaminadas a ayudar a las familias en riesgo de exclusión social, los autónomos y autónomas, emprendedores y emprendedoras y demás personas y sectores que se hayan visto afectados por el Estado de Alarma declarado por la pandemia.


Otras Noticias

REQUISIT LINGÜÍSTIC. 14/07/20

Ernest Blanch qualifica el requisit lingüístic d'un “pas històric” per a la potenciació de l'ús del valencià

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic defensa en les Corts que “en quasi quaranta anys d'autogovern no s'havia apostat tant per la llengua com ho ha fet el...

CHÓVAR. 14/07/20

El PSPV-PSOE de Chóvar denuncia irregularidades en la adjudicación de la concesión del bar de la piscina

El portavoz del grupo municipal socialista Jorgé Picó asegura que no se ha respetado el procedimiento estipulado legalmente.

JUSTÍCIA. 13/07/20

Ernest Blanch afirma que la justícia “juga un paper decisiu perquè ningú es quede enrere”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic ha intervingut hui en la comissió de reconstrucció on ha mostrat la seua preocupació pels casos de violència de gèner...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud