Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

LA VILAVELLA

El PSPV-PSOE de la Vilavella demana un ple extraordinari per a abordar mesures per a minorar els efectes de la pandèmia

El Grup Municipal Socialista lamenta que des de l'Estat d'Alarma no s'haja convocat cap sessió plenària
30/05/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de la Vilavella ha sol·licitat que es convoque un ple extraordinari perquè s'aborden mesures amb les quals minorar els efectes de la situació generada per la crisi sanitària de la COVID-19 en els veïns i veïnes del municipi. Des del partit socialista exposen que, amb l'entrada en vigor de l'Estat d'Alarma el dia 14 de març, es va suspendre el ple ordinari d'aqueix mes i no s'ha convocat cap altra sessió fins hui.

Des del Grup Municipal Socialista de la Vilavella apunten que els òrgans de l'ajuntament no poden estar parats, per això considerem que s'ha de celebrar un ple extraordinari en el qual abordar mesures per a gestionar l'impacte de la pandèmia en el municipi”. "Els ciutadans i ciutadanes necessiten més transparència i més informació que mai, per això, l'ajuntament no pot esperar quiet al fet que la situació se solucione sense fer res”, afirmen.

A més, el Grup Municipal Socialista demana que s'elabore un nou pressupost municipal que compte amb el suport i la participació dels grups polítics amb representació a l'ajuntament i que reculla totes les propostes presentades pel PSPV-PSOE per la seu electrònica encaminades a ajudar a les famílies en risc d'exclusió social, els autònoms i autònomes, emprenedors i emprenedores i altres persones i sectors que s'hagen vist afectats per l'Estat d'Alarma declarat per la pandèmia.

 


 

El PSPV-PSOE de la Vilavella pide un pleno extraordinario para abordar medidas para aminorar los efectos de la pandemia.

El Grupo Municipal Socialista lamenta que desde el Estado de Alarma no se haya convocado ninguna sesión plenaria.

El PSPV-PSOE de la Vilavella ha solicitado que se convoque un pleno extraordinario para que se aborden medidas con las que aminorar los efectos de la situación generada por la crisis sanitaria de la COVID19 en los vecinos y vecinas del municipio. Desde el partido socialista exponen que, con la entrada en vigor del Estado de Alarma el dia 14 de marzo, se suspendió el pleno ordinario de ese mes y no se ha convocado ninguna otra sesión hasta la fecha.

Desde el Grupo Municipal Socialista de la Vilavella apuntan que los órganos del ayuntamiento no pueden estar parados, por eso consideramos que se tiene que celebrar un pleno extraordinario en el que abordar medidas para gestionar el impacto de la pandemia en el municipio”. "Los ciudadanos y ciudadanas necesitan más transparencia y más información que nunca, por eso, el ayuntamiento no puede esperar quieto a que la situación se solucione sin hacer nada”, afirman.

Además, el Grupo Municipal Socialista pide que se elabore un nuevo presupuesto municipal que cuente con el apoyo y la participación de los grupos políticos con representación en el ayuntamiento y que recoja todas las propuestas presentadas por el PSPV-PSOE por sede electrónica encaminadas a ayudar a las familias en riesgo de exclusión social, los autónomos y autónomas, emprendedores y emprendedoras y demás personas y sectores que se hayan visto afectados por el Estado de Alarma declarado por la pandemia.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud