Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

BENICÀSSIM

El PSPV-PSOE de Benicàssim destaca la unanimitat de la corporació municipal per a dedicar un carrer al socialista Enrique Gimeno

El portaveu del grup municipal socialista Miguel Alcalde assenyala que la gestió de Gimeno com a regidor es va distingir “pel seu esperit conci-liador, democràtic i desinteressat”
29/05/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del PSPV-PSOE de Benicàssim, Miguel Alcalde, ha destacat la unanimitat de la corporació municipal per a aprovar hui en ple la moció per a dedicar un carrer en honor a l'històric socialista recentment mort Antonio Gimeno Roca. Gimeno va ser regidor a l'ajuntament benicense en la primera legislatura de la democràcia en 1979 i ostenta el títol de Fill Adoptiu.

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Miguel Alcalde, assenyala que Gimeno va ser una persona de reconegut prestigi i va desenvolupar una gran labor en benefici de Benicàssim, a més de destacar pel seu esperit conciliador, democràtic i desinteressat”.

Antonio Gimeno Roca, nascut a Castelló de la Plana, era fill d'un guàrdia d'assalt mort durant la Guerra Civil i va haver d'emigrar al Regne Unit on va treballar com a majordom. El 1979, va accedir en condició de regidor electe a la primera corporació democràtica de Benicàssim després del període de dictadura franquista.

Al costat de Palmira Pla —diputada per la circumscripció de Castelló en les eleccions de 1977— Antonio Gimeno va ser part decisiva en l'entesa entre dretes i esquerres per a tancar el conegut com Pacte de la Parreta en 1983. Uns altres de les fites més destacades de Gimeno van ser la salvaguarda de les Viles del Passeig Pilar Coloma, la posada en marxa del que hui dia encara es coneix com la Casa de la Cultura i l'adquisició de Villa Elisa per al municipi.

 


 

El PSPV-PSOE de Benicàssim destaca la unanimidad de la corporación municipal para dedicar una calle al socialista Enrique Gimeno

El portavoz del grupo municipal socialista Miguel Alcalde señala que la gestión de Gimeno como concejal se distinguió “por su espíritu conciliador, democrático y desinteresado”

El portavoz del PSPV-PSOE de Benicàssim, Miguel Alcalde, ha destacado la unanimidad de la corporación municipal para aprobar hoy en pleno la moción para dedicar una calle en honor al histórico socialista recientemente fallecido Antonio Gimeno Roca. Gimeno fue concejal en el ayuntamiento benicense en la primera legislatura de la democracia en 1979 y ostenta el título de Hijo Adoptivo.

El portavoz del Grupo Municipal Socialista, Miguel Alcalde, señala que Gimeno “fue una persona de reconocido prestigio y desarrolló una gran labor en beneficio de Benicàssim, además de destacar por su espíritu conciliador, democrático y desinteresado”.

Antonio Gimeno Roca, nacido en Castelló de la Plana, era hijo de un guardia de asalto muerto durante la Guerra Civil y tuvo que emigrar al Reino Unido donde trabajó como mayordomo. El 1979, accedió en condición de concejal electo a la primera corporación democrática de Benicàssim tras el período de dictadura franquista.

Junto a Palmira Pla —diputada por la circunscripción de Castellón en las elecciones de 1977— Antonio Gimeno fue parte decisiva en la entente entre derechas e izquierdas para cerrar el conocido como Pacte de la Parreta en 1983. Otros de los hitos más destacados de Gimeno fueron la salvaguarda de las Villas del Paseo Pilar Coloma, la puesta en marcha de lo que hoy en día todavía se conoce como la Casa de la Cultura y la adquisición de Villa Elisa para el municipio.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud