Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Ernest Blanc, Secretari General del PSPV-PSOE a la província de Castelló
Ernest Blanc, Secretari General del PSPV-PSOE a la província de Castelló
FASE II

Ernest Blanch valora passar a la fase II i demana “màxima cautela” en les activitats que es reprendran a partir de l'1 de juny

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que “estem davant una avaluació contínua i, en cap cas, s'ha superat l'examen final”.
29/05/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha valorat que totes les comarques han passat a la segona fase de la desescalada i demana la “màxima cautela” en totes les activitats que es podran reprendre a partir del dilluns 1 de juny.

Este avanç suposa una pas important per a la reactivació de l'economia i, per a seguir en eixa línia, hem d'actuar amb responsabilitat i sentit comú, sense oblidar que l'objectiu principal és la salut de les persones. Estem davant una avaluació contínua i, en cap cas, s'ha superat l'examen final, per la qual cosa passar de fase no suposa estar fóra de perill”, apunta Blanch.

És per això que el dirigent socialista provincial incideix en la necessitat de ser conscients que el perill persisteix”, que encara existeix el risc de contagi” i que un sol brot podria suposar l'inici d'una altra pandèmia en l'àmbit nacional”. En este sentit, Blanch insta a no abaixar la guàrdia” i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i indicacions de protecció com la distància social, la higiene de les mans i l'ús de les màscares.

 


 

Blanch valora el pase a la fase II y pide “máxima cautela” en las actividades que se retomarán a partir del 1 de junio

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y diputado autonómico afirma que “estamos ante una evaluación continua y, en ningún caso, se ha superado el examen final”

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y diputado autonómico, Ernest Blanch, ha valorado el pase de todas las comarcas a la segunda fase de la desescalada y pide la “máxima cautela” en todas las actividades que se podrán retomar a partir del lunes 1 de junio.

“Este avance supone una paso importante para la reactivación de la economía y, para seguir en esa línea, tenemos que actuar con responsabilidad y sentido común, sin olvidar que el objetivo principal es la salud de las personas. Estamos ante una evaluación continua y, en ningún caso, se ha superado el examen final, por lo que el pase de fase no supone estar fuera de peligro”, apunta Blanch.

Es por ello que el dirigente socialista provincial incide en la necesidad de ser conscientes de que “el peligro persiste”, que “todavía existe el riesgo de contagio” y que “un solo brote podría suponer el inicio de otra pandema a nivel nacional”. En este sentido, Blanch insta a “no bajar la guardia” y seguir las recomendaciones de las autoridades sanitarias e indicaciones de protección como la distancia social, la higiene de las manos y el uso de las mascarillas.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud