Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre denuncia el “progressiu desmantellament” dels serveis municipals

El Grup Municipal Socialista considera “molt greu” la supressió de la plaça de l’enterrador.
28/05/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre denuncia el “progressiu desmantellament” dels serveis municipals per part de l’equip de govern del Partit Popular, amb l’eliminació definitiva de dos llocs de treball de l'ajuntament --un al departament de la brigada municipal i la plaça de l'enterrador-- que ha sigut aprovat al ple de hui.

Els socialistes segueixen defenent que esta tendència de desmantellament del departament de serveis és “molt greu”, i afecta “negativament” al planter de l’ajuntament, a més a més, que consideren “especialment delicat” que una de les places amortitzades siga la de l’encarregat del cementiri. “Un ajuntament no pot prescindir d’esta plaça perquè és bàsica a qualsevol administració local. És cert que, avui en dia, la concessió del servei del cementiri la té una empresa privada, però es pot donar el cas que, en el futur, esta concessió no interesse a cap empresa. Llavors que farem?”, argumenten des del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre.

El Grup Municipal Socialista recorda que, recentment, sha tret a concurs de nou la concessió del servei i manteniment del cementiri, i va quedar deserta, perquè no es va presentar cap empresa. Es va tornar a traure loferta i només sen va presentar una. “És a dir, que de poc no hi ha ningú que es fes càrrec del cementiri, i ara el PP elimina l'única possibilitat que un treballador de lajuntament sen faça càrrec”, afirmen des del partit socialista de la localitat.

Tal com expliquen des del grup municipal socialista, lexcusa que ofereix el govern del PP és que necessiten eliminar estos dos llocs de treball per tal de crear-ne una altra dEnginyer Superior al departament dUrbanisme”. No dubtem que el Departament dUrbanisme necessite més personal, però que açò supose leliminació de dos llocs de treball dignes i estables al municipi, no és una opció per a nosaltres, i no hauria de ser-ho per a un equip de govern que diu treballar per als seus ciutadans”, conclouen.

 


 

El PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert-Alcossebre denuncia el “progresivo desmantelamiento” de los servicios municipales

El Grupo Municipal Socialista considera “muy grave” la supresión de la plaza del enterrador

El PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert-Alcossebre denuncia el “progresivo desmantelamiento” de los servicios municipales por parte del equipo de gobierno del Partido Popular, con la eliminación definitiva de dos puestos de trabajo del ayuntamiento —uno del departamento de la brigada municipal y la plaza del enterrador— que ha sido aprobado en el pleno de hoy.

Los socialistas siguen defendiendo que esta tendencia de desmantelamiento del departamento de servicios es muy grave”, y afecta negativamente” a la plantilla del ayuntamiento, además, que consideran especialmente delicado” que una de las plazas amortizadas sea la del encargado del cementerio. Un ayuntamiento no puede prescindir de esta plaza porque es básica en cualquier administración local. Es cierto que, hoy en día, la concesión del servicio del cementerio la tiene una empresa privada, pero se puede dar el caso que, en el futuro, esta concesión no interese a ninguna empresa. Entonces qué haremos?”, argumentan desde el PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert-Alcossebre.

El Grupo Municipal Socialista recuerda que, recientemente, se ha sacado a concurso de nuevo la concesión del servicio y mantenimiento del cementerio, y quedó desierta, porque no se presentó ninguna empresa. Se volvió a sacar la oferta y solo se presentó una. Es decir, que por poco no hay nadie que se hiciera cargo del cementerio, y ahora el PP elimina la única posibilidad de que un trabajador del ayuntamiento se haga cargo”, afirman desde el partido socialista de la localidad.

Tal como explican desde el grupo municipal socialista, la excusa que ofrece el gobierno del PP es que necesitan eliminar estos dos puestos de trabajo para crear otra de Ingeniero Superior al departamento de Urbanismo”. No dudamos que el Departamento de Urbanismo necesite más personal, pero que esto suponga la eliminación de dos puestos de trabajo dignos y estables en el municipio, no es una opción para nosotros, y no tendría que serlo para un equipo de gobierno que dice trabajar para sus ciudadanos”, concluyen.


Otras Noticias

XARXA DE TURISME INTEL·LIGENT. 19/10/20

Ramón Martínez afirma que la inclusió de les mancomunitats en la xarxa de turisme intel·ligent impulsarà l'economia en les zones d'interior

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Sot de Ferrer assenyala que l'estratègia de futur per als pobles xicotets passa per la governança, la sostenibilitat i la tecnol...

ALCEM-NOS. 18/10/20

Ernest Blanch: “El pla Alcem-nos de Ximo Puig farà de Castelló una província forta i resilient”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic destaca que els projectes previstos a les comarques “afavoriran una ràpida recuperació social, econòmica i sanitària”

ESPERIT DE CONSENS. 17/10/20

Ernest Blanch apel·la a la necessitat de “impulsar l'esperit del consens” per a aconseguir pressupostos “de grans pactes”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que la reconstrucció econòmica, social i sanitària “s'aconseguirà molt abans si tots remem en la mateixa direc...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud