Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Pol?tica - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

La Diputació del canvi

Ernest Blanch destaca la preparació, solvència i experiència del nou Grup Socialista de la Diputació, el suport de la qual en l'Executiva va ser de prop del 80%

 Es tracta d'un equip que té com a principal objectiu la lluita contra la despoblació, del qual formaran part alcaldesses i alcaldes de xicotets municipis i regidors de grans poblacions que han decidit tindre representació en <>. Totes aquestes persones hauran de tindre plena disposició els 7 dies de la setmana.
01/06/19 - -
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

Castelló. 30/05/2019. El secretari general provincial del PSPV-PSOE Província CastellóErnest Blanch, ha mostrat la seua satisfacció per l'encert dels òrgans del partit en triar als components del Grup Socialista que dirigirà <<la Diputació del canvi>>. La proposta de la direcció va ser recolzada ahir per quasi el 80% del plenari de l'Executiva Provincial, després d'haver sigut consultada amb les comarques i amb la majoria de les agrupacions locals.

Ha aclarit que es va oferir l'entrada en el nou Grup Socialista a les huit principals poblacions de la província, conforme als criteris marcats per la direcció. Cinc d'elles van acceptar, mentre que tres van rebutjar l'oferiment. Van acceptar i compten amb un representant Castelló, Borriana, Vinaròs, Onda i Almassora. Van rebutjar l'oferiment Vila-real, Benicarló i Vall d’Uixó.

Ha destacat que els integrants de la llista “responen al perfil idoni per a un nou temps en el qual es necessita un equip de govern compost per persones de reconeguda solvència i una acreditada experiència en l'àmbit professional, polític i de gestió”.

“S'ha optat per alcaldesses, alcaldes i regidors àmpliament preparades, que coneixen molt bé el territori i el funcionament de les administracions locals”. I que “estan disposades a donar la batalla per a superar el principal problema amb el qual compten els nostres municipis d'interior: la despoblació”.

Un equip de treball que s'ha conformat amb alcaldesses, alcaldes i regidors de poblacions xicotetes, i amb regidors de municipis grans que han volgut estar representats el govern de la <<la Diputació del canvi>>, tenint en compte que en tots els casos, se sol·licita plena dedicació els 7 dies de la setmana.

El representant pel partit judicial de Llucena és José Pascual Martí Garcia, alcalde de Suera des de fa dotze anys, que acaba de revalidar la majoria absoluta. També ostenta el càrrec de president de la Mancomunitat Espadà-Millars. És catedràtic de filosofia i director de l'IES Penyagolosa de Castelló. A més, ha sigut president de la Federació de directors d'IES de la Comunitat Valenciana.

Pel partit judicial de Vinaròs s'ha optat per Ruth Sanz Monroig i Fernando Juan Boix. Ruth Sanz, amb àmplia experiència en el sector privat en el departament d'administració, és tinent d'alcalde de Càlig, secretària general de la *Agrupació Local i sotssecretària de l'Executiva Provincial.

Fernando Juan Boix és funcionari del cos de professors d'Educació Secundària des de 2000. Està llicenciat en Ciències Biològiques. Milita en el Partit Socialista des de 1991. En els últims 25 anys ha format part de diverses executives de l'Agrupació Local de Vinaròs de forma no consecutiva.

Pel partit judicial de Nules s'ha optat per Ximo Huguet, Maria Lluïsa Monferrer Aguilella i Manel Martínez Grau.

Ximo Huguet. És llicenciat en Història i Màster en Gestió Cultural. Es va afiliar al partit en 2009 i en 2011 va ser triat regidor d'Onda pel PSPV-PSOE. Des de 2015 ocupa el càrrec d'alcalde d'Onda.

Maria Lluïsa Monferrer té estudis de Dret. Regidora de Joventut, Festes i Falles de Borriana des de 2015.

Manel Martínez és alcalde de la Vilavella des de 2017 encara que ostenta acta de regidor des de 2011. Llicenciat en Químiques, fa classes de Física i Química en un institut de secundària de Vall d’*Uixó.

Els cinc representants del Partit Judicial de Castelló seran Carles Selma Miguel, Patrícia Puerta Barberá, Santiago Agustí Calpe, Virginia Martí Sidro i Abel Ibáñez Mallasen.

Carles Selma és funcionari de la Conselleria d'Igualtat i un dels alcaldes històrics del Partit Socialista, ja que exerceix com a primer edil de la Pobla Tornesa des de 1995.

Patricia Puerta Barberá ha cursat estudis d'Empresarials i ha realitzat un curs de tècnic superior de Prevenció de Riscos Laborals. Va ser secretària general de Comerç, Hostaleria-Turisme i Joc de la UGT a la província de Castelló entre 2009 i 2013 i des de 2015 forma part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Castelló, on és tinent d'alcaldessa del Districte Sud i regidora de promoció econòmica i ocupació. És regidora des de 2011.

Santiago Agusti. És llicenciat en Dret. Des de 1994 atén una oficina d'assessorament laboral i fiscal a empreses i autònoms. També és agent d'assegurances. Forma part de l'Executiva Provincial del PSPV-PSOE i del Comité Nacional. Des de 2003 és portaveu del Grup Municipal Socialista a Almassora.

Virginia Martí Sidro. Diplomada en Turisme amb àmplia experiència laboral en el sector, ocupa el càrrec de regidora d'Hisenda, Turisme i Esports a Cabanes, on va exercir com a alcaldessa entre 2016 i 2017. Després de la seua victòria per majoria absoluta del passat diumenge, tornarà a ser alcaldessa durant els pròxims quatre anys. Des de 2015 forma part del Grup Socialista de la Diputació.

Abel Ibáñez Mallasen és tècnic auxiliar d'electricitat i exerceix un comandament intermedi d'una empresa del sector químic en la qual treballa des de 1993. Ha desenvolupat una llarga trajectòria en el sindicat UGT, en el qual ha ocupat diversos càrrecs orgànics en la Federació d'Indústria, Construcció i Afins. Des de 2015 és alcalde de Vilafamés, ajuntament en el qual és regidor des de 2011.

Pel partit judicial de Morella la persona triada és Santi Perez Peñarroya, actual portaveu en la Diputació i alcalde de Forcall des de 2003. En les eleccions del passat diumenge va obtindre la seua cinquena majoria absoluta, amb 6 regidors per al PSPV-PSOE i 1 per al PP. És educador d'Educació Especial, llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de Barcelona i Diplomat en Gestió i Administració Pública per l'UJI.


Otras Noticias

EL CANVI. 27/06/19

PSPV-PSOE i Compromís arriben a un acord històric per portar les polítiques de progrés a la Diputació

L'acord programátitc prioritza la justícia en el repartiment de fons als municipis i l'aposta per frenar el despoblament

Nous temps. 20/06/19

L'alcalde de Suera, José Martí, elegit candidat socialista a presidir la Diputació del canvi, amb el 97,3% dels vots del comité provincial

 El màxim òrgan del PSPV-PSOE a la província entre congressos recolza la proposta de l'Executiva que encapçala Ernest Blanch. La candidatura de Martí també compta amb el suport unànime dels 12...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud