Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

Suscribete a los boletines del PSOE

MES D'ABRIL

L'Executiva Provincial del PSPV-PSOE es reuneix a Alcalà de Xivert i decideix recolzar els actes commemoratius del dia de la República i la concentració del diumenge ‘per unes pensions dignes’

 Ernest Blanch, que segueix amb el seu compromís de descentralitzar la gestió del partit, ha convocat l'Executiva a Alcalà de Xivert per a reconèixer i reforçar la gran labor que està desenvolupant el partit en una localitat en la qual “ja fa olor de canvi.”  El Partit Socialista va a combatre el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat per a la província de Castelló per ser “insuficients i decebedores” i perquè no aposten per la innovació i la reforma del teixit productiu perquè siga sostenible.”
13/04/18
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

Alcalà de Xivert. 13/04/2018.- L'Executiva Provincial del PSPV-PSOE en la província de Castelló ha celebrat la seua reunió corresponent al mes d'abril en la localitat d'Alcalà de Xivert. D'aquesta forma, la nova direcció segueix complint amb el compromís adquirit pel secretari general, Ernest Blanch, de desplaçar-se per tot el territori per a conèixer d'a prop la realitat i la problemàtica de cada municipi.

Aquest desplaçament també tenia com a objectiu reforçar la gran labor que estan desenvolupant l'Agrupació Local, el Grup Municipal Socialista i el seu portaveu, Joan Ronchera. Segons ha explicat Blanch, “després de tants anys de monopoli del PP, en Alcalà fa olor de canvi gràcies al gran treball que s'està realitzant.”

En el transcurs de la reunió es va reiterar el suport del partit a la concentració que se celebrarà aquest diumenge dia 15 a les 11.30 hores en la Plaça de les Aules de Castelló en defensa del Sistema Públic de Pensions.

El Partit Socialista recolza la mobilització convocada pels sindicats UGT i CCOOO i demana als seus militants, simpatitzants, votants i a la ciutadania en general que acudisca per a exigir unes pensions dignes i un sistema públic de pensions viable. Una reivindicació que, en opinió del secretari general del PSPV-PSOE, “ha de ser resposta pel conjunt de la societat, també pels joves d'avui perquè si no es reforma el sistema, les seues pensions de matí corren seriós perill.”

Un altre dels acords adoptats en la reunió de l'Executiva Provincial va ser la de recolzar els diferents actes que se celebraran en el territori demà 14 d'abril per a commemorar el dia de la II República. Blanch ha recordat que el PSPV-PSOE és un partit “de vocació republicana que defensa valors republicans com la llibertat, la llibertat religiosa, l'educació, la igualtat, la solidaritat, els valors vinculats a la democràcia i el bon govern.”

En l'Executiva Socialista també es va parlar dels decebedors i insuficients Pressupostos Generals de l'Estat per a la província de Castelló elaborats pel Govern de Rajoy, que una vegada més deixa a aquesta província sense recursos suficients per a les casernes d'Almassora, Onda i Vilafranca, la comissaria de Vila-real, l'autovia A-7 o per a actuacions en el litoral castellonenc, a pesar que es troba en una preocupant situació de regressió.

“Com no podia ser d'una altra manera, el partit donarà la batalla en aquest terreny i presentarà les oportunes esmenes durant la tramitació parlamentària a través del nostre diputat Artemi Rallo.”

No obstant açò, “el Partit Socialista no vol quedar-se solament en les obres, també hem de parlar de la funció social que haurien de tenir els Pressupostos Generals de l'Estat, en els quals Rajoy, un any més, dóna l'esquena a Llei d'Economia Sostenible que va impulsar el Govern de Zapatero i que tenia entre els seus objectius la renovació del nostre teixit productiu, per al que resulta imprescindible l'increment de la inversió destinada a investigació, desenvolupament i innovació."

Un altre dels objectius d'aquesta llei era el foment de les activitats relacionades amb les energies netes i l'estalvi energètic.

“Els socialistes lamentem que els Pressupostos de Rajoy no implementen polítiques que afavorisquen la competitivitat, la innovació i la formació mediombiental i social. Amb elles es podria realitzar una gestió racional dels mitjans naturals creant noves ocupacions, perseguint la igualtat d'oportunitats i la cohesió social.”


Otras Noticias

Amb la nostra llengua. 22/04/18

Estíbaliz Pérez encapçala la delegació del PSPV-PSOE en la ‘Festa per la llengua’

 La secretària de organització provincial destaca els esforços que realitza el Govern de Ximo Puig perquè el valencià deixe de ser una llengua minoritzada i perquè al final de l'etapa escolar ...

MOBILITZACIÓ. 15/04/18

Ernest Blanch ha encapçalat la delegació socialista en la concentració convocada per UGT i CCOO per unes pensions dignes

 El líder socialista considera vital la derogació de la reforma laboral del PP de 2013 i treballar perquè el sou mínim i la pensió mínima siguen d'almenys 1.000 euros.

VISITANT AGRUPACIONS. 21/03/18

Ernest Blanch visita l'Agrupació d'Onda on destaca que Ximo Huguet ha aconseguit reactivar la població després de la paràlisi del mandat del popular Aguilella

Destaca la capacitat d'Huguet per a liderar projectes que s'escometen de forma conjunta amb altres administracions i ajuden a millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Recorda que l'alcalde ...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • RedBlog
 • VoluntariosRed
 • RSS
 • SoundCloud