Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

PER UNES PENSIONS DIGNES

Ernest Blanch assegura que el PSOE i Pedro Sánchez garantiran des del Govern la viabilitat del sistema de pensions i el cobrament de pensions dignes

El líder provincial del PSPV-PSOE visita la seu d'UGT i mostra el recolzament del Partit Socialista a la manifestació del pròxim dissabte.
15/03/18
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

 

Castelló. 15/03/2018.- El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, ha encapçalat la delegació socialista que aquesta vesprada ha visitat la seu d'UGT amb motiu de la manifestació que s'ha convocat per a dissabte que ve per a reivindicar un sistema públic de pensions viable i unes pensions dignes. Al costat de Blanch han estat la presidenta provincial del partit, Rosa Marco; la secretària d'Organització, Estíbaliz Pérez; i els integrants de l'Executiva Provincial, José Vicente Andrés, Ramón Álvarez i Abel Ibáñez. Els amfitrions han sigut el secretari general d'UGT, Francisco Acàcia, i el secretari d'Organització, José Luis Tena.

Al final de la trobada Blanch ha celebrat “les optimistes previsions de participació que hi ha de cara al dissabte”, jornada en la qual es preveu una assistència massiva a la manifestació.

Com ve anunciant des de fa setmanes, el líder dels socialistes castellonencs ha reiterat el recolzament del seu partit a la manifestació del pròxim dissabte i a les “justes reivindicacions dels jubilats i pensionistes, als quals el Govern del Partit Popular porta sis anys maltractant amb una pujada pírrica de les pensions que té més d'insult a la intel·ligència que d'una altra cosa”.

Blanch ha volgut deixar clar que “els socialistes estarem sempre al costat dels nostres majors perquè considerem que és de justícia fer-ho”.

És més, ha destacat que el Partit Socialista i el seu secretari general, Pedro Sánchez, “representen la garantia de les pensions”. En aquest sentit, ha destacat que quan es produïsca l'alternança i hi haja un nou govern de progrés a Espanya presidit per Pedro Sánchez, “les pensions quedaran plenament garantides.”

Ha afegit que “amb el canvi i de la mà del PSOE, el sistema públic pensions serà viable i les pensions seran dignes”.

Sobre aquest tema ha dit que "al Partit Socialista li avalen els fets, perquè les xifres oficials no menteixen i aquestes diuen que durant els governs de Zapatero, entre 2004 i 2011, la pensió mínima per jubilació amb cònjuge a càrrec es va incrementar en un 50,8 per cent i un 36 per cent la dels jubilats sense cònjuge a càrrec. Una pujada molt important en un període de temps en el qual la pujada acumulada de l'IPC va ser del 22,8 per cent”.

Ernest Blanch ha fet una crida a la militància del Partit Socialista i al conjunt de la societat castellonenca perquè acudisca dissabte que ve a la manifestació perquè “el problema de les pensions, més prompte que tard ens acabarà afectant a tots i tots tenim l'obligació d'eixir en la seua defensa".

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló ha considerat molt preocupants les dades que barregen els dirigents d'UGT, segons els quals, “a Castelló tenim un greu problema amb els sous que es tradueix en gravíssim problema amb les pensions, ja que la mitjana de les pensions que es cobren a Castelló no arriben als 1.000 euros i se situen en 140 euros menys que la mitjana espanyola”.

Un problema que té el seu origen “en els baixos sous que es paguen en la província, ja que a menor cotizació, pitjor pensió futura”.


Otras Noticias

CONDOLENCES. 18/10/18

Ernest Blanch mostra el dolor i la pena de la família socialista per la defunció de Mercedes Sanchordi

 Va ser diputada autonòmica entre 1999 i 2011.

RECLAMANT JUSTÍCIA. 07/10/18

Ernest Blanch encapçala la delegació castellonenca del PSPV-PSOE a l'acte reivindicatiu de València a favor del Corredor Cantàbric-Mediterrani

 També ha assistit el secretari general del PSPV-PSOE en l'Alt Palancia, Benjamín Escriche, que exigeix que amb aquest corredor es creen les infraestructures necessàries que pontencien polígo...

CULMINAR EL CANVI. 03/10/18

El PSPV-PSOE treballa ja en la reconquesta de la Diputació de Castelló i en el perfil dels integrants del futur equip de govern socialista

 Ernest Blanch ha demanat a l'Executiva Provincial i a tots els càrrecs públics del partit “que trepitgen l'accelerador” perquè existeixen serioses possibilitats de governar la Diputació, algu...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud