Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

Suscribete a los boletines del PSOE

CONGRESSOS COMARCALS

Ernest Blanch anima als nous secretaris comarcals “a transformar el partit de la governabilitat en el partit de la majoria”

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló ha estat present en els congressos en els quals han sigut proclamats secretaris generals Joan Morales (Plana Alta), Benjamín Escriche (Alt Palancia) i Adrián Sorribes (Plana Baixa). Ximo Puig ha assistit al congrés dels Ports-Maestrat en el qual ha sigut proclamat Evaristo Martí.
24/02/18
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, ha assistit en el matí d'avui als congressos comarcals del partit en la Plana Alta, Alt Palancia i Plana Baixa, als quals també han acudit la secretària i organització, Estíbaliz Pérez i el vicesecretari, José Martí. En ells han sigut proclamats secretaris generals Joan Morales, Benjamín Escriche i Adrián Sorribes.

El secretari general de País del PSPV-PSOE i President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit al dels Ports-Maestrat, on ha sigut proclamat secretari general l'alcalde de Rosell, Evaristo Martí. La setmana passada ja va ser proclamat secretari general de l’Alcalatén-Millars l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir.

Durant les seues intervencions en els congressos celebrats en Oropesa (Plana Alta), Soneja (Alt Palancia) i Plana Baixa (Betxí), Blanch ha reflexionat sobre la importància dels processos de primàries que ha viscut el Partit Socialista en els diferents nivells: federal, nacional, provincial i comarques.

Al respecte ha dit que “les primàries han vingut per a quedar-se, perquè la militància trie lliure i democràticament, sense condicionaments de cap tipus”.

I la militància “ha optat per la renovació”. Per açò, “de les cinc comarques orgàniques existents en el partit, en quatre hi ha un nou secretari general i en una altra s'ha produït una important renovació en l'adreça”. En el nostre partit, que és el més democràtic d'aquest país, la militància mana molt més que l'aristocràcia”.

Ha destacat que “de la mà de la renovació dels equips, arriba l'aposta per la innovació i la modernització que proposa el PSPV-PSOE”.

Un partit, que ha assegurat “té vocació de tenir una major presència en tots els àmbits de la societat”.

Assegura que “els socialistes no estem pels lideratges carismàtics, sinó que apostem sumar forces i compartir responsabilitats. Optem per la democràcia radical, entesa en el millor sentit del concepte”.

Ha afegit que “no podem decebre a aquesta societat que espera molt de nosaltres” i ha recordat que “el nostre projecte descansa sobre els valors tradicionals de la socialdemocracia, per açò seguirem treballant per a construir una societat més justa i equilibrada, en la qual queden garantides la igualtat d'oportunitats, la protecció de les persones i valors suprems com la llibertat, el respecte, la justícia i la solidaritat”.

Ha explicat que són “els nostres valors de sempre”, als quals afegim uns altres dels quals ens sentim molt orgullosos com “el republicanisme, el federalisme i el valencianisme polític”.

Perquè “el nostre objectiu és transformar la societat per a millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de la província, i per a aconseguir-ho és necessari que siguem capaços de convertir el partit de la governabilitat que hem demostrat que som, en el partit de la majoria.” Ha afegit que “aquest és el nostre repte i estic convençut que ho anem a aconseguir.”

“Estic convençut que tindrem la confiança de la ciutadania perquè els socialistes sempre hem sabut adaptar-nos en esdevenir dels temps sense renunciar ni als principis, ni a les idees. I perquè en definitiva som el partit que més s'assembla a la societat espanyola, valenciana i de les comarques de la província de Castelló”.

 
 

 


Otras Noticias

Executiva Provincial. - -. 14/03/18

El PSPV-PSOE de Castelló demana que la futura Llei Electoral Valenciana no impedisca que els alcaldes de xicotetes poblacions puguen ser diputats autonòmics

Els socialistes de Castelló creuen que la incompatibilitat té sentit en poblacions grans però no en pobles xicotets en els quals el càrrec d'alcalde no té remuneració alguna i comporta una disponbilit...

HOMENATGE AlS NOSTRES MAJORS . 28/02/18

Cristina Narbona anuncia en Vall d’Uixó que el PSOE estarà en totes les mobilitzacions que es convoquen a favor d'unes pensions dignes

La presidenta federal ha denunciat que el passat any la Seguretat Social va deixar d'ingressar 4.000 milions d'euros perquè es van treballar 157 milions d'hores que no van ser cotitzades. Ha explicat ...

RENOVACIÓ. 17/02/18

Samuel Falomir proclamat com a nou secretari general en el congrés del PSPV-PSOE de l'Alcalatén-Millars

L'executiva proposta pel nou secretari general comarcal ha comptat amb el suport del cent per cent dels delegats, igual que la gestió del secretari general sortint, Juan Luna.

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • RedBlog
 • VoluntariosRed
 • RSS
 • SoundCloud