Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

Suscribete a los boletines del PSOE

RENOVACIÓ

Samuel Falomir proclamat com a nou secretari general en el congrés del PSPV-PSOE de l'Alcalatén-Millars

L'executiva proposta pel nou secretari general comarcal ha comptat amb el suport del cent per cent dels delegats, igual que la gestió del secretari general sortint, Juan Luna.
17/02/18
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

Lucena. 17/02/2018. L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha sigut proclamat avui secretari general de la comarca orgànica de l'Alcalatén Millars del PSPV-PSOE en el transcurs del congrés celebrat en la localitat de Lucena.

L'Executiva Provincial del PSPV-PSOE ha enviat a Lucena una àmplia representació per a recolzar a Falomir al més alt nivell. Per aquest motiu, han estat presents el secretari general, Ernest Blanch, els vicesecretaris Ana Edo i José Martí, i la secretària d'Organització, Estíbaliz Pérez. També han assistit el secretari d'Impuls Comarcal i Agrupacions de l'Executiva Provincial, Juan Miguel Salvador, i el secretari general electe de la comarca la Plana Alta, Joan Morales. A aquest últim li uneixen uns importants llaços d'amistat amb el nou secretari general comarcal de l'Alcalatén-Millars.

Ha sigut un congrés comarcal que s'ha caracteritzat per la integració i la unitat, en el qual l'executiva proposta pel nou secretari comarcal ha sigut triada amb el cent per cent dels vots. Prèviament, s'ha procedit a l'aprovació de la gestió del secretari general sortint, Juan Luna, també amb el cent per cent dels vots; i a la proclamació de Samuel Falomir com a nou secretari comarcal del partit.

Cal destacar que la proclamació de Falomir ha generat el màxim nivell de consens des del principi del procés congressual, ja que en el seu moment no va haver-hi cap altre candidat o precandidat alternatiu en aquesta comarca orgànica que agrupa a diversos territoris de la província de Castelló com la Serra de Espadà, l’Alcalatén i l'Alt Millars.

La nova executiva de Samuel Folomir reuneix joventut i experiència. I una decidisca aposta per la paritat. En aquest sentit, és important destacar que dos dels llocs principals estan ocupats per dones; la vicesecretària general és Cristina Ibáñez, de Lucena, i la secretària d'Organització, Miriam Cabrera, de l'Alcora. També formen part de la nova executiva persones del prestigi i reconeixement de l'alcalde de Ribesalbes, César Pallarés, el portaveu de Lucena, Gerardo Beltrán i l'alcalde de Atzeneta, Santiago Agustina.

A més del suport unànime dels delegats al nou equip de Samuel Falomir, cal recordar que la gestió del secretari general sortint, Juan Lluna, també ha comptat amb el ple reconeixement del plenari, que ha atorgat el recolzament a la seua gestió del cent per cent.

A aquest reconeixement s'ha sumat el secretari general provincial, Ernest Blanch, qui ha posat en valor la labor desenvolupada per Juan Luna en un temps que “no ha sigut fàcil i que ha estat ple de dificultats”.

DISCURS D'ERNEST BLANCH

En el seu discurs de clausura del Congrés, Ernest Blanch ha destacat que el Partit Socialista “no aposta per lideratges carismàtics, sinó pel treball en equip, sumant forces i responsabilitats.”

També ha dit que “d'aquest Congrés, eixim més forts i amb les idees més clares”, afegint que “treballem per una democràcia radical i per una honradesa total“.

Ha destacat que “els socialistes tenim el millor projecte possible, basat en la proximitat, l'experiència i el coneixement del territori”. Altres valors del partit que també ha volgut posar en valor són els de el “republicanisme, el federalisme i el valencianisme polític”, a més de “la igualtat d'oportunitats i la construcció d'una societat més justa”.

Del nou secretari comarcal, Samuel Falomir, ha destacat la seua preparació, l'experiència que atresora i la seua innata capacitat de treball.

A més, ha dit que “pertany a la nova fornada d'alcaldes joves, que ja està escrivint el present del partit i que està cridada a escriure les millors pàgines del socialisme a Castelló que, encara que estan per venir, es troben molt pròximes”.


Otras Noticias

Executiva Provincial. - -. 14/03/18

El PSPV-PSOE de Castelló demana que la futura Llei Electoral Valenciana no impedisca que els alcaldes de xicotetes poblacions puguen ser diputats autonòmics

Els socialistes de Castelló creuen que la incompatibilitat té sentit en poblacions grans però no en pobles xicotets en els quals el càrrec d'alcalde no té remuneració alguna i comporta una disponbilit...

HOMENATGE AlS NOSTRES MAJORS . 28/02/18

Cristina Narbona anuncia en Vall d’Uixó que el PSOE estarà en totes les mobilitzacions que es convoquen a favor d'unes pensions dignes

La presidenta federal ha denunciat que el passat any la Seguretat Social va deixar d'ingressar 4.000 milions d'euros perquè es van treballar 157 milions d'hores que no van ser cotitzades. Ha explicat ...

CONGRESSOS COMARCALS. 24/02/18

Ernest Blanch anima als nous secretaris comarcals “a transformar el partit de la governabilitat en el partit de la majoria”

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló ha estat present en els congressos en els quals han sigut proclamats secretaris generals Joan Morales (Plana Alta), Benjamín Escriche (Al...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • RedBlog
 • VoluntariosRed
 • RSS
 • SoundCloud