Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

Suscribete a los boletines del PSOE

TREBALLAR PER LA CIUTADANIA

Ernest Blanch es reuneix amb els 5 secretaris comarcals electes en el procés de primàries

· El Partit Socialista va a treballar intensament per a portar el seu missatge a tots els punts del territori. Un discurs que ha de ser coherent però que ha de saber adaptar-se a les peculiaritats de cada comarca. · Ernest Blanch va animar als nous secretaris comarcals a crear equips potents en els quals hi haja una forta presència de dones perquè, tal com va recordar, “som el partit de la igualtat i de les dones”. · També va posar en valor que els nous secretaris són el fruit de la renovació que la militància del PSPV-PSOE ha volgut que hi haja.
12/02/18
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, s'ha reunit amb els cinc secretaris generals comarcals electes en el procés de primàries: Samuel Falomir per l'Alcalatén-Millars, Benjamín Escriche per l'Alt Palancia, Adrián Sorribes per la Plana Baixa, Joan Morales per la Plana Alta i Evaristo Martí pels Ports-Maestrat. Tots ells s'incorporaran a partir d'ara a l'Executiva Provincial del partit com a membres nats.

A més, els 5 secretaris comarcals, formaran part de la Comissió Permanent de l'Executiva Provincial perquè la voluntat és que la veu de les comarques tinga traducció constant i permanent en els màxims òrgans de direcció del partit.

En la trobada, que es va produir divendres passat a la vesprada, també van estar presentes la presidenta provincial, Rosa Marco, la vicesecretària de Militància i Drets, Ruth Sanz, i el secretari d'Impuls Comarcal i Agrupacions, Juan Miguel Salvador.

Els nous secretaris comarcals van mostrar el seu desig de treballar de forma coordinada amb l'Executiva Provincial perquè el missatge del PSPV-PSOE arribe en òptimes condicions a tots els racons de la geografia castellonenca.

Per la seua banda, el secretari general provincial va explicar que “ens hem de posar a la feina immediatament perquè som un instrument molt eficaç per a resoldre els problemes de la ciutadania”.

Va destacar la importància dels resultats registrats en les primàries en els diferents nivells del partit perquè “les persones que hem resultat triades representem una renovació profunda. Seguim sent el PSOE, però han canviat les cares”.

En aquest sentit, referint-se als secretaris comarcals va apuntar que són subjectes de la rotunda renovació que ha experimentat el PSPV-PSOE en les comarques de Castelló.

“No sou els secretaris de fa uns mesos, ni tampoc seran idèntics els vostres equips perquè s'ha produït una renovació que obeeix al desig de la militància, que s'ha pronunciat d'una manera molt clara. Sou els dipositaris de la nova imatge de modernitat i progrés que hem de transmetre a l'exterior”.

Va afegir que “els que estem asseguts en aquesta taula representem la victòria de la renovació” i que “el nostre esforç ha d'anar encaminat a demostrar-ho”. Ara “tenim l'obligació de transmetre un missatge potent i esperançador per a la ciutadania”.

“Som l'esquerra en marxa, els que treballem amb eficiència i eficàcia per a gestionar els assumptes que afecten a la gent, els que volem resoldre els seus problemes. Una diligència que també estem obligats a tenir en l'estructura interna del partit, perquè aquest funcione de la millor manera possible”.

El dirigent provincial va instar als secretaris comarcals a dissenyar equips que siguen capaços de territorializar el missatge del partit. “Treballarem perquè sonen les músiques del PSOE i del PSPV, però tenim l'obligació d'interpretar les variacions que la territorialitat imposa”. Dit d'una altra manera, “el nostre missatge ha de ser coherent en tot el territori", però “també ha de ser capaç d'adaptar-se a les peculiaritats de cada comarca”.

I per a poder fer-ho resulta imprescindible que “recorreguem la província pam a pam, per a adaptar a totes les zones les receptes progressistes que aquest partit té per a resoldre els problemes dels ciutadans i ciutadanes”.

I hem de fer-ho formant els millors equips possibles, en els quals s'ha de visibilizar una destacada presència de dones, perquè “el nostre és el partit de la igualtat; som, clarísimamente, el partit de les dones.”

 


Otras Noticias

Executiva Provincial. - -. 14/03/18

El PSPV-PSOE de Castelló demana que la futura Llei Electoral Valenciana no impedisca que els alcaldes de xicotetes poblacions puguen ser diputats autonòmics

Els socialistes de Castelló creuen que la incompatibilitat té sentit en poblacions grans però no en pobles xicotets en els quals el càrrec d'alcalde no té remuneració alguna i comporta una disponbilit...

HOMENATGE AlS NOSTRES MAJORS . 28/02/18

Cristina Narbona anuncia en Vall d’Uixó que el PSOE estarà en totes les mobilitzacions que es convoquen a favor d'unes pensions dignes

La presidenta federal ha denunciat que el passat any la Seguretat Social va deixar d'ingressar 4.000 milions d'euros perquè es van treballar 157 milions d'hores que no van ser cotitzades. Ha explicat ...

CONGRESSOS COMARCALS. 24/02/18

Ernest Blanch anima als nous secretaris comarcals “a transformar el partit de la governabilitat en el partit de la majoria”

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló ha estat present en els congressos en els quals han sigut proclamats secretaris generals Joan Morales (Plana Alta), Benjamín Escriche (Al...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • RedBlog
 • VoluntariosRed
 • RSS
 • SoundCloud