Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

AMB LA NOSTRA INDÚSTRIA

Ernest Blanch mostra en Cevisama el suport del Partit Socialista al sector ceràmic de Castelló

El secretari general del PSPV-PSOE, acompanyat d'alcaldes i alcaldesses de la província, ha destacat el “inequívoc compromís del Govern del President de la Generalitat, Ximo Puig, amb el taulell”, que es materialitza en accions com l'elaboració del Pla Estratègic del sector, l'Agenda Indústria Ceràmica 4.0 per a revolucionar els sectors productius mitjançant la introducció de la tecnologia digital i les ajudes del pla Renhata per a la reforma d'habitatges.
08/02/18
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

08/02/2018.- El secretari general del PSPV-PSOE de Castelló, Ernest Blanch, i un grup d'alcaldes de les nostres comarques, han visitat la fira de CEVISAMA per a mostrar el suport del Partit Socialista al nostre principal sector industrial i per a conèixer d'a prop la seua problemàtica. També ha estat present la secretària nacional de Creixement i Ocupació del PSPV-PSOE, Blanca Marín.

Blanch ha destacat “l'optimisme que es ve detectant en els últims temps perquè després d'anys d'indefinició i inacció de les administracions, la nostra principal indústria torna a estar en el centre del debat i de l'actualitat econòmica”.

Un optimisme que té relació amb “el bon acolliment que ha tingut entre els empresaris i treballadors del taulell la iniciativa de la Generalitat Valenciana de redactar i definir un Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV), que servirà per a donar una resposta satisfactòria als problemes i necessitats del nostre teixit industrial, impulsant accions contundents i diàfanes, que a més estiguen dotades amb recursos econòmics suficients per a poder complir els objectius estratègics”. Els treballs per a l'elaboració del PEIV que tan bon acolliment ha tingut en la ceràmica castellonenca, es van iniciar a la fi de 2016.

Blanch ha explicat que l'objectiu de la Generalitat Valenciana que presideix Ximo Puig és el de contribuir al fet que la indústria ceràmica puga afrontar l'eixida de la crisi en les millors condicions i al fet que aconseguisca la fortalesa i el vigor necessaris que li permeten endinsar-se per la senda del creixement i de la creació nous llocs de treball.

Per a aconseguir-ho, el Consell també està treballant intensament en l'Agenda Indústria 4.0, un terme de recent creació que fa referència a la introducció de la tecnologia digital, una novetat que ha de servir per a revolucionar els processos productius. Alguna cosa que està molt avançat a Alemanya.

El Govern valencià de Ximo Puig pretén que l'Agenda Indústria 4.0 es convertisca en la fulla la de ruta del sector i que compte amb la col·laboració dels centres tecnològics.

PLA RENHATA

Per a Blanch també té molta importància que la Generalitat haja previst un increment del 83 per cent per al Pla Renhata de rehabilitació i adaptació d'habitatges particulars, un programa al que en 2017 es van destinar 3 milions d'euros i que per a 2018 preveu ajudes per una quantia de 5,5 milions d'euros. El dirigent socialista posa en valor una iniciativa que es produeix “en un moment com l'actual en el qual la indústria encara no ha pogut recuperar els nivells de producció anteriors a la irrupció de la crisi”.

I destaca que el sector azulejero castellonenc també podrà acollir-se al Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV), dotat en la seua primera fase amb 17,5 milions d'euros.

 


Otras Noticias

PRECAMPANYA ELECTORAL. 16/11/18

Conferència formativa per a càrrecs i candidats del PSPV-PSOE de Castelló d'Antoni Gutiérrez-Rubí, expert internacional en comunicació i estratègia política

 El secretari general, Ernest Blanch, destaca que “els socialistes afrontem els pròxims comicis amb il•lusió i formació, i amb la seguretat que som un partit de govern que vol consolidar la ge...

GOVERNAR PER ALS CIUTADANS. 13/11/18

El PSPV-PSOE qualifica d'històrica l'arribada dels Rodalies a Vinaròs

 Els socialistes consideren que es tracta d'un triomf de la ciutadania, que amb la seua constant reivindicació ha demostrat que “és possible fer realitat la utopia”. Celebren “amb orgull” que ...

COMITÈ PROVINCIAL. 09/11/18

El PSPV engega la seua maquinària electoral per a consolidar la Presidència de la Generalitat de Ximo Puig, avançar en la representació municipal i guanyar la Diputació

 El Partit Socialista ha constituït en la vesprada d'avui a Almassora el Comité Provincial, el màxim òrgan entre congressos.  El director del Comité Electoral i director de campanya s...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud