Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

Suscribete a los boletines del PSOE

REUNIÓ EXECUTIVA

Blanch: “La declaració de Correa demostra que no eren sol Costa i Rambla, era tot el PP”

Les confessions del capitost de la Gürtel ho posen de manifest en afirmar que va venir a ‘treballar’ a la Comunitat gràcies als bons oficis d'Alejandro Agag, el gendre d'Aznar. Retrau que els actuals dirigents del PP de Castelló i de la Comunitat mai posaren cap objecció a les presses de la cúpula de l'època i es beneficiaren del dopatge electoral.
17/01/18
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, ha realitzat una encesa defensa de la “acreditada solvència i honradesa de tots els càrrecs públics del Partit Socialista en les nostres comarques i en el conjunt de la Comunitat Valenciana”, la qual cosa en la seua opinió, suposa un “contundent contrast amb la forma de governar aquesta terra que va tenir el Partit Popular al llarg de dues dècades”.

Segons Blanch, “la diferència és abismal, nosaltres no portem els millors 'trajes' del mercat, ni ens alternem amb els sastres més cars del carrer Serrano de Madrid; tampoc destrossem cotxes caríssims conduint a tota velocitat, ni fem ostentació dels rellotges més sofisticats del mercat”.

Ha explicat que els socialistes “som més precisos a l'hora de fer política de la bona, de la de debò, aqueixa política que serveix per a anar creant les condicions que ajuden a generar riquesa i a fer possible que els aturats puguen tenir un futur esperançador”.

El Partit Socialista, segons el seu secretari general, “és el que més s'assembla a la societat castellonenca i valenciana, i estem orgullosos que així siga, perquè la nostra gent és majoritàriament gent honrada”.

El líder del partit en les comarques de Castelló ha volgut posar en valor “la gran labor regeneradora que estan dut a terme el President Puig i el seu govern, així com els centenars i centenars de regidors socialistes que hi ha en tot el territori”. Una tasca “importantíssima” que “ha retornat a la Comunitat Valenciana al lloc que li correspon, el de la decència”.

No obstant açò, ara, en ple judici de la peça valenciana del cas Gürtel, “no podem deixar de ruboritzar-nos i indignar-nos davant el que estem escoltant, perquè ara que en el PP han entonat el salve's qui puga, tots han optat per la delació i, amb ella, està quedant en evidència el que tots sospitàvem, que no solament eren Costa, Fabra, Rambla i Camps”.

“Era tot el PP, perquè ara don Vito, Correa, ens diu que va arribar ‘a treballar’ a València gràcies a la intermediació que davant Camps va fer el gendríssim d'Aznar, Alejandro Agag”.

“Don Vito ens ha dit una mica més, que tot l'entramat ho va ordir Ricardo Costa, que va ser el que va dir als empresaris que si volien cobrar els mítings que organitzaven, havien de treballar en negre”.

“Era alguna cosa que tothom sabia en el PP, perquè era tan cert com que tots callaven llavors, inclosos els actuals dirigents del Partit Popular a Castelló i a la Comunitat Valenciana, que o bé miraven per a un altre costat o, directament, es beneficiaven del dopatge electoral”.

Ernest Blanch ha destacat que el judici que s'està celebrant en l'Audiència Nacional no haguera sigut possible sense la decidida aposta per la veritat i la neteja de molts periodistes, del defenestrado jutge Garzón i de l'oposició política del moment.

Ha volgut destacar de forma molt especial “la batalla sense per la neteja que des del primer dia, allà per 2009, van donar els advocats del Partit Socialista, en casos com el de la visita del Papa, on jo mateix vaig haver d'actuar exercint l'acusació popular en nom del PSPV-PSOE”.

“Sense aqueix lliurament en aquells moments en els quals el vent polític, judicial i mediàtic bufava en contra, avui no s'estaria celebrant el judici contra Ricardo Costa, Vicente Rambla i tot el PP”.


Otras Noticias

RENOVACIÓ. 17/02/18

Samuel Falomir proclamat com a nou secretari general en el congrés del PSPV-PSOE de l'Alcalatén-Millars

L'executiva proposta pel nou secretari general comarcal ha comptat amb el suport del cent per cent dels delegats, igual que la gestió del secretari general sortint, Juan Luna.

ACTIVACIÓ ELECTORAL. 13/02/18

Blanch constitueix la Comissió d'Extensió de Llistes anunciant que les comarques tindran plena autonomia per a elaborar les candidatures

El Partit Socialista, que presentarà llistes en els 135 pobles de la província, treballarà intensament per a consolidar i augmentar la seua actual força municipal, revalidar la Presidència de la Gener...

TREBALLAR PER LA CIUTADANIA. 12/02/18

Ernest Blanch es reuneix amb els 5 secretaris comarcals electes en el procés de primàries

· El Partit Socialista va a treballar intensament per a portar el seu missatge a tots els punts del territori. Un discurs que ha de ser coherent però que ha de saber adaptar-se a les pecu...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • RedBlog
 • VoluntariosRed
 • RSS
 • SoundCloud