Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

D'esquerra a dreta, Guillem Alsina, Ruth Sanz, Ernest Blanch i Sergio Bou
D'esquerra a dreta, Guillem Alsina, Ruth Sanz, Ernest Blanch i Sergio Bou
TRENS JA!

Ernest Blanch exigeix que les Rodalies entre Castelló i Vinaròs siguen una realitat en 2018

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló considera que “la constant reivindicació del President de la Generalitat, Ximo Puig, ha sigut fonamental perquè Rajoy done el seu braç a torçar”. Qualifica de “positiva” la inclusió d'aquesta línia en el nou Pla d'Infraestructures de la Comunitat Valenciana però avisa que “no podem esperar a 2025, l'anunciada inversió de 4,9 milions d'euros per a triplicar el nombre de trens actual ha de ser immediata”.
19/12/17
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, ha declarat que “gràcies a la gran labor realitzada pel President Ximo Puig des que està al capdavant de la Generalitat Valenciana, el Govern de Rajoy ha donat el seu braç a torçar i ha accedit a estendre el servei de Rodalies fins a Vinaròs”.

En la seua opinió, es tracta d'una “molt bona notícia” que no haguera sigut possible sense la constant reivindicació realitzada pel President des de l'estiu de 2015. Una tasca de conscienciació que ha donat els seus fruits i en la qual també ha resultat fonamental l'actitud dels alcaldes i portaveus del PSPV-PSOE de Castelló, Benicàssim, Oropesa, Cabanes, Torreblanca, Alcalà de Xivert, Santa Magdalena de Polpís, Peníscola, Benicarló i Vinaròs.

Són declaracions que el secretari general dels socialistes de Castelló ha realitzat en la seu del seu partit a Vinaròs, on ha recordat que sense la pressió del President Puig i dels munícipes del PSPV-PSOE, “Rajoy no haguera inclòs el servei de Rodalies al Baix Maestrat en el Pla d'Infraestructures Ferroviàries de la Comunitat Valenciana per al període 2017-2025”. De fet, ha assegurat, “solament ha accedit a rectificar en el moment en el qual ha arribat a la conclusió que no podia sopotar la fortísima pressió ambiental existent”.

No obstant açò, Blanch ha anunciat que “els socialistes anem a estar vigilants perquè als representants del Govern del PP els coneixem pels seus fets i en els últims 6 anys hem tingut sobrades proves de quin és el seu modus operandi: fer anuncis que mai cristal·litzen”.

Per a prova, ha assenyalat, “la qual cosa està ocorrent amb l'AVE a Castelló, que encara no ha entrat en servei a pesar que el Partit Popular ho va prometre per a 2015”.

Els socialistes donen la benvinguda a la inversió de 4,9 milions d'euros per a l'engegada de la nova línia de Rodalies Castelló-Benicàssim-Vinaròs, anunciada ahir pel ministre de Foment, Iñigo De la Serna, però adverteixen que “els ciutadans del Baix Maestrat no poden esperar més i, per tant, aquesta inversió ha de materialitzar-se en els primers mesos de 2018”.

Ha afegit que en tractar-se d'un servei bàsic per a garantir la connectivitat i la mobilitat de les persones entre Castelló i Vinarós, “anem a estar molt damunt del Govern, fent un marcatge molt directe, perquè les Rodalies a Vinaròs han d'arribar ja; ni podem, ni volem esperar a 2025”.

 


Otras Noticias

CONDOLENCES. 18/10/18

Ernest Blanch mostra el dolor i la pena de la família socialista per la defunció de Mercedes Sanchordi

 Va ser diputada autonòmica entre 1999 i 2011.

RECLAMANT JUSTÍCIA. 07/10/18

Ernest Blanch encapçala la delegació castellonenca del PSPV-PSOE a l'acte reivindicatiu de València a favor del Corredor Cantàbric-Mediterrani

 També ha assistit el secretari general del PSPV-PSOE en l'Alt Palancia, Benjamín Escriche, que exigeix que amb aquest corredor es creen les infraestructures necessàries que pontencien polígo...

CULMINAR EL CANVI. 03/10/18

El PSPV-PSOE treballa ja en la reconquesta de la Diputació de Castelló i en el perfil dels integrants del futur equip de govern socialista

 Ernest Blanch ha demanat a l'Executiva Provincial i a tots els càrrecs públics del partit “que trepitgen l'accelerador” perquè existeixen serioses possibilitats de governar la Diputació, algu...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud