Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

COMIAT

Colomer destaca la importància que els socialistes governen al 85 per cent de la ciutadania de la província de Castelló

En el transcurs de l'última reunió de l'Executiva Provincial sortint ha destacat que aquesta ha funcionat sempre com “un espai plural de respecte i responsabilitat”. Ha demanat disculpes pels errors que s'hagen pogut cometre i considera un encert “haver sabut impulsar col·lectivament a una nova generació de líders municipals, que ja són el present i la garantia del futur”.
06/12/17
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

 L'Executiva sortint del PSPV-PSOE en la província de Castelló ha celebrat la seua última reunió, amb la qual s'ha posat punt i final a un mandat que hauria d'haver sigut de 4 anys però que per la repetició de les Eleccions Generals en 2016 i els processos de primàries del Partit Socialista, ha acabat sent de prop de 6.

En el transcurs de la sessió, el secretari general, Fransesc Colomer, ha agraït el “ingent” treball realitzat per tots i cadascuns dels integrants de l'Executiva encara que, ha volgut tenir un reconeixement molt especial per a la secretària d'Organització, Ana Belén Edo, “el bon treball de la qual i abnegació han resultat fonamentals per a portar a bon port el dia a dia del partit”.

Un període de temps “molt intens”, que conclourà el 16 de desembre a Almenara amb la celebració de l'III Congrés Provincial, en el qual el secretari general electe, Ernest Blanch, i la nova Comissió Executiva Provincial, es faran càrrec de la direcció del partit durant els 4 pròxims anys.

Francesc Colomer, que ha demanat disculpes “pels errors que s'hagen pogut cometre”, ha destacat que per a l'Executiva Provincial sortint ha resultat fonamental la salvaguarda de la pluralitat i unitat del partit. “Hem pretès construir, i crec que ho hem aconseguit, fins a l'últim moment, un espai plural de respecte i responsabildad, en el qual cadascú ha defensat les seues posicions en llibertat i amb el més absolut dels respectes per part dels seus companys i companyes d'Executiva”.

Colomer ha recordat que “hem hagut de realitzar un treball molt intens que, per moments, s'ha dut a terme en condicions molt adverses, perquè quan la crisi assotava amb major virulència al nostre país, els socialistes, que estàvem al capdavant del Govern d'Espanya, vam anar els primers a pagar les conseqüències”.

No obstant açò, el secretari general sortint ha destacat “la fortalesa del Partit Socialista i la capacitat de sopreponerse davant les adversitats que tenen les seues dones i homes, una fortalesa que, malgrat la irrupció de noves formacions polítiques, ens ha permès refer-nos i, mitjançant una eficaç política de pactes, recuperar el Govern de la Generalitat, després de 20 anys en l'oposició”.

“I alguna cosa que tambié és molt important, que els equips de govern encapçalats pel PSPV-PSOE estiguen governant al 85 per cent del total de la població de la província de Castelló”. “Ens sembla molt important els socialistes hàgem pogut recuperar el govern d'ajuntaments com Castelló, Vila-real, Borriana, Onda, l'Alcora, Almassora, Vall d’Uixó, Segorbe, Torreblanca o Benicarló, entre molts altres”.

“Perquè els socialistes som i volem seguir sent un partit de govern, perquè és des de la institucions des d'on es pot transformar la realitat i impulsar mesures que acaben millorant les condicions de vida de la ciutadania”.

Finalment, ha considerat com un encert que l'Executiva sortint haja sabut “impulsar col·lectivament a una nova generació de líders municipals, noves veus, noves idees i estils, que ja són el present i la garantia del futur”.


Otras Noticias

DEFENSAR LA TARONJA. 13/12/18

El PSPV-PSOE demana la modificació de l'acord d'associació econòmica signat per la Unió Europea i 6 països de l'Àfrica Meridional

 Els socialistes exigeixen una reacció de les autoritats comunitàries perquè el sector citrícola de Castelló seguisca sent viable.

POLÍTICA MEDIAMBIENTAL. 12/12/18

El PSPV-PSOE de la província de Castelló demana que siga el govern central el que assumisca els costos de les dessaladores de Xilxes-Moncofa i Cabanes-Oropesa

 Recorda que els convenis entre Acuamed i els ajuntaments es van signar en un moment previ a la crisi, en el qual les expectatives de creixement econòmic i urbanístic eren molt elevades.

MAQUINÀRIA ELECTORAL A PUNT. - -. 11/12/18

L'alcalde de Sot de Ferrer, Ramón Martínez, presidirà el Comitè Electoral Provincial del PSPV-PSOE per a consolidar la Generalitat i les alcaldies, i guanyar la Diputació

 Ernest Blanch destaca que els socialistes “arribem a aquestes eleccions amb l'aval de l'excel•lent i exitosa gestió realitzada per Ximo Puig i les nostres alcaldesses i alcaldes des de 2015”....

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud