Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

Suscribete a los boletines del PSOE

Marc Albella, Guillem Alsina, Ernest Blanch, Evaristo Martí i Avelí Roca.
Marc Albella, Guillem Alsina, Ernest Blanch, Evaristo Martí i Avelí Roca.
Ministre sense credibilitat

Ernest Blanch espera que l'increment de trens al Maestrat anunciat pel ministre de Foment no siga una altra cortina de fum del Partit Popular

Ho ha dit en l'estació d'Adif a Vinaròs on ha assenyalat que sembla que comença a donar els seus fruits la pressió del Partit Socialista, del President Puig i de col·lectius com com la plataforma ‘Trens dignes al Maestrat’. No obstant açò, ha recordat que la credibilitat del Govern d'Espanya en matèria d'infraestructures en la província de Castelló és zero i per açò assegura que “no em crec que Foment vaja a posar en servei els nous trens de forma immediata”.
01/12/17
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general electe del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, considera positiva la sensibilitat mostrada pel ministre de Foment amb l'anunci realitzat ahir que en 2018 es triplicarà el nombre de trens diaris a Vinaròs, que passaran de 4 a 12, perquè sembla que comença a donar fruits la forta i constant pressió realitzada pel Partit Socialista i pels seus alcaldes i portaveus municipals de les poblacions a les quals afecta aquest servei. Ha destacat que en aquesta labor de conscienciació també ha sigut molt important l'esforç de pedagogia realitzat pel President de la Generalitat, Ximo Puig, que des que està al capdavant del Consell sempre ha inclòs aquesta problemàtica en les seues negociacions amb el Ministeri de Foment. El líder socialista també ha volgut reconèixer la gran tasca de conscienciació realitzada per la plataforma ‘Trens dignes al Maestrat’.

No obstant açò, s'ha mostrat molt escèptic sobre les intencions del ministre de Foment “perquè pels seus fets ho coneixem i el que hem vist en la província de Castelló és que la credibilitat d'Iñigo De la Serna en matèria d'infraestructures és zero”. I ho és “perquè té paralitzats tots els projectes que Castelló reivindica i perquè ens han enganyat tantes vegades amb els terminis de l'AVE, que ara resulta molt complicat creure que el ministre vaja a engegar l'augment de trens d'un dia per a un altre”.

Així ho ha manifestat Blanch en el transcurs d'una trobada amb la premsa que s'ha celebrat en l'estació d'Adif de Vinaròs, en el qual també han estat presents el secretari general del PSPV-PSOE en la comarca dels Ports-Maestrat, Evaristo Martí, i el portaveu municipal socialista a Vinaròs i primer tinent d'alcalde, Guillem Alsina.

Blanch ha assenyalat que amb l'anunci efectuat ahir pel ministre, “queda de manifest que les competències en matèria de connexions ferroviàries són del Govern central i no de la Generalitat, malgrat els intents de marejar la perdiu i de confondre a la ciutadania que han realitzat tant el president provincial del PP, Miguel Barrachina, com altres responsables locals del PP”.

Dit tot l'anterior, insta al ministre de Foment “a no perdre temps, perquè sabem que el seu és un ministeri al que li costa complir els terminis”.

Ha afegit que “anem a exigir al ministeri que les freqüències dels trens tinguen lògica, que s'ajusten, per exemple, als horaris de les classes universitàries. I que els diumenges el servei deixe de ser tan lamentable com ho ha sigut fins ara”. També ha demanat que els horaris dels trens estiguen coordinats amb els horaris dels autobueses que connecten el Baix Maestrat amb els pobles d'interior.

“També ens preocupen els preus, esperem que l'increment de freqüències no supose un augment del cost del bitllet per als usuaris”.

Blanch ha acabat la seua intervenció reconeixent la tasca reivindicativa que amb el problema de les connexions ferroviàries amb Vinaròs han realitzat les següents persones:

--Amparo Marco, alcaldessa de Castelló.

--Miguel Alcalde, portaveu socialista a Benicàssim

--Fernando Domínguez, portaveu socialista en Oropesa.

--Josefa Tena, alcaldessa de Torreblanca.

--Joan Ronchera, portaveu socialista d'Alcalà-Alcossebre.

--Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena de Pulpis.

--Isabel Esbrí, portaveu socialista de Peníscola.

--Xaro Miralles, alcaldessa de Benicarló

--Guillem Alsina, portaveu socialista i tinent d'alcalde de Vinaròs.
 


Otras Noticias

COMIAT. 06/12/17

Colomer destaca la importància que els socialistes governen al 85 per cent de la ciutadania de la província de Castelló

En el transcurs de l'última reunió de l'Executiva Provincial sortint ha destacat que aquesta ha funcionat sempre com “un espai plural de respecte i responsabilitat”. Ha demanat disculpes pels error...

Denunciant els problemes creats per la falta de trens suficients. 03/12/17

Ernest Blanch va ser notícia el divendres 1 de desembre a Maestrat TV - Vinaròs

En Televisión de Castellón. 01/12/17

Primera entrevista en televisión al secretario general electo, Ernest Blanch

Entrevista realizada el miércoles 29 de noviembre de 2017. Si clickas la puedes ver en su totalidad.

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • RedBlog
 • VoluntariosRed
 • RSS
 • SoundCloud