Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Política - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

Ingrés Mínim

Serralvo insta al Govern d'Espanya a posar en marxa la Llei de Renda Mínima per a 'ajudar' a 60.00 persones en la província

El secretari provincial d'Economia dels socialistes castellonencs, Javier Serralvo, ha destacat la necessitat d'aprovar com més prompte millor esta proposta que part d'una iniciativa legislativa popular, així com de dotar-la de partides necessàries en els pressupostos de 2017 per a poder garantir a les persones sense treball ni recursos la quantitat de 426 euros per a no deixar a ningú abandonat.
17/03/17
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La direcció provincial del PSPV-PSOE de Castelló demanarà al Govern d'Espanya que "no entorpisca el mandat aprovat per la majoria del Congrés dels Diputats per a la tramitació de la Llei de Renda Mínima per a l'establiment d'una prestació d'ingressos mínims de 426 euros per a les famílies sense recursos, procedent d'una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) promoguda pels sindicats UGT i CCOO i defesa pel Partit Socialista en el parlament".

Així ho ha confirmat hui el secretari provincial d'Economia del PSPV-PSOE de Castelló, Javier Serralvo, qui ha manifestat que en la província de Castelló esta iniciativa pot alcanzar a 60.000 persones, segons els esmentats sindicats.

Serralvo ha destacat la necessitat que esta proposta legislativa popular, que representa la voluntat dels ciutadans i venia avalada per més de 700.000 firmes, "siga aprovada amb rapidesa i dispose de les partides necessàries en els pressupostos de 2017 per a poder complir-la aprofitant que els mateixos encara no han sigut aprobats".

Així mateix, ha posat de manifest que el respatler del Partit Socialista a la Llei de Renda Mínima forma part dels senyals d'identitat dels socialistes en favor de la consolidació dels pilars de l'Estat del Benestar, com foren l'educació universal, la sanitat universal, el sistema de pensions i la llei de Dependència.

Serralvo ha afirmat que "ara es tracta d'una iniciativa que vol garantir una vida digna de tots els ciutadans d'este país i convertir-ho en el quint pilar de l'Estat del Benestar, es tracta de no deixar ningú abandonat després que en estos últims anys s'haja augmentat la diferència de renda entre els més rics i els més pobres".

La proposició de llei busca fixar una prestació d'ingressos mínims de 426 euros para més de 2,4 milions de persones sense recursos en tota Espanya, que es prolongaria fins que el beneficiari no tinga treball i recursos econòmics. El líder provincial socialista ha indicat que "es fals, com sostenen PP i Ciutadans, que van votar en contra, que no hi haja viabilitat econòmica per fer front a esta prestació si es comparen els 12.000 milions d'euros que es calcula que comportaria amb els 40.000 milions del rescat bancari, o els 30.000 milions que suposaven les prestacions per desocupació en 2011 i els 18.000 milions que representen en l'actualitat".

Serralvo ha recordat que en estos moments hi ha 1,4 milions de famílies amb tots els seus membres actius en desocupació, 700.000 famílies sense ingressos, sis milions de treballadors pobres amb sous inferiors al Salari Mínim Interprofessional (SMI) , tres milions de persones davall el llindar de la pobresa, 3,5 milions a pobresa severa i dos milions de xiquets i xiquetes pobres.

En concret, els requisits dels beneficiaris són tindre entre 18 i 65 anys, trobar-se en situació de no ocupat, no percebre prestacions per desocupació, que la renda per capita siga inferior a 5.837 euros anuals i no tindre ingressos individuals i dels membres de la unitat familiar establits en el 75% del SMI.

 


Otras Noticias

PRECAMPANYA ELECTORAL. 16/11/18

Conferència formativa per a càrrecs i candidats del PSPV-PSOE de Castelló d'Antoni Gutiérrez-Rubí, expert internacional en comunicació i estratègia política

 El secretari general, Ernest Blanch, destaca que “els socialistes afrontem els pròxims comicis amb il•lusió i formació, i amb la seguretat que som un partit de govern que vol consolidar la ge...

GOVERNAR PER ALS CIUTADANS. 13/11/18

El PSPV-PSOE qualifica d'històrica l'arribada dels Rodalies a Vinaròs

 Els socialistes consideren que es tracta d'un triomf de la ciutadania, que amb la seua constant reivindicació ha demostrat que “és possible fer realitat la utopia”. Celebren “amb orgull” que ...

COMITÈ PROVINCIAL. 09/11/18

El PSPV engega la seua maquinària electoral per a consolidar la Presidència de la Generalitat de Ximo Puig, avançar en la representació municipal i guanyar la Diputació

 El Partit Socialista ha constituït en la vesprada d'avui a Almassora el Comité Provincial, el màxim òrgan entre congressos.  El director del Comité Electoral i director de campanya s...

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud