Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ingreso M?nimo Vital

Declaraci?n de Granada

Gobernando con hechos

Rafa Simó. Portaveu socialista a l’Ajuntament de Castelló
Rafa Simó. Portaveu socialista a l’Ajuntament de Castelló
Grup Municipal Socialista

Els valors socialistes

Cal posar en valor el treball que el Partit Socialista ha fet, està fent i farà a nivell municipal, tant a la nostra província com a la resta de l’Estat. Alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, en definitiva, els grups municipals socialistes, treballem cada dia per fer del nostre poble un lloc millor però també per fer-ho mitjançant els valors del partit socialista, convençuts quins ideals convertiran la nostra societat en una millor.
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

Molt s’ha escrit sobre els esdeveniments que els últims dies han ocorregut al voltant del Partit Socialista. No vull parlar del què ni del com ni del qui però sí que m’agradaria reflexionar sobre allò que implica per al municipalisme socialista.

Caldria no perdre de vista el paper municipalista del PSPV en la nostra província. Directament o indirecta, formem part dels equips de govern de més del 90% dels ajuntaments provincials on no governa el PP. Aquestes dades demostren que els ajuntaments del canvi no s’entenen sense el PSPV, que som part de la solució i no del problema com alguns volen fer creure. Cal posar en valor el treball que el Partit Socialista ha fet, està fent i farà a nivell municipal, tant a la nostra província com a la resta de l’Estat. Alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, en definitiva, els grups municipals socialistes, treballem cada dia per fer del nostre poble un lloc millor però també per fer-ho mitjançant els valors del partit socialista, convençuts quins ideals convertiran la nostra societat en una millor.

La crisi oberta dificulta el dia a dia del nostre treball ja que de vegades costa explicar les decisions que es prenen lluny de la nostra ciutat. La lluita diària per convèncer als nostres veïns i veïnes que el Partit Socialista és molt més que el que s’ha vist els últims dies és una tasca difícil però importantíssima. Els nostres pobles necessiten d’un PSPV fort, i estic convençut que l’única forma d’aconseguir-ho és treballant conjuntament amb les agrupacions locals, militants i simpatitzants.

El PSOE és molt més que discrepància i debat estèril, més que l’espectacle dels últims dies. Som totes i tots els alcaldes, regidors, militants, simpatitzants i votants. No hem de ser una esquerra cómoda per a la dreta. Cal ser autocrítics i discrepants quasi per definició, però cal fugir de l’enfrontament estèril i de l’autodestrucció. 

 


Otras Noticias

Ejecutiva Municipal. - Levante. 01/12/18

Luces, cámara… acción.

Como si de una película se tratase, estamos en el tráiler de lo que vendrá a ser un 2019 políticamente apasionante, en el que vamos a tener hasta 3 convocatorias electorales (municipales, autonómicas ...

Grupo Municipal Socialista. - Mediterráneo. 24/11/18

Transformar Castellón

Castellón vive un momento de desarrollo que nadie puede negar. La labor del gobierno municipal está dando sus frutos y las políticas del cambio que se implantaron en 2015 han impulsado una transformac...

Grupo Municipal Socialista. - Mediterráneo. 10/11/18

Josefina

Ahora, cuando están a punto de cumplirse 30 años de su fallecimiento, el Ayuntamiento de Castellón quiere rendir un homenaje a la figura de una mujer, Josefina López que nació barcelonesa pero decidió...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud