Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

ORGULL 2021

El PSPV-PSOE de la província de Castelló celebra l'adhesió de Torreblanca a la Xarxa Estatal de Municipis Orgullosos

El secretari general provincial, Ernest Blanch, ha ressaltat que aquest suposa "un gran pas endavant que permet seguir defensant els drets del col·lectiu i construint una societat més lliure"

El PSPV-PSOE de la província de Castelló celebra que Torreblanca, governada pel partit socialista, s'adherisca a la Xarxa Estatal de Municipis Orgullosos. Així, Torreblanca es converteix en el primer municipi del País Valencià en formar part d'aquesta associació depenent del Ministeri d'Igualtat just ahir, 28 de juny, jornada en què es va commemorar el Dia Mundial de l'Orgull LGTBI, amb la firma del conveni per part de l'alcaldessa de la localitat, la socialista Josefa Tena.

A l'acte va assistir una àmplia representació del partit socialista encapçalada pel secretari general provincial dels socialistes, Ernest Blanch, que va reivindicar l’important avanç que suposa aquesta adhesió i va explicar que es tracta "d'un gran pas endavant que permet seguir defensant els drets del col·lectiu”. En aquest sentit, Blanch ha mostrat el compromís del partit per seguir "construint una societat més lliure, justa i democràtica”

El dirigent socialista ha reconegut el treball de l’alcaldessa socialista Josefa Tena i tot el seu equip al capdavant de l'Ajuntament de Torreblanca, afirmant que aquesta “és la direcció en la qual cal seguir treballant per visibilitzat i donar suport als col·lectius que lluiten pels drets socials i per la igualtat real i efectiva de la nostra societat”.

El secretari provincial ha volgut ressaltar, amb motiu de l'acte per a la firma d'aquest conveni i la reivindicació de l'orgull LGTBI, la necessitat de "fomentar la tolerància en favor de la diversitat i la llibertat per ser i estimar".

 


 

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló celebra la adhesión de Torreblanca a la Red Estatal de Municipios Orgullosos

El secretario general provincial, Ernest Blanch, ha resaltado que esto supone "un gran paso adelante que permite seguir defendiendo los derechos del colectivo y construyendo una sociedad más libre"

El PSPV-PSOE de la provincia de Castellón celebra que Torreblanca, gobernada por el partido socialista, se adhiera a la Red Estatal de Municipios Orgullosos. Así, Torreblanca se convierte en el primer municipio del País Valencià en formar parte de esta asociación dependiente del Ministerio de Igualdad justo ayer, 28 de junio, jornada en que se conmemora el Día Mundial del Orgullo LGTBI, con la firma del convenio por parte de la alcaldesa de la localidad, la socialista Josefa Tena.

Al acto asistió una amplia representación del partido socialista encabezada por el secretario general provincial de los socialistas, Ernest Blanch, quien reivindicó el importante avance que supone esta adhesión y explicó que se trata "de un gran paso adelante que permite seguir defendiendo los derechos del colectivo”. En este sentido, Blanch ha mostrado el compromiso del partido para seguir "construyendo una sociedad más libre, justa y democrática”

El dirigente socialista ha reconocido el trabajo de la alcaldesa socialista Josefa Tena y su equipo al frente del Ayuntamiento de Torreblanca afirmando que "esta es la dirección en la cual hay que seguir trabajando por visibilizar y apoyar a los colectivos que luchan por los derechos sociales y por la igualdad real y efectiva de nuestra sociedad”.

El secretario provincial ha querido resaltar, con motivo del acto para la firma de este convenio y la reivindicación del orgullo LGTBI, la necesidad de "fomentar la tolerancia en favor de la diversidad y la libertad para ser y querer".

 


29/06/21