Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

Joan Ronchera demana a Costes l’adequació del sender litoral d’Alcossebre

El portaveu socialista reclama que s’arreglen els desperfectes que va causar el temporal Filomena a la passarel·la que unia les platges del Carregador i de la Romana.

El portaveu del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, demana a la Direcció General de Costes que adeqüe el sender litoral d’Alcossebre. El socialista reclama que s’arreglen els desperfectes que va causar el temporal Filomena a la passarel·la que unia les platges del Carregador i de la Romana, ja que el pas ha quedat interromput per la caiguda d’una part del passeig de fusta.

A més a més, Ronchera explica que este trajecte facilitava l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, per la qual cosa, l’adequació d’este sender també és molt important per seguir garantint l’accessibilitat. Des del Grup Municipal Socialista ja han elevat les queixes als òrgans competents i mostren la seua plena disposició per persistir en la demanda i defensar els interessos dels veïns i veïnes d’Alcalà de Xivert-Alcossebre. 

El sender ha sigut guardonat en diverses ocasions pel seu interés turístic i la seua diversitat mediambiental per la Fundació FEE– ADEAC, especialitzada en la educació ambiental.

 


 

Joan Ronchera pide a Costas la adecuación de la senda litoral de Alcossebre.

El portavoz socialista reclama que se arreglen los desperfectos que causó el temporal Filomena en la pasarela que unía las playas del Carregador y de la Romana.

El portavoz del PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, pide a la Dirección General de Costas que adecue la senda litoral de Alcossebre. El socialista reclama que se arreglen los desperfectos que causó el temporal Filomena en la pasarela que unía las playas del Carregador y de la Romana, ya que el paso ha quedado interrumpido por la caída de una parte del paseo de madera.

Además, Ronchera explica que este trayecto facilitaba la accesibilidad para personas con movilidad reducida, por lo que, la adecuación de esta senda también es muy importante para seguir garantizando la accesibilidad. Desde el Grupo Municipal Socialista ya han elevado las quejas a los órganos competentes y muestran su plena disposición para persistir en la demanda y defender los intereses de los vecinos y vecinas de Alcalà de Xivert-Alcossebre.

La senda ha sido galardonada en varias ocasiones por su interés turístico y su diversidad medioambiental por la Fundación FEE– ADEAC, especializada en la educación ambiental.

 


15/06/21