Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

PASSAREL·LA PLATJA XILXES

Ernest Blanch trasllada a l'alcalde de Xilxes el compromís del partit de “fer tot el possible” perquè Costes adeqüe la passarel·la de la platja

José Martínez ha fet lliurament hui als diferents càrrecs institucionals un dossier amb informació sobre l'actuació prevista.

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha traslladat a l'alcalde de Xilxes, José Martínez, el ferm compromís del partit de “fer tot el possible” perquè la Direcció General de Costas adeqüe la passarel·la de la platja i es puga reobrir al públic. Per este motiu, Blanch ha reunit hui en la localitat a la diputada nacional, portaveu adjunta del grup socialista en el Congrés i membre de l'executiva federal, Susana Ros, la senadora i vicesecretària de l'executiva provincial, Ana Edo, i la secretària d'Organització i alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez. En la trobada, l'alcalde els ha fet lliurament a cadascun d'ells d'un dossier amb informació sobre l'actuació prevista.

Blanch ha assenyalat que es tracta d'una obra “prioritària i urgent, i així ho farem perquè, com sempre ha demostrat el nostre partit, governe qui governe continuem reivindicant el que considerem que és just per al nostre territori”. “És moment que, des del partit socialista, des de diversos àmbits —des del senat, des del congrés dels diputats i des d'altres responsabilitats institucionals— mostrem el compromís del partit amb la ciutadania de Xilxes i l'ajuntament, en el que és una icona turística de primer nivell com és la passarel·la”, ha afegit el diputat autonòmic.

En primer lloc, Blanch ha volgut agrair “de manera clara” al ministeri “que ha pres interés per a obrir les solucions per a esta passarel·la i nosaltres, des dels nostres diferents àmbits, assumirem el compromís de tractar que es restaure íntegrament i es torne a recuperar de la manera més adequada”. “Dins dels projectes de restauració, veure la implicació d'estes administracions, sobretot del ministeri, perquè puguem gaudir de seguida, o dins d'uns terminis raonables, que es puga retornar per al disfrute del turisme i la ciutadania de Xilxes”, ha afegit Blanch.

La diputada Susana Ros ha manifestat que “els càrrecs institucionals estem al servici de les necessitats de la ciutadania i els municipis. Estem a peu del carrer escoltant i intentant buscar solucions, entenent i fent política com a servici públic”.

Per part seua, l'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha agraït als companys de partit, “que posen en l'objectiu a la passarel·la, ja que és una icona de la zona sud de Castelló i està en un estat lamentable, a causa de la deterioració de tants anys de govern del Partit Popular, tant en l'àmbit municipal com en l'àmbit nacional, que mai han fet res”, ha afegit.

Cal recordar que la passarel·la de la platja de Xilxes porta tancada el públic des del mes d'abril passat de 2019 a causa del seu estat de deterioració i amb la finalitat de preservar la seguretat de les persones.

 


 

Ernest Blanch traslada al alcalde de Xilxes el compromiso del partido de “hacer todo lo posible” para que Costas adecue la pasarela de la playa

José Martínez ha hecho entrega hoy a los diferentes cargos institucionales un dosier con información sobre la actuación prevista

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y diputado autonómico, Ernest Blanch, ha trasladado al alcalde de Xilxes, José Martínez, el firme compromiso del partido de “hacer todo lo posible” para que la Dirección General de Costas adecue la pasarela de la playa y se pueda reabrir al público. Por este motivo, Blanch ha reunido hoy en la localidad a la diputada nacional, portavoz adjunta del grupo socialista en el Congreso y miembro de la ejecutiva federal, Susana Ros, la senadora y vicesecretaria de la ejecutiva provincial, Ana Edo, y la secretaria de Organización y alcaldesa de Almenara, Estíbaliz Pérez. En el encuentro, el alcalde les ha hecho entrega a cada uno de ellos de un dosier con información sobre la actuación prevista.

Blanch ha señalado que se trata de una obra prioritaria y urgente, y así lo haremos porque, como siempre ha demostrado nuestro partido, gobierne quien gobierne seguimos reivindicando lo que consideramos que es justo para nuestro territorio”. “Es momento de que, desde el partido socialista, desde diversos ámbitos —desde el senado, desde el congreso de los diputados y desde otras responsabilidades institucionales— mostremos el compromiso del partido con la ciudadania de Xilxes y el ayuntamiento, en lo que es un icono turístico de primer nivel como es la pasarela”, ha añadido el diputado autonómico.

En primer lugar, Blanch ha querido agradecer “de manera clara” al ministerio “que ha tomado interés para abrir las soluciones para esta pasarela y nosotros, desde nuestros diferentes ámbitos, vamos a asumir el compromiso de tratar que se restaure en su totalidad y se vuelva a recuperar de la manera más adecuada”. “Dentro de los proyectos de restauración, ver la implicación de estas administraciones, sobre todo del ministerio, parar que podamos disfrutar en breve, o dentro de unos plazos razonables, que se pueda retornar para el disfrute del turismo y la ciudadania de Xilxes”, ha añadido Blanch.

La diputada Susana Ros ha manifestado que los cargos institucionales estamos al servicio de las necesidades de la ciudadanía y los municipios. Estamos a pie de calle escuchando e intentando buscar soluciones, entendiendo y haciendo política como servicio público”.

Por su parte, el alcalde de Xilxes, José Martínez, ha agradecido a los compañeros de partido, “que pongan en el objetivo a la pasarela ya que es un icono de la zona sur de Castelló y está en un estado lamentable, debido al deterioro de tantos años de gobierno del Partido Popular, tanto a nivel municipal como a nivel nacional, que nunca han hecho nada”, ha añadido.

Cabe recordar que la pasarela de la playa de Xilxes lleva cerrada el público desde el pasado mes de abril de 2019 debido a su estado de deterioro y con el fin de preservar la seguridad de las personas.

06/07/20