Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Grup Municipal Socialista

Voluntat de futur

Reivindicar i reivindicar-se. El 9 d’Octubre és una ocasió excepcional perquè els pobles i ciutats valencians remarquem la nostra voluntat de futur.

Reivindicar i reivindicar-se. El 9 d’Octubre és una ocasió excepcional perquè els pobles i ciutats valencians remarquem la nostra voluntat de futur. Si som conscients d’on venim, si estem orgullosos de la història, si compartim ànsies i projectes comuns, podem aprofitar l’oportunitat d’impulsar-nos cap endavant i créixer. Aquest és el dia per a consolidar la confiança i la certesa que tot és possible.

Castelló és una ciutat que no es conforma amb allò que té. En volem més. Tenim la percepció que durant molt de temps no se’ns ha mirat amb els ulls escaients i que, a més, la visió que s’ha traslladat, o s’ha pretés traslladar, no és la de la ciutat dinàmica, moderna, emprenedora i solidària que som. Per això, tots els esforços que fem per situar-nos en el mapa de valors positius seran pocs.

Tenim somnis i ambicions. Així ho remarquem cada any durant la Magdalena, quan proclamem que “no volem límits estrets a ambicions massa modestes”. No podem posar metes a les nostres aspiracions legítimes de ser una gran ciutat en la qual totes i tots puguem fer realitat els nostres objectius vitals al mateix temps que defensem el projecte comú de ciutat.

L’Ajuntament treballa perquè els somnis deixen de ser-ho i es convertisquen en realitats. El Govern municipal té grans i xicotets objectius de gestió que assumeix amb la vista posada en el millor progrés. L’alcaldia i les regidories compartim eixe objectiu de participar en la transformació de Castelló. I volem aconseguir-ho en col•laboració amb la ciutadania, perquè Castelló serà allò que els castellonencs i les castellonenques vulguem. Juntes i junts som més que per separat.

Castelló s’uneix hui als municipis de la província i als de València i Alacant en aquest dia per a la reflexió. La Comunitat afronta desafiaments nous que requereixen una veu única i contundent. Necessitem que se’ns compense per tants anys de retard en la dotació de les infraestructures històriques postergades, però sobretot a Castelló, i el finançament perquè els serveis públics funcionen cada vegada millor.

El 9 d’Octubre ens reivindiquem valencians, però també, i especialment, reivindiquem el futur de la Comunitat i de Castelló.

09/10/18 - Mediterráneo