Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Conferencia Pol?tica - Propuestas para el Cambio

Sincroniza tu Agenda con la del PSOE

Ir a Tu Tienda PSOE

Ingreso M?nimo Vital

"Mentir no és fer oposició"

Article d'Opinió d'Andrea Valdés
11/12/19 - -
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

Fa molts anys que ho som, però fa cinc anys que aquest Govern li va posar nom i treballa sense parar per tindre la millor ciutat del Nadal que no es concentre en tres dies i puga atraure a Alcoi a un turisme que gaudisca de tot el que tenim per oferir i de les nostres tradicions més arrelades. Això, sense dubte, és una important promoció i permet diversificar les fonts d’ingressos per a la ciutat. És per això que no m'agrada sentir que no cuidem als escolars que ens visiten en campanya de Nadal, que els tractem mal i fins i tot que els tirem de l'Ajuntament.


El nostre Nadal és únic, any rere any demostrem amb la visita de centenars de xiquets i xiquetes d'ací, de les nostres comarques i fins i tot de punts més allunyats que ens vénen a visitar, que el Nadal alcoià està més que consolidat.


Des de finals de novembre fins al 6 de gener és un goter continu de xiquets entre setmana i famílies senceres els caps de setmana que vénen a gaudir del nostre Nadal i també, perquè no dir-ho, a gastar-se els seus diners en la nostra ciutat.


És evident que ja comença a ser una font d'ingressos, tant per empreses privades de visites guiades, com per a comerciants i hotelers. L’Ajuntament i la ciutat donem la marca i ells han de saber aprofitar-ho i planificar les visites perquè siguen les més divertides i agradables per als nostres xiquets i xiquetes.


És per això sra. Guillem que no és cert que aquest govern no cuida als xiquets i xiquetes que ens visiten i molt menys que els hem tirat de l'Ajuntament. Això que vosté diu és mentida. Li puc dir moltes coses del perquè els escolars estan feliços a la nostra ciutat.

Per començar, molts d’eixos escolars que visiten el nostre Tirisiti tenen serveis públics que poden utilitzar. Moltes escoles i empreses reserven visites al Casal de Nadal on centenars d’escolars a més de fer tallers nadalencs, podem també utilitzar els banys públics i refugiar-se de la pluja, si plou.


Molts xiquets i xiquetes també esmorzen a la Plaça de Dins i si plou es refugien en la zona coberta, en els arcs, on no es banyen.


També esmorzen i dinen al parc de La Glorieta, on també poden utilitzar els banys públics i on tampoc es banyen si plou perquè tenen el templet per refugiar-se.


Aquests escolars dia rere dia fan cua a la caseta de Tirisiti a la plaça i a l'arbre de Nadal per emportar-se un record de la nostra ciutat i crega'm que sols mirant-los la cara podem assabentar-se de què estan molt contents.

 

I a més a més molts d'ells reserven visita a l'Ajuntament on se’ls projecta un vídeo de la ciutat els atenen l'Alcalde o el regidor d'Educació, i se'ls obsequia amb una bosseta amb fulls d'acolorir els personatges del nostre Nadal, guies perquè ens puguen visitar en família i cartes de SSMM els Reis d'Orient.


Per tot açò, quan Compromís diu que no cuidem als xiquets i xiquetes, que no som una ciutat per a ells i fins i tot que els tirem de l’Ajuntament... No puc evitar reiterar que això que diuen és mentida, aquesta ciutat és la Ciutat del Nadal i la tenim preparada per a ells, perquè coneguen la nostra màgia i això ni vostés ni ningú poden negar-ho.


Que des del govern s'ha treballat, es treballa i es treballarà per fer la nostra marca més gran encara si cap i l'oposició està per aportar idees i nosaltres per acollir-les, però no per a mentir i menys d'eixa manera utilitza'n als més menuts.


Sra. regidora de Compromís, la convide a passejar qualsevol dia del mes de desembre pel Centre de la nostra ciutat i també a fer alguna visita escolar al saló de plenaris, perquè n’estic segura de què si ho fa es penedirà i molt del que ha dit. És molt arriscat per la seua part afirmar que hem tirat als xiquets de l’Ajuntament sense contrastar una informació que li han contat i que és evident que és molt malintencionada.

 

A més de ser la Ciutat del Nadal també som Ciutat Amiga de la Infància i l’Adolescència, i li assegure que aquest govern treballa cada dia i treballarà per millorar i tindre la millor ciutat. Això sí, des de la veritat i l’honestedat, no com fan vostés des de la mentida i l’engany.

 

 

Andrea Valdés

Secretària de Grup Municipal PSOE


Otras Noticias

Jordi Martínez: “Hay partidos de la oposición que hacen un uso carroñero de situaciones que no son atribuibles a la gestión de un gobierno”

La Borrasca Gloria ha sido uno de los peores temporales en la ciudad de nieve, agua y viento por su persistencia. El portavoz destaca que algunos partidos de la oposición quieren sacar rédito político...

Lorena Zamorano: «El PP intenta dinamitar el futur CdT d’Alcoi»

La regidora de Turisme lamenta les acusacions del Partit Popular contra el Govern Local i els professionals del Sector de la ciutat. Ajuntament i Turisme Comunitat Valenciana han acordat que un tècnic...

La Generalitat Valenciana aprobará los planes de prevención de Incendios en los Parques Naturales de la Font Roja y Serra de Mariola

Se encuentran en el último paso del proceso. El PP y Guanyar votaron para que se hiciera una revisión que hace años que ya se ha hecho.

 • jpg
 • jpg
 • jpg
barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud